Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le HP Scanjet G3110 Scanner Scanner

Anvir Task Manager o se meafaigaluega mamana mo le puleaina o faiga eseese e tutupu i le taimi o le faagaoioiga o le polokalama. Maʻea le sui o le Windows Task Manager. Lelei lelei le puleaina o le taʻavale ma poloka poloka uma e mea masalomia mea e ulufale ai i le polokalama. Sei o tatou vaʻai i mea e mafai ona e faʻaaogaina i lenei meafaigaluega.

I le taimi lava lea, ou te manao e maitauina, i le taimi o le faʻatulagaga o lenei polokalama, o nisi faʻasalalauga faʻasalalauga faʻasalalau faaopoopo e faʻaopoopoina. O le mea na faʻapipiʻi le faʻapipiʻi ma e leai se lapataiga.

Siiina le aunoa

O le faʻatinoga e mafai ai e oe ona siaki polokalame na pau i le taʻavale. O le mea autu o mea leaga e tusa lava pe e te aveesea mai le lisi o le amataga amata, o le a taumafai i soo se auala e toe foi mai ai. E vave lava ona taofia e le Anvir Task Manager ia taumafaiga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Anvir Task Manager, e mafai ona faʻamalo uma ia talosaga e aunoa ma se avanoa e toe faʻaleleia ai, pe auina atu i le puipuiga. E faia lenei mea i polo faʻapitoa.

Talosaga

O lenei vaega o loʻo faʻaalia ai se lisi o polokalama uma o loʻo faagasolo i luga o le komepiuta. I le faʻaaogaina o le meafaigaluega a le Task Manager, e mafai ona e faʻatumu se galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai o le tusi e faʻatauina pe sili atu le mamafa o le polokalama. E ala i le kiliki i le faagasologa, o se faamalama ua aliali mai ma nisi faʻamatalaga e uiga i le talosaga.

Faagasologa

O lenei vaega ua faamoemoe e pulea le faagasologa o faagasologa i totonu o le polokalama. Pe a matamata i nisi faʻamatalaga, atonu e maualuga lona tulaga lamatia. Ma, o sea faagasologa e mafai ona auina mai mo le toe iloilo e faʻaaoga ai se faamau faapitoa. Faʻasalalauina e le Virus Total service.

Siaki mo faʻamaʻi i le polokalama e avanoa mo mea uma (Talosaga, amataga, tautua).

Auaunaga

I lenei faamalama, e mafai ona e pulea uma auaunaga o loʻo maua i luga o lau komepiuta ma le downloadina aunoa.

Failautusi log

I le lisi o le "Log" o loʻo lisiina ai auala na maeʻa pe faʻatinoina.

Lafoaʻi siama

Faʻatautaia lelei e le Anvir Task Manager ia poloka siama e taumafai e ulufale i le faiga. E le gata i lea, o le faʻaaogaina e faʻaalia se feʻau ma faʻamatalaga auiliili.

I le iloiloina o le polokalama i nisi auiliiliga, sa ou fiafia i ai. O loʻo aofia uma ai galuega taua e manaʻomia e faʻatumu ai le galuega ma le komepiuta. Ua mamanuina le meafaigaluega mo tagata ua sili atu le poto masani. Mo amataga, atonu e le aoga.

Mama

  • Ua aoina e le polokalame le tele o galuega taua;
  • Tuʻu fua;
  • Faʻataʻituina poloka poloka;
  • Gagana Rusia.
  • Faʻafitauli

  • Faʻatupeina isi polokalama faʻapitoa i le isi itu e aunoa ma le maliega.
  • Tasi le Pule o Task Manager

    Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

    Faʻatonu o Ram Pule o le routerisi lelei WonderShare Disk Manager Initaneti Download Manager

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    O le Anvir Task Manager o se faʻaaogaina e aunoa ma se totogi mo polokalame e mataʻituina ma faagasologa o loʻo taʻavale i luga o se komepiuta, faʻalelei lelei ma faʻaleleia le faʻatinoga.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: AnVir Software
    Tau: Faʻatau
    Toa: 4 MB
    Gagana: Rusia
    Version: 9.2.3