Fofo le faafitauli i le pulou ulu ile komepiuta

O le faʻatulagaga o le faʻamaumauga e aoga tele i tulaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia ona e lafoina se seti o faila pe naʻo se avanoa i lau komepiuta. I nei tulaga uma, o loʻo faʻaaogaina se faila faʻapipiʻi, lea e mafai ona fatuina ma faʻaleleia i le polokalame IZArc.

IZArc o se isi kopi o polokalame e pei o WinRAR, 7-ZIP. O loʻo i ai i le polokalame se faʻamatalaga faʻapitoa ma nisi faʻamatalaga aoga, lea o le a tusia i lenei tusiga.

Fausia faamaumauga

E pei o ona tagata, IZArc e mafai ona fatuina se fale fou fou. Ae paga lea, fatuina se fale teu i le faatulagaga * .rar e le mafai e le polokalama, ae tele lava isi faʻataʻitaʻiga e maua.

Faʻamatalaga faʻamaumauga

E mafai e le polokalame ma tatala faila faʻapipiʻiina. Ma o iinei e feagai foi ma le le manuia * .rar. I le IZArc, e mafai ona e faia taga eseese ma se faletusi matala, mo se faʻataʻitaʻiga, kopi faila mai ia mea pe faaopoopo i ai mea fou.

Suʻega

Faafetai i le tofotofoina e mafai ona e aloese mai le tele o faafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu o le a tupu se mea sese pe a kopiina se faila i le teutusi, ma afai e te tuua mea uma e pei ona i ai, e le mafai ona tatalaina le fale teu. O lenei tulaga e mafai ai e oe ona siaki pe oi ai ni faʻafitauli e mafai mulimuli ane ona oʻo atu ai i taunuuga e le mafai ona faʻafanoina.

Suia le ituaiga archive

Faʻafetai i lenei galuega, e mafai ona e saogalemu mai le faʻamaumauga i le faatulagaga * .rar poʻo soʻo se isi lava faʻamaumauga i se isi tulaga. Ae paga lea, e pei o le fausiaina o se teutusi, o le a le mafai ona faia se archive RAR iinei.

Sui le ituaiga ata

E pei ona i ai i le mataupu muamua, e mafai ona suia le faʻatulagaina o ata. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se ata i le faatulagaga * .bin mafai ona fai * .iso

Puipuiga puipuiga

Ina ia mautinoa le malupuipuia o faila i se tulaga faʻapipiʻiina, e mafai ona e faʻaogaina lenei mea puipui. E mafai ona e setiina se upu faʻaulu ia i latou ma faʻaogaina atoatoa i fafo atu.

Faʻamaumauga toe faʻaleleia

Afai, faatasi ai ma le taimi e galulue ai ma le fale teu oloa, ua le toe tatalaina pe soʻo se isi faafitauli na tulai mai, ona avea lea o lenei galuega o se auala. O le polokalama o le a fesoasoani e toe faʻafoʻi le falefaʻamaumauga ua faʻatuina ma toe faafoi atu i le galuega.

Fausiaina o le tele o volumes

E masani lava o atigipusa e na o le tasi lava le voluma. Ae faʻatasi ai ma le fesoasoani o lenei tulaga, e mafai ona e vaʻaia ma fatuina se archive ma nisi volumes. E mafai ona e faia le faafeagai, o lona uiga, ia tuufaatasia se archivolume archive i se tulaga masani.

Suʻe siaki

Faʻamaumauga e le gata o se filifiliga talafeagai mo le teuina o faila lapopoa, ae o se auala lelei foi e nana ai se siama, e le mafai ai ona iloa e nisi o vailaau. O le mea e lelei ai, o lenei fale teu oloa ei ai galuega o le siakiina o siama, ae ui i lea, o le ae faia se fetuunaiga laiti e faailoa ai le auala i le anti-virus ua faʻapipiʻi i lau komepiuta. E le gata i lea, e mafai ona siaki le falefaʻasolopito e faʻaaoga ai le telefoni feaveaʻi VirusTotal.

Fausiaina o archives SFX

O le archive SFX o se faʻamaumauga e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma ni polokalama lagolago. O sea faʻamaumauga o le a sili ona aoga i na tulaga pe a e le o mautinoa pe o le tagata o le ae tuʻuina atu i ai le teutusi e iai se polokalama mo le le faʻamaonia.

Faʻalogo lelei

O le numera o faʻamaumauga i totonu o lenei fale teu oloa e matua ofo lava. E mafai ona faʻaaogaina toetoe lava o mea uma, mai le atinaʻe i le faʻatasi ma le faʻaogaina o le polokalama.

Faamanuiaga

  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Multifunctional;
  • Nisi tulaga;
  • Puipuiga mai faʻamaʻi ma tagata faʻalavelave.

Faʻafitauli

  • Le le mafai ona fatuina archives RAR.

I le faʻamasinoina e ala i galuega, o le polokalama e mautinoa e le itiiti ifo i ona sui ma e toetoe lava o le tauvaga autu o le 7-ZIP ma le WinRAR. Ae ui i lea, e le o lauiloa le polokalama. Masalo o lenei mea e mafua ona o le le mafai ona fatuina faamaumauga i se tasi o tulaga sili ona lauiloa, ae atonu o le mafuaaga o se isi mea. Ma o le a se mea e te manatu ai, ona o le a le mea e le o lauiloa le polokalama i liʻo tetele?

TALA IZArc mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le punavai aloaia

Sipeg Winrar 7-zip Zipgenius

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
IZArc o se faʻataʻitaʻiga e leai se totogi o le WinRAR ma le 7-ZIP archives, e le sili atu ona taua i latou i tauvaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Archivers for Windows
Faʻapupula: Ivan Zahariev
Tau: Faʻatau
Toa: 16 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.3