Wondershare Filmora 7.8.9

E tele ni faatonu vitiō eseese, ma e tofu i latou ma se mea e tasi, tulaga ese, lea e iloagofie ai mai isi polokalama. Wondershare Filmora ei ai se mea e ofoina atu i tagata e faaaogaina. E le gata o se seti o meafaigaluega talafeagai, ae o isi foi galuega faaopoopo. Sei o tatou auiliiliina lenei polokalama i auiliiliga.

Fausiaina o se galuega fou

I le faamalama faʻafeiloaʻi, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fatuina se galuega fou pe tatala le galuega fou. O loʻo i ai se filifiliga o le fuataga o foliga o le mata, e faalagolago i le tele o le atinaʻe ma le video mulimuli. I le faʻaopoopoga, e lua auala faʻaogaina. E naʻo le tasi e ofoina atu na o mea e tatau ai meafaigaluega, ma o le mea sili ona maualuga o le a maua ai nisi mea faaopoopo.

Galue faʻatasi ma taimi

O le taimi faʻatulagaina o loʻo faʻatinoina e avea ma tulaga masani, o faila faila taʻitasi o loʻo i lona lava laina, ua makaina i ata. E tele laina e faʻaopoopoina i le lisi o loʻo lisiina. O meafaigaluega ile pito i luga e saʻo ai le tele o laina, ma o latou nofoaga. I luga o komepiuta vaivai e le tatau ona e fatuina ni laina se tele, ona o lea, e le maluelue le polokalama.

Faʻapipiʻi faʻasalalau ma aʻafiaga

I totonu o le Wondershare Filmorosi o loʻo i ai se seti o suiga, faʻaaogaina o tusitusiga, musika, filiga ma elemene eseese. I le le mafai, e le o faʻatulagaina, ae o loʻo avanoa mo le sau saʻo mai luga i le polokalama. I le itu tauagavale e tele laina ma faʻasolosolo tutusa o aafiaga taitasi. O faila faʻatau mai se komepiuta e faʻaolaina i lenei faamalama.

Taaloga ma Vaʻaiga Muamua

Ulutalaga e faia e ala i le masini faʻapipiʻiina. E i ai se seti pito i itiiti o faʻaoga tatau ma faʻamau. E mafai ona maua se faʻamalamalamaga ma le matamataina atoa o mata, lea o le a tutusa lava le tali o le vitio e pei ona i ai i le uluai kopi.

Faʻamatalaga vitio ma leo

I le faaopoopo atu i le faaopoopoina o aʻafiaga ma filiga, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faʻatautaiga o ata vitio. O le suiga lea i le susulu, faʻatusatusa, faʻatulagaina o le hue, e maua ai le saoasaoa po o le faʻasalaga o le ata ma lona suiga i soo se itu.

Ole laina ole leo e iai ni nai faʻaoga - suia le maualuga, vaitaimi, faʻamaʻi, pisa leo, foliga vaaia ma le atinaʻega. Pātene "Toe faʻafou" toe faafoiina uma tagata faasee i lo latou tulaga muamua.

Lavea o le poloketi

Faasaoina ata maeʻa e faigofie, ae e manaʻomia ona e faia ni taga. O le au atinaʻe na faʻatinoina lenei faagasologa e ala i le fatuina o tulaga mo masini taʻitasi. Faʻamolemole filifilia mai le lisi, ma o le a setiina lava taʻavale sili ona lelei.

I le faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻatulagaina ata vitio i se isi faamalama. O le filifiliga o uiga lelei ma iugafono o le a faalagolago i le tele o le faila mulimuli ma le taimi na faʻaaluina i le gaioiga ma le teuina. Ina ia toefaʻailogaina tulaga, e tatau ona e kiliki "Aunoa".

I le faaopoopo atu i le faʻapipiʻi vave o le poloketi i le Youtube poʻo le Facebook o loʻo i ai le avanoa e pueina ai luga o le DVD. E manaʻomia e le tagata faʻafaigofie ona fetuʻutuʻutuʻese mataʻitusi o le mata, le tulaga o le TV ma faʻatūina le ata o le ata. A maeʻa le kilikiina o le ki "Fafo atu" faagasologa ma le tusitusi i le disk o le a amata.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Se numera tele o aʻafiaga ma faʻamaʻi;
  • Fetuunaiga fesuisuiai faatulaga le poloketi;
  • E tele ituaiga o gaioiga.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Leai ni mea faigaluega talafeagai.

I lenei iloiloga, ua maeʻa le Wondershare Filmora. O le polokalama e faia ma le agavaʻa ma e talafeagai lelei mo le teuteuina o ata vitio. E faʻaalia lelei lava pe'ā manaʻomia le vave faaopoopoina o nisi o aʻafiaga poʻo le sili atu o musika. Matou te fautuaina le tele o tagata faʻapitoa e gauai atu i isi polokalama faʻapitoa.

Tikia le Wondershare Filmora Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Wondershare DVD Slideshow Faufautua Deluxe Wondershare Scrapbook Studio WonderShare Disk Manager Wondershare Photo Collage Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Wondershare Filmora o se polokalama e faʻataʻitaʻia ai vitio o le a aoga i le au alolofa. O le a fesoasoani e faaopoopo ai aʻafiaga, faʻavae ma tuʻu musika i luga o le vitio, faʻasaoina uma i le toetoe o soʻo se masini.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Wondershare
Tau: $ 40
Toa: 150 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.8.9