Faʻafefea ona ave faʻamaumauga i iTunes ma iCloud

E masani lava, aʻo e galue i totonu o le MS Word, e mafai ona e feagai ma le manaʻoga e fatuina pepa aloaia e pei o faʻamatalaga, faʻamatalaga faʻamatala ma tutusa. O i latou uma, ioe, e tatau ona teuteuina ma le lelei, ma o se tasi o mataupu ua tuʻuina atu mo le resitalaina o le i ai o se pulou pe, e pei ona taʻua ai, o se vaega o tulaga maualuga. I lenei tamai tusiga o le a tatou faʻamatalaina pe faapefea ona fatuina le ulutala o le pepa i le Upu.

Lesona: Faʻafefea ona fai se mataitusi i le Upu

1. Tatala le pepa o le upu, lea e te manaʻo e fai ai se ulutala, ma faʻatulaga le pulu i le amataga o le laina muamua.

2. Tiliki le ki "UI" le tele o taimi o laina o le ai ai i le ulutala.

Manatua: E masani lava o le ulutala e aofia ai laina 5-6 o loʻo i ai le tulaga ma le igoa o le tagata o loʻo faʻasino i ai le pepa, le igoa o le faʻatulagaga, le tulaga ma le igoa o le na auina atu, masalo o nisi faʻamatalaga.

3. Faʻapipiʻi le fetuu i le amataga o le laina muamua ma ia tusia faʻamatalaga talafeagai i laina taitasi. O le a foliga foliga faapenei:

4. Filifili le tusitusiga i le ulutala o le pepa ma le kiore.

5. I le lisi "Aiga" i luga o le mea faigaluega faʻavave vave "Parakalafa" kiliki le faamau "Faʻamalie Mea Tonu".

Manatua: E mafai ona e faʻaogaina le tusiga i le taumatau ma le fesoasoani a kulū vevela - na o le lolomi "FMTL + R"e ala i le filifilia muamua o mea o loʻo i le ulutala ma le kiore.

Lesona: Faʻaaogaina o Hot Hot i le Upu

    Motugaafa: Afai e te leʻi suia le faʻailoga o le tusiga i le ulutala e faʻatusilima (faʻatasi ai ma se maulalo), fai - faaaoga le kiore e filifili ai le faʻamatalaga i le ulutala ma kiliki le ki "Itali"i totonu o se vaega "Font".

Lesona: Auala e sui ai le vai papatiso i le Upu

Masalo e te le o faamalieina i le va o le va o laina i le ulutala. O a matou faʻatonuga o le a fesoasoani ia te oe e sui ai.

Lesona: Faʻafefea ona suia le laina laina i le Upu

O lenei ua e iloa le auala e faia ai se pulou i le Upu. Pau le mea e tatau ona e fai o le tusia lea o le igoa o le pepa, ulufale i le autu autu ma, pei ona faamoemoeina, saini ma le aso i le pito i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona fai se saini i le Upu