Windows 10 Faʻamaumauga Faalilolilo 0.2

O tala pupuu ma le tele o tala faʻatusa e taʻua o le 'au. E masani lava o se lomiga pe faʻa-eletoroni o se tusi o loʻo taʻu mai ai mea tutupu a le au pule sili poʻo isi tagata. I le taimi muamua, o le foafoaina o ia galuega na tele se taimi e manaʻomia ma manaʻomia ai se poto faapitoa, ma o lea e mafai e tagata uma ona fatu a latou lava tusi pe a latou faʻaaogaina se polokalama. O le faʻamoemoe o ia polokalame o le faafaigofieina lea o le faiga o ata tusi ma le faatulagaina o itulau. Seʻio tatou tilotilo i ni nai sui mai nei faatonu.

Paint.NET

E toetoe lava o le Pepa masani lea e faʻapipiʻi ona o le le mafai ona faʻaaoga i luga o faiga faʻaogaina uma a Windows. Paint.NET o se faʻalautelega televave ma le tele o galuega tauave, lea e mafai ai e oe ona faʻaaoga lenei polokalama e avea o se faʻataʻitaʻiga kalafi atoa. E fetaui lelei mo le tusia o ata mo le taʻaloga ma le mamanu o itulau, faʻapea foʻi ma le mamanu tusi.

E oo lava i se tagata amata e mafai ona faʻaaoga lenei polokalama, ma o loʻo i ai uma galuega manaʻomia. Ae e tatau ona tuʻufaʻatasia ni nai faʻailoga - e le o avanoa mo kopi auiliiliga i le lima ma e leai se avanoa e faʻasaʻo ai ni itulau i le taimi e tasi.

Tusia Paint.NET

Faʻatasi le ola

Comic Life e fetaui lelei e le gata mo tagata faʻapitoa oeo loʻo auai i le fatuina o taʻavale, ae mo i latou foi e mananao e fatuina se ata tusitusi. O le tele o vaega o le polokalama e mafai ai e oe vave ona fatuina itulau, poloka, faʻapipiʻi kopi. E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga e fetaui lelei i galuega eseese.

E ese lava, ou te fia taʻua le fatuina o tusitusiga. I le iloaina o le mataupu faavae o le polokalama, e mafai ona e tusia se lomiga faaeletoroni o le tusiga, ona siitia atu lea i Comic Life, lea o le a aloaia ai ituaiga uma, poloka ma itulau. Ona o lenei, o le fausiaina o itulau e le tele se taimi e alu ai.

Talia le Comic Life

CLIP STUDIO

O le au atinaʻe o lenei polokalame na muaʻi faʻatulagaina e avea ma polokalama mo le fatuina o manga - Japanese comics, ae na faasolosolo lava ona tupu lona faʻatinoina, o le faleoloa na tumu i mea ma faʻataʻitaʻiga eseese. Ua toe faaigoaina le polokalame CLIP STUDIO ma ua talafeagai nei mo le tele o galuega.

O le gaioiga o le a fesoasoani i le fatuina o se tusi malosi, lea o mea uma o le a faatapulaaina na o ou mafaufauga ma gafatia. Launcher e mafai ai e oe ona alu i le faleoloa, i le mea e tele tele le televise, ata tolu, mea ma avanoa o le a fesoasoani e faafaigofie le faagasologa o le fatuina o se poloketi. O le tele o oloa e leai se totogi, ma o loʻo i ai aʻafiaga faʻaleagaina ma mea e faʻaaoga.

TUSI LE KAMUPANI CLIP

Adobe Photoshop

O se tasi lenei o taʻitaʻifu taʻutaʻua taʻutaʻua, lea e fetaui lelei mo soʻo se fegalegaleaiga ma ata. O vaega o lenei polokalame e faʻatagaina ai oe e faʻaaogaina ia ata tusi mo mea malie, itulau, ae le mo le fausiaina o tusi. E mafai ona faia lenei mea, ae o le a umi ma e le faigofie.

Vaʻai foi: Fausia se mea malie mai ata i Photoshop

O le Photoshop interface e faigofie, ma malamalama lelei mo le amataina o lenei pisinisi. Ae e tatau ona e gauai atu i luga o komepiuta vaivai e mafai ona avea ma se taavale solofanua ma faia nisi faiga mo se taimi umi. E mafua lenei mea i le mea moni o le polokalama e manaʻomia le tele o punaoa mo galuega vave.

Download Adobe Photoshop

O mea uma nei ou te fia taʻu atu e uiga i nei sui. O polokalame taʻitasi e iai lona lava tulaga faʻapitoa, ae tutusa i latou i le taimi e tasi. O le mea lea, e leai se tali saʻo, o fea oi latou o le a sili ona lelei mo oe. Suesue faʻamalamalama auiliiliga o mea e mafai ona fai e le masini komepiuta ina ia malamalama ai pe talafeagai lelei mo ou faamoemoega.