Fausia se server komepiuta komepiuta e ala i le polokalame Hamachi

Soʻo se taaloga i luga o le initaneti e tatau ona i ai ni laupepa o le a faʻafesoʻotaʻi e tagata faʻaoga. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia le matafaioi o le komepiuta autu lea o le a faia ai le faagasologa. E tele polokalama mo le faʻatutuina o se taaloga, ae o le aso nei o le a tatou filifilia Hamachi, lea e tuʻufaʻatasia ai le faigofie ma le mafai ona faʻaaogaina fua.

Faʻafefea ona fatuina se tūmau e faʻaaoga ai le hamachi

Ina ia galue, o le a tatou manaʻomia le polokalama Hamachi lava ia, o le 'auʻaunaga o se taaloga komepiuta lauiloa ma lona tufatufaina atu. Muamua, o le a tatou fatuina se VLAN fou, ona tatou faʻapipiʻi lea o le 'auʻaunaga ma siaki le taunuʻuga.

Fausiaina o se fesoʻotaiga fou

    1. A maeʻa ona sii mai ma faʻapipiʻi Hamachi, matou te vaaia se tamai faamalama. I luga o le laulau pito i luga, alu i le "Network" - "Fausia se fesoʻotaiga fou", faʻatumu faʻamatalaga talafeagai ma faʻafesoʻotaʻi.

Faʻamatalaga auiliili: Faʻafefea ona fatuina se hamachi network

Faʻatonu ma faʻatautaia le server

    2. O le a tatou iloiloina le faʻapipiʻiina o le 'auʻaunaga i le faʻataʻitaʻiga a Counter Strike, e ui o le mataupu faavae e talitutusa lava i taaloga uma. Tikiala le faila faila o le server i le lumanaʻi ma tuʻuina i soʻo se, pusa eseese.

    3. Ona maua lea o le faila i le mea. "Users.ini". O le tele o taimi o loʻo i ai i le auala lenei: "Cstrike" - "Addons" - "amxmodx" - "fetuunai". Tatala ma se lipine poʻo se isi faʻamatalaga tusitusi talafeagai.

    4. I le polokalame Hamachi, kopi le tuatusi IP tumau, fafo.

    5. Faafefiloi ma le laina mulimuli i totonu "User.ini" ma faʻafefe suiga.

    6. Tatala le faila "hlds.exe"lea e amata ai le 'auʻaunaga ma fetuunai nisi tulaga.

    7. I le faamalama e aliali, i le laina "Suafa o le Suafa", mafaufau i se igoa mo la matou 'upega tafaʻilagi.

    8. I totonu o le fanua "Faʻafanua" filifili le kata talafeagai.

    9. Ituaiga Fesootaiga "Fesootaiga" sui i "LAN" (mo le taʻalo i se 'upega tafaʻilagi, e aofia ai Hamachi ma isi polokalame tutusa).

    10. Seti le fuainumera o tagata taalo, lea e le tatau ona sili atu i le 5 mo le saolotoga o Hamachi.

    11. Amata la tatou 'auʻaunaga faʻaaoga le ki "Faʻatonu le Tūmau".

    12. O iinei o le a tatou manaomia ai le toe filifilia o le ituaiga o fesootaiga manaomia ma o le mea lea ua uma ai le faatulagaina muamua.

    Taʻaloga tamoe

    Faamolemole ia matau, ina ia mafai ona galue mea uma, e tatau ona maua Hamachi i luga o le komepiuta o le fesoʻotaʻi tagata.

    13. Faʻatino le taaloga i luga o lau komepiuta ma taʻavale. Filifili "Saili le Tagata Tūmau"ma alu i le laupepa i le lotoifale. Filifili mea e manaʻomia mai le lisi ma amata le taaloga.

Afai e saʻo mea uma, i ni nai sekone e mafai ona e fiafia i se taaloga fiafia i le kamupani a au uo.