FreeCAD 0.17.13488

O le galuega a se inisinia fou po o se tusiata e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma le faʻaaogaina o se ata tusi ata faapitoa i luga o se komepiuta. E faʻaaogaina foʻi faʻaoga faʻapitoa e tamaiti o le Faculty of Architecture. O le vaneina o se ata i luga o mea e faʻaogaina e faʻatagaina ai oe e faʻavavevave lana foafoaga, faʻapea foi vave ona vave faasaʻo mea sese.

Freekad o se tasi o ata tusi. E mafai ai e oe ona faigofie ona faia ni ata faigata. E le gata i lea, na faʻataunuʻuina le avanoa e faʻatinoina ai le 3D faʻataʻitaʻiga o mea faitino.

O le mea lautele, o le FreeCAD e talitutusa lava i lona gaioioiga i ni faiga e pei o le AutoCAD ma le KOMPAS-3D, ae e matua saoloto lava. I le isi itu, o le talosaga o loʻo i ai ni faʻasalaga e le o ni totogi e totogi.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi ata tusi ata i luga o le komepiuta

Totoina

FreeCAD e mafai ai ona e faia se ata o soʻo se vaega, fausaga poʻo se isi mea. I le taimi lava e tasi o loʻo i ai se avanoa e faʻatino ai le ata i le voluma.

O le polokalame e itiiti ifo i le KOMPAS-3D i le numera o ata tusi e maua. E le gata i lea, o nei mea faigaluega e le faigofie ona faʻaaoga e pei o KOMPAS-3D. Ae o lenei oloa e sili ona lelei i lana galuega, ma mafai ai ona e faia ni ata faigata.

Faaaogaina o Macros

Ina ia aua nei toe faia ia lava taga i taimi taitasi, e mafai ona e tusia se macro. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tusia se macro o le a otometi lava ona faia se faʻamatalaga mo se ata tusi.

Faʻatasia ma isi ata ata

Freekad e mafai ai ona e faʻasaoina le ata atoa po o se isi elemene i se faatulagaga e lagolagoina e le tele o faiga mo le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e teuina se ata tusi i le format DXF, ona tatala ai lea i le AutoCAD.

Faʻapitoa:

1. Faasoaina mo le saoloto;
2. E i ai ni numera faaopoopo.

Faʻafitauli:

1. O le talosaga e maualalo i le faigofie o le faaaogaina ia latou tagata;
2. E le faaliliuina le atunuʻu i le gagana Rusia.

FreeCAD e talafeagai ma se avanoa e aunoa ma se totogi i le AutoCAD ma le KOMPAS-3D. Afai e te le fuafua e fatuina ni poloketi faʻalavelave tele ma le tele o faailoga, e mafai ona e faʻaaoga le FreeCAD. A leai, e sili atu le liliu o lou mafaufau i faaiuga sili atu ona ogaoga i le vaega o ata tusi.

Tesema FreeCAD mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

QCAD KOMPAS-3D A9cad ABViewer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le FreeCAD o se polokalama faʻatulagaina tolu o le faʻaleleiina o le 3D lea e mafai ona faʻaaoga e faatino ai galuega faʻainisinia faigata ma fatuina ni ata 3D.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Juergen Riegel
Tau: Faʻatau
Toa: 206 MB
Gagana: Igilisi
Version: 0.17.13488