Foʻia le faafitauli i le 0x80004005 sese ile Windows 7

O le vaʻaia o se taʻiala sili ona taʻalo faʻatasi ma fesoʻotaʻiga lautele mo taʻaalo. Na toe foi mai o ia i le 2004 ma ua tele suiga talu mai lena taimi. I le taimi muamua, na o na o tagata komipiuta na maua ai Steam. Ona maua ai lea o le lagolago mo isi faiga faʻaoga, e pei o Linux. I le taimi nei, e maua Steam i luga o telefoni feaveaʻi. O le telefoni feaveai e mafai ai ona e maua avanoa uma i lau teugatupe i totonu o Steam - faʻatau i taaloga, talatalanoa ma uo. Ina ia iloa le auala e te ulu ai i totonu o le vaʻalele a lau telefoni ma fesoʻotaʻi i ai - faitau i luga.

Pau lava le mea e le mafai ai ona faʻaaogaina Steam i luga o se telefoni feaveai e taaalo i taaloga, ma e mafai ona malamalama: o le malosi o telefoni feaveaʻi e leʻi oʻo atu i le faʻaogaina o komepiuta faʻapipiʻi faʻaonaponei. O le tele o le telefoni feaveai e maua ai le tele o tulaga lelei. Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi masini feaveaʻi i luga o lau telefoni, ona puipui ai lea o lau faʻamatalaga e faʻaaoga ai Leoleo Puipui.

Faʻapipiina le Steam i lau telefoni feʻaveaʻi

Mafaufau i le faʻapipiʻiina i luga o le faʻataʻitaʻiga o se telefoni feaveai le polokalama faʻaaoga Android. I le tulaga o iOS, o gaioiga uma e faia i le auala lava lea e tasi, pau lava le mea o le a le tatau ona e sii mai le talosaga mai le Play Market, ae mai le AppStore, le faleoloa aloaia mo iOS.

O le telefoni feaveai o le telefoni feaveai, e pei lava o lona tuagane matua mo komepiuta.

Ina ia faʻatūina Steam i lau telefoni, tatala le Market Market. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi o au tusi talosaga, ona filifili lea o le Maketi Maketi e ala i le kiliki i luga o lana ata.

Saili le Steam i totonu o talosaga o loʻo maua i le Play Market. Ina ia faia lenei mea, ia tusia le faaupuga "Steam" i le pusa saili. Faatasi ai ma filifiliga e maua o le a saʻo. Kiliki ii.

O le a faʻaaogaina le itulau o le Steam. E mafai ona e faitauina faʻamatalaga pupuu e uiga i le app ma iloiloga, pe ae manaʻo.

Kiliki le mea faʻapipiʻi tono.

O le polokalame e na o ni nai mekapiiti e sili atu, o lea e le tele se tupe e te faʻaaluina i luga o le downloadina (tau o fefaʻatauaiga). E mafai ai foʻi ona e faʻasaoina avanoa i lau masini feaveaʻi.

A maea le faʻatulagaina, e tatau ona e tamoe i Steam. Ina ia faia lenei mea, kiliki le lanumeamata "Tatala". E mafai foi ona e amataina le talosaga mai le faʻaupu lea na faaopoopo i le lisi o lau telefoni.

O le tusi talosaga e manaʻomia ai le faatagaga, faʻapea foʻi i luga o se komipiuta komepiuta. Ulufale mai lau initaneti ma lau upega tafaʻi mai lau faʻamatalaga Steam (tutusa lava e te ulu i ai pe a e ulufale i totonu o Steam i lau komepiuta).

O lenei mea ua maeʻa ai le faʻapipiʻiina ma le ulufale i Steam i luga o lau masini feaveaʻi. E mafai ona e faʻaogaina le polokalame mo lou fiafia. Ina ia maimoa i ata uma o le Steam i luga o lau masini feaveaʻi, tatala le lisi o le matāua i le pito i luga tauagavale.

Ia mafaufau nei i le faagasologa o le mafai ona puipuia le Puipuiga o le Puipuiga Puipui, lea e talafeagai e faateleina ai le tulaga o le saogalemu o teugatupe.

