Matou te toe faʻaleleia le ata i le Instagram i le Android

Fausiaina o se fale poʻo soʻo se mea lava e manaʻomia ai le tele o mea, tupe teufaafaigaluega ma faʻatupeina o tupe. Ia mautinoa e fai se faʻatatauga, lea e faʻaaoga ai tupe faʻaalu uma ma tupe faʻaalu i le lumanai. Faʻafaigofie ma le fesoasoani o polokalama faʻapitoa, lea o loʻo i ai meafaigaluega talafeagai ma galuega. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu i se tasi o ia polokalame "Avansmet".

Toto mea

Mo mea taitasi, o le a faia ai se isi tusi, i totonu o isi lisi faʻatasi ma potu, potu ma isi vaega o loʻo tuʻuina. Ua faʻatinoina i se auala e tatau ai ona e kiliki i le faʻailoga sili atu, mulimuli ane o le a tatalaina le tusi filifilia. O se taunuuga, o mea uma lava o loʻo faʻaalia i se lisi.

Filifili se laina maʻoti e matamata ai, faaopoopo, pe sui suiga i vaega. E fetaui ma le tau o le fausaga poʻo le vaega, o le tele o loʻo faʻaalia. Afai na e suia faʻafuasei se manoa, ona kiliki lea "Faaleaoga", o le a toe faafoi mea uma i lona tulaga muamua.

Faʻaopoopo mea e fai

I le polokalame, e le mafai, e tele laulau ma elemene o potu ma potu lava. Kiliki i le faamalama o le lisi faatasi ai ma le ki o le kuki saʻo i luga o le laina manaomia e faaopoopo i ai se vaega. E tofu ma lona lava faailoga, e toso i le itu tauagavale ma fesoasoani e faʻataʻavale i lisi tetele. Filifili se vaega e ala i le kilikii -lei ma kiliki "Aveesea"e faʻaumatia ai. Faamolemole silasila - faatasi ai ma le meataitasi, o le galuega faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi ma lea mea o le a faʻamutaina foi.

I le taimi o le galuega muamua ma le polokalame, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le Faʻasalalau Faʻasalalau. I le taimi muamua e te faaopoopo i ai potu, pe a maeʻa ona tuu uma ia vaega talafeagai, o loʻo tuʻuina laina ua tuʻuina atu. Ona i totonu o le tusi "Sini" o le a faia se tusi fou i le potu ma ona elemene uma.

Faaopoopo le Failautusi o Galuega

"AvanSMETA" e ofoina atu le tele o galuega eseese. E aofia ai le faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o vaega eseese, ma le fausiaina o galuega. Sa faia faapitoa le masini e faʻapipiʻi ai galuega manaʻomia i le mea faitino. Siaki pusa talafeagai, faʻatulagaina i ni vaega, e mafai foi ona e faʻaoga le sailiga, ona e tele naua laina.

Tusia se tusi faamaonia o le maeʻa

Mo galuega taʻitasi ua maeʻa, e tatau ona lipoti, faʻaalia tau, paleni poʻo faʻaletonu. O le polokalame ei ai se faamalama faapitoa o le a fesoasoani i le faia o se galuega o galuega maeʻa faigofie ma vave. E manaʻomia e le tagata faʻaoga le makaina o le galuega, faia se lipoti, faʻamautinoa totogi faaopoopo ma tau, mulimuli ane ua maeʻa le galuega.

Tupe faʻaalu

I le isi itu, tatou te tilotilo i le laulau lea e faʻaolaina uma ai cash cash. O laina e faailoa mai ai le aso, ituaiga o galuega, aofaiga ma le faavae. Faʻasani-saʻo i se avanoa avanoa i luga o le laulau e faʻaopoopo ai se taʻavale fou. O le vaega i le itu taumatau o le faʻasaʻo.

Faʻamatala mataupu

E tele mea eseese o loʻo faʻaaogaina i le fausiaina, ma o latou tau e tatau ona faʻaalia i le faʻatatauga. E le o manatuaina lenei faʻamatalaga, ma atonu e umi se taimi e faʻaauau ona mataituina tau. O le mea lea, e mafai ona e faia i ni nai vaiaso ni suiga i le lisi. E mafai ona e faʻasaga mea nei pe faʻapipiʻi lau lava lisi, lea o le a aoga pe afai e te faia muamua se lisi o tau.

Faʻapipiʻi konekarate

I se faaopoopoga, "AvanSMETA" o loʻo maua ai le tele o pepa sauniuni o pepa faʻaaoga i le taimi o le fausiaina. E naʻo le tagata e manaʻomia e faʻatumu laina manaʻomia ma auina atu le fomu e lolomi ai. Faamolemole ia matau o le ituaiga konekarate ua filifilia i le lisi o mea pop-up. "Faʻaopoopoga"aua o foliga e ono fesuisuiaʻi.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Fesoasoani e fausia;
  • Tuuina atu o tusi tusi ma fomu konekarate;
  • O le polokalama e atoatoa i le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • "AvanSMETA" ua vaevaeina mo se totogifuapauina.

E mafai ona matou fautuaina le polokalame "AvanSMETA" ia i latou uma e manaomia le faia o se auiliiliga auiliili o le fausiaina vave ma vave. O le polokalama o le a tuʻuina atu ia te oe meafaigaluega uma ma foliga atonu e manaʻomia i le taimi o le fausiaina o le poloketi. E oo lava i se tagata amata e vave ona malamalama i mataupu faavae o le galue i le polokalama.

Faʻalogo faʻasalalauga o le AvanSMETA

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Tau o le Tau Arculator Selena Tipiina 3

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AvanSMETA o se polokalama sili ona lelei lea o le a aoga i tagata o loʻo fuafua e fausia se mea faapitoa. O loʻo i ai i le polokalame meafaigāluega uma ma galuega e ono manaʻomia ao galulue faʻatasi ma le poloketi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AvanSoft
Tau: $ 80
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.9