Faʻasalalauga faʻapitoa o pepa e lua o le MS Word

Na i ai sou lagona e ese mai ia te oe e faʻaaogaina e lau tasi lau komepiuta po o komepiuta? Pe e mafai e se tasi ona nofo i totonu o lou potu ao e le i ai i le fale? ISpy, o se polokalama faapitoa e mataʻituina ai le vitio, fesoasoani ia te oe e iloa pe moni lenei mea.

iSpy o se talosaga lea o le a liliu ai lau 'upega tafailagi i se mea pueata mataʻituina e tali atu i soʻo se gaioiga e tupu i lou potu. O le a logoina oe o loʻo i ai se tasi i totonu o le potu, ma o le polokalama o le a amataina le pueina o le vitio e faʻaaoga ai se upega tafaʻilagi ma masini faaleotele leo.

Faasilasilaga

Afai e te le oi le fale ma ua sau se tasi i lou potu, o le a ou logoina oe e ala i le SMS poo le i-meli. E mafai foi e le polokalama ona lafo mai i luga o le telefoni taimi ni ata mai imeli.

Faʻamaumauga aunoa

O le taimi lava e iloa ai e le webcam le faʻagasolo poʻo se ituaiga o leo, e amata faʻafuaseʻi lava ona amata le pueina o le vitio. E le gata i lea, o le mea otioti e taofi faʻafuaseʻi le galue pe a muta le gaioiga

Telefoni mamao

I le faʻaaogaina o tulafono le mautonu, e mafai ona e faʻaopoopoina se mea e fai ai le faʻamaumauga pe a iloa se faʻailo, tuʻuina atu tulaga faʻamaumauga, ma seti faʻamatalaga ma faʻaaliga. E mafai ona e puleaina iSpy mai le telefoni ma le komepiuta.

Space saving

Aua e te popole o le pueina o le iSpy video o le a aveina se avanoa tele. Faʻasaʻo ona faatulaga tulaga e teu ai luga o le masini komepiuta mamao o le gaosiga o lenei polokalama.

Live View

Ona o le mea moni e teuina le vitio i luga o se upega tafailagi, e mafai ona e vaʻaia mai lau telefoni. O le taimi lava e te maua ai se faʻamaoniga o loʻo i ai se tagata ese i totonu o le potu, ia e ulufale atu i lau teugatupe iSpy ma o le a mafai ona faʻalavelaveina le poloaiga.

Puipuiga

E mafai ona e puipuia le tusi talosaga ma se uputusi. I lenei tulaga, e leai se tasi sei vagana ai oe mafai ona ulufale ma matamata i ata pueata ua pueina, ma e le mafai ona soloia lenei masini e aunoa ma se uputusi.

YouTube

Afai o sau ata pueata e pueina se mea manaia ma manaia, ona mafai lea ona e tuusaʻoina saʻo ata mai lau polokalama i luga o lau YouTube.

Faʻapitoa:

1. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tele o kamera ma masini e pei ona e manaʻo ai;
2. O le vitio e le o se avanoa i luga o le komepiuta;
3. Faasoaina mo le saoloto;
4. Faʻamatagofie faigofie ma faigofie.

Faʻafitauli:

1. Polokalama SMS e totogi.

iSpy o se polokalama saoloto lea e mafai ona e mulimuli ai i mea o loʻo tupu i totonu o le potu aʻo e toesea. Faʻafoʻi faʻafuasei i le gaioiga ma le leo, ma, i le tulaga o le iloagofie o tagata i fafo, o le a faʻamatalaina oe e Ai Spy. O le mauaina o se SMS, e mafai ona e ulufale i lau teugatupe ma matamata i le tagata solitulafono i le taimi moni.

Tikiake iSpy mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia.

Faʻafefea ona liliu se webcam i totonu o se kamera mataʻituina e faʻaaoga ai le iSpy Contacam IP Mea Vaavaai Telefoni Xeoma

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
iSpy o se polokalame mo le faʻatulagaina o se polokalama faigofie e mataʻituina le vitio faʻavae i luga o se masini faaleotele leo ma se webcam e fesoʻotaʻi i se komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: IspyConnect
Tau: Faʻatau
Toa: 22 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.0.3.0