Faʻafefea ona toe faʻaleleia le password i le Instagram


O le tino malulu o le vaega sili lea ona vaivai i komepiuta feaveaʻi. Aʻo faʻagasolo le gaioiga, e aoina ai le pefu i luga o ona vaega, lea e mafua ai le faateleina o le vevela o le vevela ma le pisa. I lenei tusiga o le a tatou talanoa pe faʻapefea ona faʻamamaina se mea faʻapipiʻi komepiuta.

Fufulu le tagata e faʻaleleia lau pusa i le komepiuta

O le faʻamamaina o le tino malulu e mafai ona faia i le vaʻaia o le komepiuta, ma a aunoa ma lea. O le mea moni, o le auala muamua e sili atu le lelei, talu ai ua mafai ona tatou faʻaumatia uma le pefu na faʻaputuina i luga o tagata faʻaola ma faʻamalama. Afai e te le faʻaaogaina le komepiuta e le mafai, ona mafai lea ona e faʻaogaina le filifiliga lona lua.

Metotia 1: Faʻatasia

O le vavaveina o se komepiuta o se faʻalavelave sili ona faigata pe'ā faʻamamā le tagata e mama. E tele naua filifiliga mo le faʻaaogaina, ae o mataupu faavae autu e aoga i mataupu uma:

  • Ia faʻamautinoa ma le faʻaeteete mea uma e faʻaaogaina (screws).
  • Faʻasinoa ma le faʻaeteete ia uaea e aloese ai mai le faaleagaina o laina ma fesoʻotaʻiga i latou lava.
  • A e galue i elemene eletise, taumafai e aua le faia ni taumafaiga sili ma faʻaaogaina se meafaigaluega e leai ni meafaigaluega.

O le a tatou le faamatalaina auiliiliga le auiliiliga o se vaega o lenei tusiga, talu ai ua i ai ni mataupu i luga o lenei saite i luga o lenei autu.

Faʻamatalaga auiliili:
Matou te faʻasese le komepiuta ile fale
Lafoaʻi le komepiuta Lenovo G500
Suia le suauu mama i le komepiuta

A maeʻa le fevaevaeaʻi o le mataupu ma faʻaitiitia le faʻaogaina o le tino, e tatau ona e faʻaaogaina se pulumu e aveese ai le pefu mai i mea e faʻalelei ma faʻamafanaina, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻoina o puʻe faʻalelei. E mafai ona e faʻaaogaina se masini mama (compressor) poʻo ni mea faʻapitoa faʻapitoa i le vaʻavaʻaleʻa, lea e faʻatau atu i faleoloa komepiuta. E moni, e tatau ona e faʻaeteete iinei - ei ai tulaga o le toilalo o mea laiti (ma e le o ni eletise) mai o latou nofoa e ala i le malosi o le lele.

Faitau atili: Matou te foia le faafitauli i le vevesi o le komepiuta

Afai e leai se avanoa e tutoatasi ai le faʻaaogaina o le komepiuta, ona mafai loa lea ona tuʻuina atu lenei galuega i se auaunaga faʻapitoa. I le tulaga o se tusi saisai, e tatau ona faia e aunoa ma se toilalo. Ae ui i lea, o lenei faiga e umi se taimi, o lea e ono mafai ai ona faʻateʻa ese ni faafitauli toʻafilemu e aunoa ma le faalavelaveina o le maʻi.

Metotia 2: Leai se faʻaaogaina

O lenei metotia o le a aoga pe afai o gaoioiga o loʻo faʻamatalaina i lalo e masani lava ona faia masani (pe tusa o le tasi i le masina). A le o lena, e le mafai ona aloese mai le vavaeeseina. Mai auala e faʻaleleia ai tatou te manaʻomia ai se masini faamama ma masini felanulanuaʻi, nifo nifo ma isi mea tutusa.

  1. Aveese le maa mai le komepiuta.
  2. Matou te mauaina pupufana o le ea i le pito i lalo ma na o le mimiti.

    Faamolemole ia maitauina afai ei ai ni itu i luga o le ea, ona tatau loa lea ona faia i le auala o loʻo faʻaalia i le sikipi. O lea e le suʻeina e le fufulu mama masini le sili atu o pefu i totonu o le uila.

  3. Faatasi ai ma le fesoasoani a le uaea, tatou te aveeseina ia taavale eleelea, pe afai ei ai.

  4. Faʻaaogaina se moliuila masani, e mafai ona e siaki le lelei o le galuega.

Motugaafa: aua e te taumafai e faʻaaoga le fufulu mama e avea o se compressor, o lona uiga, sui i le feʻaveaʻi o le ea. O lenei auala e te ono lamatia ai le efuefu uma ua faaputuputu i luga o le radiator o le tino malulu i le mataupu.

Faaiuga

Ole faʻamamāina e le aunoa o le pefu ole pefu ole pefu e mafai ai ona faʻaleleia le mautu ma le gafatia o le tino atoa. O le faʻaaogaina faʻaletausaga o le suimini mama o le auala sili lea ona faigofie, ma o le filifiliga o le faʻasiliina e mafai ai e oe ona faʻaleleia le tausiga lelei i le sili atu.