Suʻe le FB2 faila i le pepa a le Microsoft Word

O le polokalama o le Windows 7 e ese mai le tele o isi faiga faʻaogaina o le laina faʻatautaia a le Microsoft, o loʻo i ai ni polokalama laiti i totonu o lona atinaʻe e taʻua o gaini. Komepiuta e faʻatinoina ai se tele o galuega, ma, i le avea ai o se tulafono, faʻaaogaina sina faʻaogaina o punaoa. O se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o ia ituaiga talosaga o le uati i luga o le komepiuta. Sei o tatou sailia pe faʻapefea ona sui lenei gadget ma galue.

Faʻaaogaina o le gadget taimi

E ui i le mea moni e ala i le le mafai i soo se taimi o le Windows 7 i le tulimanu pito i lalo o le lau, o le uati ua tuu i luga o le galuega, o se vaega tele o tagata e mananao e alu ese mai le tulaga masani ma faaopoopo i ai se mea fou i le mamanu o le komepiuta. O le elemene lenei o le uluai mamanu ma mafai ona avea o se matamata mata. E le gata i lea, o lenei lomiga o le uati e sili atu le telē nai lo tulaga masani. E foliga mai e sili atu le faigofie i le tele o tagata faʻaoga. Ae maise lava mo i latou o loʻo i ai ni faʻafitauli vaʻai.

Faʻatonu le gadget

Muamua lava, seʻi o tatou malamalama pe faʻapefea ona faʻatino se gaosiga faʻataʻitaʻiga taimi mo le laulau i le Windows 7.

  1. Kiliki le ki o le kuki saʻo ile luga o le komepiuta. E amata le lisi o tala. Filifili se tulaga i totonu "Kata".
  2. Ona tatalaina lea o le faamalama o le gadget. O le a faʻaalia ai se lisi o talosaga uma o lenei ituaiga faʻapipiʻiina i luga o lau masini komepiuta. Suʻe le igoa i le lisi "Uati" ma kiliki i luga.
  3. A maeʻa lenei gaioiga, o le a faʻaalia le gaini o le uati i luga o le komepiuta.

Faatulagaina o itula

I le tele o tulaga, e le manaomia e lenei talosaga nisi faʻaopoopoga. O le taimi o le uati ua faʻaalia e ala i le le talafeagai e tusa ai ma le taimi o le polokalama i luga o le komepiuta. Ae afai e manaʻo ai, e mafai e le tagata faʻaoga ona faia fetuunaiga i tulaga.

  1. Ina ia mafai ona alu i le faatulagaga, matou te togi le pulu i luga o le uati. I le taumatau o latou foliga o se vaega laʻititi, o loʻo faʻatusalia e ni meafaigaluega se tolu i foliga o ata. Kiliki i luga o le ki o foliga autu, lea e taʻua "Filifiliga".
  2. O le faamalama o le faatulagaga o lenei gaioiga e amataina. Afai e te le fiafia i le atinaʻeina o talosaga, e mafai ona e suia i le isi. E valu avanoa e maua. Faʻasagaga i le va o filifiliga e tatau ona faia e faʻaaoga ai aū "Taumatau" ma "Agavale". A suia i le isi filifiliga, o le faamaumauga i le va o nei ufanafana o le a suia: "1 o le 8", "2 o le 8", "3 o le 8" ma isi
  3. I le le mafai, o faʻatalosaga uma o le uati e faʻaalia i luga o le komepiuta e aunoa ma se lima lona lua. Afai e te manaʻo e mafai ona faʻaalia, e tatau ona siaki le pusa "Faaali le lima lona lua".
  4. I totonu o le fanua "Taimi o Taimi" E mafai ona e seti le fodiga o le taimi taimi. I le le mafai, o le seti ua faatulagaina i "Taimi komepiuta o taimi nei". O lona uiga, o le talosaga e faʻaalia ai le taimi o le PC. Ina ia filifili se sone taimi e ese mai le tasi e faʻapipiʻi i luga o le komipiuta, kiliki i luga o le fanua o loʻo i luga. E amataina se lisi tele. Filifili le taimi e te manaʻomia.

    I le auala, o lenei tulaga e mafai ona avea ma se tasi o mafuaaga faaosofia e faʻaeʻe ai le gaioiga faʻamaonia. E manaʻomia e nisi tagata faʻapitoa le mataʻituina taimi i se isi taimi (mafuaaga patino, pisinisi, ma isi). O le suia o le taimi faatulagaina i luga o lau lava komepiuta mo nei faamoemoega e le fautuaina, ae o le faʻapipiʻiina o se gaioiga o le a mafai ai e oe ona mataituina le taimi i le taimi saʻo, o le taimi i le eria o loʻo ei ai (e ala i le uati i luga o le galuega), ae le suia le taimi masini.

