Android emulator MEmu

O le MEmu o se tasi lea o le tele o faʻataʻitaʻiga Android mo le Windows i le Rusia (o lona uiga e le gata o le gagana Lusia, lea e faigofie ona faʻapipiʻiina i soo se emulator, ae o le mea moni foi o le atinaʻe o MEmu lava i le Rusia). I lenei tulaga, o le emulator e iloga i le saoasaoa maualuga, lelei lelei ma le lagolago mo taaloga.

I lenei iloiloga puupuu - e uiga i avanoa o le android emulator, o le faʻaalia o le galuega, le faʻaaogaina o galuega ma le faʻatulagaga o le MEmu, e aofia ai le taina i le Rusia mai poloka o le komepiuta, faʻatinoga ma ata vitio, ma isi. Ou te fautuaina foi ina ia faamasani ia te oe lava: O le Android aupito sili ona lelei i luga o Windows.

Faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le MEmu

O le faʻaaogaina o le MEmu emulator e le faigata, seʻi vagana ua e manatua e filifili le Rusia i luga o le uluai masini faʻapipiʻi, e pei o le faʻamalamalamaga i luga - o se taunuuga o le ae mauaina tulaga, mea e fai ai mea faʻapipiʻi ma isi elemene i gagana manino.

A maeʻa ona faʻapipiʻi ma faʻatautaia le emulator, o le a e vaʻavaʻai i se faʻatautaia o le Android desktop ma le pule i luga o le taumatau (Android 4.2.2 faʻapipiʻi, e amata ona le maua i le 1280 × 720 iuga, 1 GB o le RAM o loʻo avanoa).

E le faʻaaogaina e le emulator se faʻaupuga mamā o le Android, ae o le MEmu Launcher, o lona uiga o le faasalalauga o talosaga i le pito i lalo o le mata i le ogatotonu. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻapipiʻi lau faʻailoa. A e amataina muamua e teu faʻaalia le MEmu Manual application, o loʻo faʻaalia ai uiga autu o le emulator.

I MEmu, Google Play, ES Saʻiliʻili muamua, e iai aʻafiaga (e le atoatoa i latou pe a manaʻomia). E mafai ona e faʻapipiʻi lau talosaga mai le Faleoloa Taʻavale poʻo mai le faila talosaga APK i luga o lau komepiuta, e faʻaaoga ai le kosi talafeagai i le pito saʻo.

Faʻatonu uma i le itu taumatau o le faamalama emulator:

  • Tatala le emulator i le atoa.
  • Noataga autu i le vaʻaia o vaega (ia talanoaina mulimuli ane)
  • Matagofie
  • Mea lulu
  • Liliu le mata
  • Faʻatonu se talosaga mai le APK
  • Faauma le talosaga lata mai
  • Faʻapipiʻiina o le talosaga mai le emulator i luga o se masini feaveaʻi masini
  • Faʻaogaina Macro
  • Faamaumau le vitio mai le mata
  • Filifiliga Emulator
  • Volume

Afai e le manino ia oe se tasi o ata i luga o le laulau, ia na o le uu i luga o le kiona - o le a faʻaalia se faʻamatalaga e faamatala ai lona faamoemoega.

O le mea lautele, e leai se mea faapitoa e uiga i le "totonu" Emulator, ma afai na e galulue faatasi ma le Android, faʻaaogaina MEmu o le a le faigata, faatasi ai ma le faʻatagaina o nisi o faʻaaliga o faatulagaga o loʻo faamatalaina i lalo.

MEmu emulator setup

O le taimi nei i luga o tulaga o le emulator, lea e mafai ona aoga ia te oe.

O le tele lava o taimi e faʻaaogaina ai le Android, e i ai i le aufaitau se fesili e uiga i auala e mafai ai e le keyboard Rusia (poʻo le, mafai ona mafai ona ulufale i le Rusia mai se kesi). E mafai ona e faia lenei mea i MEmu e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i tulaga (faatulagaga mo le Android lava ia), i le vaega "Gagana ma mea e aofia ai", filifili le "Keyboard and input methods".
  2. Ia mautinoa ua filifilia le Memuime keyboard.
  3. I le vaega o "Keyboard Key", kiliki ai le Microvirt Virtual Entry.
  4. Faʻaopoopo faʻasologa e lua - Rusia (Rusia) ma le Igilisi (Igilisi US).

