Faʻafefea ona faʻaopoopo faʻataʻitaʻiga i le FL Studio

FL Studio ua tatau ona mafaufauina o se tasi o fale sili ona lelei telefoni i le lalolagi. O lenei polokalama musika e sili ona lauiloa i le tele o musika tomai, ma faafetai i lona faigofie ma le faigofie, soo se tagata faaaoga e mafai ona fatuina a latou lava musika i totonu.

Lesona: Faʻafefea ona fatuina musika i lau komepiuta e faʻaaoga le FL Studio

Pau lava le mea e manaʻomia e amata ai o se manaʻoga e fatufatu ma malamalama i mea e te manaʻo e maua mai o se taunuuga (e ui lava e le o manaʻomia). O le FL Studio o loʻo iai i totonu o lona faʻamau faʻapitoa se seti o galuega ma meafaigaluega e mafai ona e fatufatuina ai se musika lelei atoatoa.

Faʻaola FL Studio

E tofu tagata uma ma a latou lava taumafaiga i le fatuina o musika, ae i le FL Studio, e pei o le tele o DAWs, e oʻo uma i lalo i le faʻaogaina o mea fai musika ma faʻataʻitaʻiga ua saunia. O nei mea uma o loʻo i totonu o le afifi autu o le polokalama, e pei lava ona mafai ona e faʻafesoʻotaʻi ma / poʻo le faaopoopoina o le polokalama tolu ma isi leo. Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻaopoopo faʻataʻitaʻiga i le FL Studio.

O fea e maua ai samples?

Muamua, i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Studio FL, e ui i lea, e pei o le polokalama lava ia, o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu o loʻo totogi foi. O lo latou tau e mai le $ 9 i le $ 99, e le o se mea itiiti, ae o se tasi lea o filifiliga.

O le tele o tusitala e aofia i le fatuina o faʻataʻitaʻiga mo le FL Studio, o mea sili ona lauiloa ma fesoʻotaʻiga i punaoa faʻanatura faʻapitoa:

Anno domini
Faataitaiga
Folasaga muamua
Diginoiz
Loopmasters
Motion studio
P5Audio
Faataʻitaʻiga Samples

E taua le matauina o nisi o nei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo totogiina foi, ae o loʻo i ai foi i latou e mafai ona sii mai mo le leai o se totogi.

E taua: O le faʻalogoina o samples mo le Studio FL, faʻalogo i la latou faatulagaga, filifilia WAV, ma le lelei o faila, ona o le maualuga, o le sili atu o lau leo ​​o le a ...

O fea e faʻaopoopo ai faʻataʻitaʻiga?

O faʻataʻitaʻiga o loʻo aofia ai i le faʻaogaina o le FL Studio ua tuʻuina i le auala lenei: / C: / Polokalama Polokalama / Image-Line / FL Studio 12 / Faʻamaumauga / Pipi / Papa /, poʻo i luga o se auala talitutusa luga o le disk lea na e faʻaogaina ai le polokalama.

Manatua: i luga o le 32-bit system, o le auala o le a faapenei: / C: / Polokalame Polokalama (x86) / Image-Line / FL Studio 12 / Data / Patches / Packs /.

O loʻo i totonu o le "Packs" folder e te manaʻomia e faʻaopoopo i ai faʻataʻitaʻiga na e siiina mai, lea e tatau foi ona i totonu o le pusa. O le taimi lava e kopiina ai i latou iina, e vave ona maua i latou i le polokalama o le polokalama ma faʻaaoga mo galuega.

E taua: Afai o le faʻataʻitaʻiga faʻaumauina na e siiina mai o loʻo i totonu o le fale teu oloa, e tatau ona e le faʻaaoga.

E taua le matauina o le tino o le musika, lea e matapeʻapeʻa i luma o le fatufatuaʻi, e le lava i taimi uma, ma e le tele lava ni faʻataʻitaʻiga. O lea la, o le nofoaga i luga o le disk e faʻapipiʻiina ai le polokalame o le a faaiuina vave pe sili atu foi, aemaise lava pe a fai o se faiga. E lelei e iai se isi filifiliga e faʻaopoopo ai faʻataʻitaʻiga.

Isi Suʻega Faʻaopoopo Metotia

I totonu o le FL Studio, e mafai ona e faʻamaonia le ala i soʻo se faila lea o le a mulimuli ane "tusi" ai le mea o loʻo i ai le polokalama.

O le mea lea, e mafai ona e fatuina se atigipusa o le a e faʻaopoopoina ai faʻataʻitaʻiga i luga o soʻo se vaega o le diskette, faʻamalamalama le auala i totonu o laina o la tatou faʻailoga matagofie, lea o le a otometi lava ona faaopoopoina nei samples i le faletusi. E mafai ona e mauaina, e pei o faʻamaufaʻailoga poʻo leo ua uma ona faaopoopo muamua, i le polokalama o le polokalama.

O lena mea uma mo le taimi nei, o lenei ua e iloa le faʻaopoopoina o samples i le FL Studio. Matou te moomoo maimau pe a maua lau gaioiga ma le manuia manuia.