  5. E le gata i lea, i totonu o le fanua "O le igoa o le uati" E mafai ona e tofia le igoa e te manatu e talafeagai.
  6. A uma ona faia uma tulaga talafeagai, kiliki le ki "Lelei" i le pito i lalo o le faamalama.
  7. E pei ona mafai ona e vaʻaia, pe a maeʻa lenei gaioiga, ua suia le faʻaaliga o le taimi ua tuʻuina i luga o le komepiuta, e tusa ai ma faatulagaga na matou ulu atu muamua.
  8. Afai e manaʻomia le siʻosiʻoina o le uati, ona tatou tosoina lea. E toe faʻaalia le meafaigaluega i le taumatau. I le taimi nei i le kati taumatau o le kuki, kiliki le ata "Teti le gaioiga"lea o loʻo i lalo o le filifiliga o le inisiua. A aunoa ma le faʻasaʻoina o le ki o le kio, toso le mea e faʻaalia ai le taimi i le nofoaga o le lau tatou te manatu e talafeagai.

    I le faʻamuamua, o le faʻanofoina o le uati, e le manaʻomia le patipatiina o lenei faʻamatalaga faapitoa. Faatasi ai ma le manuia tutusa, e mafai ona e uuina le faamaumatau i le itu tauagavale i luga o soo se vaega o le mea e faaali ai taimi ma toso mai. Peitai, e ui i lea, na faia e le au atinaʻe se faʻamaonia faapitoa mo le tosoina o gaioiga, o lona uiga e sili ona lelei le faʻaaogaina.

Aveese itula

Afai e faafuasei ona le fiafia le tagata faaaoga i le taimi e faaali atu ai le gaioiga, e le aoga pe mo isi mafuaaga na ia filifili ai e aveesea mai le laulau, ona tatau lea ona mulimulitaʻi gaoioiga nei.

  1. Toto le pala i le uati. I le poloka o meafaigaluega e aliali mai i le saʻo o latou, kiliki i le pito i luga o le 'upega tafaoga i le foliga o se satauro, o loʻo i ai le igoa "Katia".
  2. A maeʻa lena, e aunoa ma se faʻamaoniga atili o taga i totonu o soʻo se faʻamatalaga poʻo faʻamatalaga talatalanoa, o le a faʻaalu le gaini o le uati mai le laulau. Afai e manaʻo ai, e mafai lava ona toe faʻafou i le auala lava lea na matou talanoa ai i luga.

Afai e te manaʻo e aveese le faʻamatalaga maoti mai le komepiuta, ona i ai lea o le isi algorithm mo lenei mea.

  1. Matou te tatalaina le faamalama o gaioiga e ala i le lisi autu i luga o le komepiuta i le auala lava lea ua uma ona faamatalaina i luga. I totonu, kiliki-i luga o le elemene "Uati". Ua faʻamaonia le lisi o talaʻaga, lea e te manaʻomia e filifili ai le mea "Aveesea".
  2. A maeʻa lenei mea, faʻalauiloaina se pusa talanoaga, fesili ia oe pe e te mautinoa e te manaʻo e faʻamalo lenei elemene. Afai e talitonu le tagata faʻaaoga i ana taga, ona tatau lea ona kiliki i le ki "Aveesea". I le faʻafeagai, kiliki i luga le ki. "Aua e te tape" pe na o le tapunia le pouaka talatala e ala i le kiliki i luga o le faamaufaʻailoga mo faʻamalama faaiu.
  3. Afai e te filifilia le tapeʻa pe a uma mea uma, ona maeʻa lea o le mea faitino pe a maeʻa "Uati" o le a aveesea mai le lisi o gaioiga avanoa. Afai e te manaʻo e toe faʻafouina o le a faʻafitauli tele, talu ai ua taofi e Microsoft le fesoasoani o gaioiga ona o faʻafitauli vaivai latou te i ai. Afai muamua na mafai ona maua i luga o le upega tafaʻilagi o lenei kamupani, o mea uma na faʻapipiʻiina muamua i le tulaga o le aveesea, faʻapea foʻi ma isi ituaiga o gadgets, e aofia ai eseesega o le televave, o lea e le o maua lenei uiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. E tatau ona matou vaavaai mo itula i luga o tuatusi tuatusi, lea e fesootaʻi ma le leiloloa o le taimi, faʻapea foi ma le lamatiaga o le faʻapipiʻiina o se mea leaga poʻo se faʻafitauli.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻapipiʻiina o se gaosiga o le uati i luga o le komepiuta e le gata ina tulimataʻiina le sini o le tuʻuina atu o se ata muamua ma foliga mai i le komepiuta, ae o galuega faigofie lava (mo tagata e le lelei le vaai pe mo i latou e manaʻomia le pulea o le taimi i taimi e lua i le taimi e tasi). O le faʻapipiʻiina o ia lava e faigofie lava. O le setiina o le uati, pe a fai e manaʻomia le manaʻoga, e matuā tele lava ma faʻaogaina. Afai e talafeagai, e mafai ona faigofie ona aveeseina mai le laulau, ona toe faʻafoʻi lea. Ae o le aveesea atoatoa o le uati mai le lisi o gaioiga e le o fautuaina, talu mai lena taimi e ono iai ni faafitauli taua.