Faʻafefea ona mafai ai le Leoleo Puipui i lau telefoni feʻaveaʻi

I le faaopoopo atu i le talatalanoa ma uo ma le faatauina o taaloga e faaaoga ai se telefoni feaveaʻi i luga o Steam, e mafai foi ona faateleina le maualuga o le saogalemu mo lau teugatupe. Leoleo Puipui o se puipuiga e filifili ai mo lau aitalafu Steam e ala i le nonoa i se telefoni feʻaveaʻi. O le autu o le galuega e pei ona taua i lalo - Leoleo Puipui i le amataina e fatuina ai se faʻatagaina o le faatagaga i le 30 sekone. A maeʻa le 30 sekone, e le aoga le code tuai ma e le mafai ona ulufale e faʻaaogaina. O lenei code e manaʻomia e teu ai i totonu o le teutusi i luga o le komepiuta.

O le mea lea, e ulufale i le vaʻa a le Steam, e manaʻomia e le tagata faʻaoga se telefoni feaveai ma se numera patino (e fesoʻotaʻi ma le teugatupe). E naʻo le tulaga lenei, o le a mafai e le tagata ona maua le tulafono faʻatagaina o le faatagaga ma ulufale i totonu o le nofoaga o loʻo i luga o le komepiuta. O isi puipuiga faʻapitoa foi e faʻaogaina i luga o faletupe teugatupe i luga o le initaneti.

E le gata i lea, o le fusifusia i le Leoleo Puipui e mafai ai ona e aloese mai le faatalitali mo le 15 aso pe a fefaʻasoaʻi oloa i le vaʻavave.

Ina ia mafai ona maua sea puipuiga, e tatau ona e tatalaina le lisi i totonu o le faʻaoga telefoni feaveaʻi.

A maeʻa lena, filifili le Leoleo Puipui Steam.

O se fomu mo le faaopoopoina o se tagata e faʻaaogaina masini feaveaʻi o le a tatalaina. Faitau faʻamatalaga pupuu i le faʻaaogaina o le Leoleo Puipui ma faʻaauau pea le faʻatulagaga.

O lea e tatau ona e ulufale i le numera telefoni e te manaʻo e faʻatasi ma Steam. Ulufale i lau numera feaveaʻi ma taomi le faamaufaʻailoga SMS e faʻamaonia ai le taotoga.

E tatau i lau telefoni ona maua se feau SMS i se faʻasologa o le faʻaagaga.

O lenei savali e tatau ona tusia i le faamalama e aliali mai.

Afai e leʻi oʻo mai le SMS, ona kiliki lea o le kī e faʻafoʻi ai le savali ma le code.

O lea e tatau ona e tusia le tulafono toe faʻaleleia, o se ituaiga o upu faalilolilo. E tatau ona faʻaaoga pe a faʻafesoʻotaʻi le lagolago a tagata faatau pe afai e leiloa pe gaoi le telefoni.

Faasaoina le code i totonu o se faila faila ma / pe tusi i luga o se pepa ma se peni.

Faʻatasi - faʻafesoʻotaʻi faʻamaonia le saogalemu o Steam Guard. O lenei ua mafai ona e vaʻai i le faagasologa o le faia o se tulafono fou.

I lalo o le numera o se paʻa e faailoa ai le umi o le tulafono faʻapipiʻi nei. A maeʻa le taimi, o le tulafono e mumu ma ua suia i se mea fou.

Ina ia e ulufale atu i se faʻamatalaga Steam e faʻaaoga ai le Leoleo Puipui, faʻalauiloa Steam i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai se ala piʻopiʻo i luga o le laulau poʻo se faʻamau i le lisi o le Windows Start.

A uma ona e ulufale i lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi (pei ona masani ai), o le a manaomia oe e te ulufale i le code activation activation Guard.

Ua oʻo mai lava le taimi e manaʻomia ai le teuina o se telefoni faʻatasi ma se Leoleo Puipui Lavea ma ulufale i le code lea e gaosia ai i totonu o le mea e ulufale ai i luga o lau komepiuta.

Afai na e faia mea lelei uma - o le a e ulufale i totonu o lau faʻamatalaga Steam.

O lenei ua e iloa le auala e faʻaaoga ai le tagata faʻamalo le masini feaveai le Leoleo Puipui. Afai e te le manaʻo e ulufale mai i le code activation i taimi uma, ona tusi lea o le "Manatua le faʻamalosaga" i le pepa o le vaʻaia o le Steam. I le taimi lava e tasi e amata ai Steam o le a otometi lava ona teu i totonu o le teugatupe ma e te le tau ulu atu i se faʻamatalaga.

O le mea uma lava e uiga i le Steam e faʻapipiʻi i le telefoni feaveai ma le faʻaaogaina o le telefoni feaveaʻi.