Suʻe le faʻasologa o ata i le initaneti


E tele polokalame mo le faitau i-tusi mo le Android - o loʻo i ai fofo mo le maimoaina o le FB2, amataina o le PDF ma e mafai foi ona galulue faatasi ma DjVu. Ae ese mai ia i latou, o le AlReader o loo tausia, o le tagata matua-taimi i le au faitau mo le "robot lanumeamata". Sei o tatou vaai pe aisea ua sili ona lauiloa ai o ia.

Fesoʻotaiga

AlReader na faʻaalia i luga o masini na faʻaogaina ai le faʻaogaina o le faʻaaogaina o Windows Mobile, Palm OS ma Symbian, ma maua ai se tau mo le Android toetoe lava a maeʻa ona tuʻuina atu i le maketi. E ui i le faʻamutaina o le lagolago mo le OS e le kamupanī, o loʻo faʻaauau pea e le au AlReader ona atinaʻe le talosaga mo le 2.3 Gingerbread masini faʻapea foʻi masini na faʻaaogaina le iva o le tele o Android. O le mea lea, o le tagata faitau o le a tamoe i luga o le papa tuai ma le telefoni fou, ma o le a aoga lelei i luga uma.

Faʻalelei foliga vaaia

AlReader sa masani lava ona taʻutaʻua ona o lona tomai e faʻaaogaina le talosaga. O le lomiga Android e leai se faʻasalaga - e mafai ona e suia le paʻu, seti o fonuka, ata poʻo se ata pito i luga, luga o luga o luga o se tusi tatala o loʻo faʻaalia. Ma le isi, o le tusi talosaga e mafai ai e oe ona fai kopi kopi o faʻamaumauga ma faʻafefe i latou i masini.

Faʻatonutonu tusi

O le uiga uiga ese o AlReader o le mafai lea ona faia ni suiga i se tusi tatala i luga o le lele - ia na o le filifilia o le fasi pepa talafeagai ma se tapuni umi, kiliki i le pito i lalo o le lau ma filifili le filifiliga "Faatonu". Ae ui i lea, e leʻo avanoa mo faʻapusaga uma - na o FB2 ma TXT e lagolagoina aloaia.

Po o le faitauina o le po

O le vaeluaina o auala faʻalelei mo le faitau i le malamalama malamalama ma i le aoauli e le o se mea e ofo ai i se tasi i le taimi nei, peitai, e taua le manatua i AlReader, o lenei tulaga na foliga mai o se tasi o muamua. O le mea moni, talu ai ona o mea e sili ona taua o le atinaʻe, e le faigofie tele ona maua. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o lenei filifiliga o le a le fiafia ai i latou e umia smartphones ma mata AMOLED - e le o iai se talanuʻu uliuli.

Faʻatasi le tulaga faitau

AlReader ua faʻatinoina le faʻasaoina o le tulaga o le tusi lea na maeʻa ona faitau ai e le tagata faʻaaoga, e ala i le tusi i se kata o le kalama poʻo le faʻaaogaina o le 'auʻaunaga aloaia o le atinaʻe, lea e te manaʻomia e ulufale ai i lau i-meli. E matuā maofa lava le mausali, o loʻo le maitauina faʻaletonu i na o mataupu e faʻaaoga ai e le tagata faʻaaoga nai lo le pusa eletise i se faasologa faasolosolo o tagata. Ioe, e na o le va lava o masini Android e lua e fegalegaleai ai, o lenei filifiliga e le ogatasi ma le polokalama komipiuta o le polokalama.

Lagolagoina Faletusi o Fesootaiga

O le talosaga na fesiligia ua avea ma paionia i luga o Android i le lagolagoina o potutusi o fesootaiga a le OPDS - na sili atu ona aliali mai lenei uiga nai lo isi faitau. Faʻaaogaina i luga: faigofie lava ona e alu i le mea e fai ai le lisi, faʻaopoopo le tuatusi o le faʻasalalauga e faʻaaoga ai se meafaigaluega faapitoa, ona faʻaaogaina lea o galuega uma o le faʻasalalauga: suʻesuʻeina, suʻesuʻeina ma le suʻeina o tusi e te manaʻo ai.

Fetuunaiga mo le Initaneti

O le tele o tagata gaosia o le e-ink screen readers faitau i le Android o le faiga faʻaaogaina mo a latou masini. O le tele o talosaga mo le matamataina o tusi ma pepa aloaia e le ogatusa ma i latou, ae le o le AlRider - o lenei polokalame e iai ni lomiga faʻapitoa mo ni masini faapitoa (e naʻo le sitepu a le developer), pe mafai foi ona e faʻaogaina le filifiliga "Fetuunaiga mo le Initoneti" mai le lisi o polokalama; e aofia ai le faʻasologa o faʻasalalauga e talafeagai mo le vaitusi eletise.

Mama

  • I le gagana Rusia;
  • Faʻamaʻoloto ma leai se totogi;
  • Tweaking e fetaui ma ou manaʻoga;
  • E fetaui ma le tele o masini Android.

Faʻafitauli

  • Faʻasalalauga faʻasalalau;
  • Tulaga le talafeagai o nisi o foliga.
  • Faʻasalaga faʻavae le faʻavae.

Mulimuli ane, AlReader na avea ma tumau pea le tasi o le aufaitau lauiloa mo Android, e tusa lava pe ua taulaʻi le faufautua talosaga i se fou fou o le oloa.

Faʻasalaga AlReader mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market