Faʻafefea ona faʻafaigofie mea sese 1406 pe a faʻapipiʻi le AutoCAD

O le faʻatulagaina o le polokalama AAFAA e mafai ona faʻaveveveina e ala i le faʻailoga 1406, o loʻo faʻaalia ai se faʻamalama e faapea "E le mafai ona tusia le taua o le vasega i Software Classes CLSID key ... Siaki o loʻo i ai au aia tatau i lenei ki" i le taimi o le faʻatulagaga.

I lenei tusiga o le a tatou taumafai e suʻe le tali, auala e foia ai lenei faafitauli ma faʻapipiʻi le faʻatulagaga o le AutoCAD.

Faʻafefea ona faʻafaigofie mea sese 1406 pe a faʻapipiʻi le AutoCAD

O le mea masani masani 1406 e mafua mai i le mea moni o le faʻapipiʻiina o le polokalame ua poloka e lau antivirus. Faʻasalaga le polokalama malupuipuia i luga o lau komepiuta ma amata toe faʻafou.

Fofoina o isi Aʻoaʻoga Aunoa a le Aunoa: Faʻasalaga Faʻatau i le AutoCAD

Afai e leʻi galue le faʻasalaga i luga, fai mea nei:

1. Kiliki le "Amata" ma i totonu o le laina poloaiga ia ulu i "msconfig" ma faalauiloa le faamalama o le faatulagaga o mea.

O lenei gaioiga e naʻo aia tatau a le pule e faia.

2. Alu i le "Amata" tafaʻatasi ma kiliki i le "Faʻasalaga Mea uma" button.

3. I luga o le Tautua Auaunaga, ia kiliki foi le Masi Mea uma.

4. Kiliki "OK" ma toe amata le komepiuta.

5. Amata le polokalama faʻapipiʻi. O le a faʻalauiloaina se faʻapipiʻi "mamā", a maeʻa lea e tatau ona aofia ai vaega uma na faʻaaogaina i le Fuaiupu 2 ma le 3.

6. A maeʻa le isi toe amata, amata AutoCAD.

Aʻoaʻoga a le AutoCAD: Faʻapefea ona faʻaaoga le AutoCAD

Matou te faʻamoemoe o le taʻiala lenei na fesoasoani e foia le faʻailoga 1406 ina ua faʻapipiʻi le AutoCAD i lau komepiuta.