Ua maeʻa le faʻalauiloaina o le keyboard - e mafai ona e suia i le va o laina e lua i le emulator e faʻaaoga ai le Ctrl + Space key (mo nisi mafuaaga na aoga mo aʻu pe a uma ona toe faʻafouina le emulator). Afai e te manaʻomia nisi avanoa mo le faʻaaogaina o lau komepiuta komepiuta mo le faʻaaogaina i MEmu, e mafai ona e faʻaaogaina se fesoasoani mai fafo i fafo o le Helper keyboard.

O le taimi nei e uiga i tulaga e le o Android i MEmu, ae o le siosiomaga o loʻo alu ai. E mafai ona e mauaina nei nofoaga e ala i le kiliki i luga o le ata o le kiona i le vaega i le itu taumatau. I totonu o tulaga, o le ae mauaina ai ni afifi:

  1. Faʻatonu - e mafai ai ona e seti le numera o pusa faʻapipiʻi (CPU), fua ole RAM, manatua, iugafono o le screen, gagana, faʻapea foʻi ma laina o le mata o le emulator.
  2. Avanoa - e fuafua ai le mamanu telefoni feaveaʻi, tagata faigaluega ma numera o le telefoni (ioe, e le mafai ona e faia se telefoni, ae atonu e manaʻomia le siakiina o le faʻatinoga o talosaga). O iinei, i le vaega "Isi," e mafai ona e mafai pe faʻamalosi ai Root, le keyboard keyboard (e le o faʻaalia i le le faʻaaogaina).
  3. Faʻasoa faʻamau - e mafai ai ona e setiina faʻamaumauga mo lau komepiuta ma le Android i le emulator (o lona uiga e mafai ona e tuʻuina se mea i totonu o se pusa i luga o lau komepiuta ona e vaʻaia ai lea i le emulator, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga ES Explorer).
  4. GPS - e fuafua ai le nofoaga o le "faʻaogaina" (Ou te leʻi mauaina lenei mea, faʻaalia se mea sese, e le mafai ona faʻamautuina).
  5. Hotkeys - e faʻapipiʻi ai auala vaʻaia emulator, e aofia ai le fausiaina o faʻamatalaga, faʻafeiloaʻiga i le ata atoa ma le pule o le pule (faʻaali le faʻamalama emulator).

Ma o le vaega mulimuli o tulaga o le kulupu autu lea i vaega o laufanua, lea e taua i taaloga. E ala i le kilikiina o le mea tutusa i le meafaigaluega, e mafai ona e tuʻuina le taʻaloga i vaega e manaʻomia o le mata ma tuʻuina atu soʻo se kī i luga o le komepiuta ia i latou.

E le gata i lea, o le kilikiina i le vaega o loʻo manaʻomia ile mata ma le ulufale atu i se mataitusi, e mafai ona e fatuina au lava pule (o lona uiga, mulimuli ane, pe a lolomiina lenei ki i luga o le komepiuta, o le emulator o le a gaosia se kiliki i luga o le laufanua ua filifilia). A maeʻa ona tuʻuina atu ki, aua nei galo e faʻamaonia suiga ua faia (le ki ma se siaki i le pito i luga).

O le mea lautele, o MEmu o se mea manaia, ae o le mea faʻapitoa e sili atu ona lemu nai lo le Leapdroid ua leva ona tofotofoina (o le mea e leaga, na taofia e le au atinaʻe le atinaʻeina o lenei emulator ma aveesea mai le latou ofisa aloaia). I le taimi o le suʻega, na manuia le taʻaloga, ae o le faʻalauiloaina o le AnTuTu Benchmark na le manuia (sili atu, e leʻi aoga le pasia o suʻega - faʻalagolago i le version o AnTuTu, pe o tautau i le faagasologa pe leʻi amataina).

E mafai ona e sii maia le MEmu Android emulator mo le Windows 10, 8 ma le Windows 7 mai le ofisa aloaia //www.memuplay.com (o le filifiliga o le gagana Rusia e faia i le taimi o le faʻapipiʻiina). E le gata i lea, afai e te manaʻomia se kopi fou o le Android, faʻalogo i le Lolipop link i le tulimanu pito i luga taumatau o le itulau (o loʻo i ai faatonuga mo le faʻapipiʻiina ole Android 5.1).