Sui meli i luga o le Steam

O le tele o tagata faʻaoga e faʻaaoga le faʻamaufaʻailoga i le lisi e tape ai le komepiuta. "Amata". E le o tagata uma e iloa o lenei faiga e mafai ona sili atu ona faigofie ma saoasaoa e ala i le tuʻuina atu o se gaioiga faapitoa i "Papamaa". E uiga i talosaga e faatino lenei taʻaloga i le Windows 7 ma o le a talanoaina i lenei tusiga.

Tagai foi: Uati Taini mo le Windows 7

Kata e tape ai le PC

I totonu o le Windows 7 o loʻo i ai se seti uma o mea faʻapipiʻi, ae, o le mea e leaga ai, o se tusi faʻapitoa i le galuega o loʻo tatou talanoaina i lenei tusiga o loʻo misi ia i latou. Ona o le mumusu o Microsoft e lagolagoina mea gaioiga, o masini faʻapitoa o lenei ituaiga e mafai nei ona sii mai na o luga o tuatusi tolu. O nisi o nei meafaigaluega e faʻatagaina oe e le gata ina tape ese le PC, ae ia iai foi ni mea faaopoopo. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia tuʻuina atu le gafatia e muai seti le taimi. O le isi mea tatou te matamata i le sili ona talafeagai mo i latou.

Metotia 1: Faʻalavelave

Tatou amata i se faʻamatalaga o le gadget, lea e taʻua o le Shutdown, lea e faaliliuina i le Rusia e pei "Taofi".

Tatalo le Tatala

  1. A maeʻa ona sii mai, faʻataʻitaʻi le faila faila. I totonu o le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia, kiliki "Faʻamau".
  2. I luga "Papamaa" O le a aliali mai se atigi tapuni.
  3. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le atinaʻe o lenei gaioiga e faigofie tele ma faʻaogaina, talu ai o kopi e kopiina ia Windows XP ma faʻaoga tutusa. A e kiliki le mea tauagavale o loʻo tapuni le komepiuta.
  4. O le kiliki i le pātotonu ogatotonu e toe amata le PC.
  5. E ala i le kiliki i luga o le 'elemene saʻo, e mafai ona e tulei i fafo ma suia le tagata o loʻo iai nei.
  6. I le pito i lalo o le gadget i lalo o le kuluma o se uati e faʻaalia ai le taimi i itula, minute ma sekone. O le faʻamatalaga iinei o loʻo toso mai le uati PC system.
  7. Ina ia alu i nofoaga o le Faʻamolemole, faʻafano le atigi gaioiga ma kiliki i luga o le 'elemene o loʻo faʻaalia i le itu taumatau.
  8. Pau lava le parakalafa e mafai ona e sui i totonu o le faatulagaga o le faʻaalia mai o le atigi atigilima. E mafai ona e filifilia le filifiliga e fetaui i au tofo e ala i le kiliki i luga o kuluma i luga o foliga o uʻamea taumatau i le taumatau ma le agavale. I le taimi lava e tasi, o le tele o filifiliga mamanu o le a faʻaalia i le ogatotonu o le faamalama. A maeʻa ona aliali mai le uiga o le atiga talia, kiliki "Lelei".
  9. O le mamanu filifilia o le a faʻaoga i le gaini.
  10. Ina ia faʻamaeʻa le Faʻasalaga, toe faʻafoʻi le pala, ae o le taimi lenei i totonu o ata i le itu taumatau, filifili le koluse.
  11. O le gadget o le a le atoatoa.

O le mea moni, e le mafai ona e fai mai ua tele naua le faʻaaogaina o le tele o galuega. O le autu ma toetoe lava o le faʻamoemoe o le tuʻuina atu o le gafatia e tape le PC, toe faʻafouina le komepiuta poʻo le alu i fafo e aunoa ma le manaʻomia e ulufale i le lisi. "Amata", ma na o le kiliki lava i luga o le mea tutusa i le "Papamaa".

Metotia 2: Faʻaogaina o le System

O le a tatou suʻesuʻeina le gaioiga e tapuni ai le PC ua taʻua o le System Stopping. O ia, e le pei o le lomiga talu ai, o loʻo i ai le malosi e amata ai le faʻatulagaina o le taimi i le faʻatulagaina o gaioiga.

Faʻasalaga le faʻaaogaina o le System

  1. Faʻatoʻa le faila faila ma i le pusa talanoa e vave ona aliali mai, kiliki "Faʻamau".
  2. O le a faʻaalia le Laupepa o le Faʻaaogaina o le System "Papamaa".
  3. O le kiliki i luga o le mumu mumu i le agavale o le a tapuni ai le komepiuta.
  4. Afai e te kiliki i luga o le moli lanumoana ua tuʻuina i le ogatotonu, i lenei tulaga, o le a ulufale i le mode moe.
  5. O le kiliki i le 'au matamata mataʻitusi o le a toe faʻafou le PC.
  6. Ae e le o mea uma. Afai e te le o faamalieina i le seti o nei taga, ona mafai lea ona e tatalaina galuega faʻatinoina. Toto le atigi o le gadget. Se laina o meafaigaluega o le a aliali mai. Kiliki i luga le aū e faasino i le tulimanu pito i luga.
  7. O le isi laulau o kuluma o le a tatalaina.
  8. O le kiliki i le muamua i le agavale o le laina faʻasalalau faaopoopo o le a vaʻai oe i fafo.
  9. Afai e te kiliki i le polini autu autu, o le a loka le komepiuta.
  10. I le tulaga pe afai o le koluma pito i luga o le lalac lanu o loʻo mamafa, e mafai ona suia le tagata faʻaaoga.
  11. Afai e te manaʻo e tape le komepiuta i le taimi nei, ae a maeʻa le taimi, ona e tatau lea ona kiliki le ata i foliga o se tafatolu, lea o loʻo i le pito i luga o le atigi gada.
  12. O le taimi faʻatusatusa, lea e seti i le 2 itula e le mafai, o le a amata. A maeʻa se taimi atofaina, o le a tape le komepiuta.
  13. Afai e suia lou mafaufau e tape le PC, ona taofi lea o le timer, na o le kiliki i luga o le ata i le itu taumatau.
  14. Ae o le a le mea e fai pe afai e te manaʻomia le tapeina o le PC ae leʻi maeʻa le 2 itula, ae pe a maeʻa le vaitau o taimi, pe afai e te le suʻeina, ae faia se isi gaioiga (mo se faʻataʻitaʻiga, toe amataina pe amata le lafi)? I lenei tulaga, e tatau ona e alu i tulaga. Toe faʻavave le mata o le Fale. I totonu o le pusa o meafaigaluega ua aliali mai, kiliki i luga o le ki.
  15. Ua tatalaina le Faʻamasinoga Faʻaaoga.
  16. I le fanua "Seti se taimi" Faʻamatala mai le numera o itula, minute ma sekone, mulimuli ane o le a fai le gaioiga e te manaʻo ai.
  17. Ona kiliki lea i le lisi o le pa'ū. "Faʻaiʻuga i le faaiuga o le faʻatautaiga". Mai le lisi o loʻo aliali mai, filifili se tasi o gaoioiga nei:
    • Faʻasalaga;
    • Tuʻua;
    • Tulaga moe;
    • Faʻafouina;
    • Suia le tagata faʻaaoga;
    • Loka
  18. Afai e te le manaʻo i le timer e vave amata, ae le o le amataina e ala ile faamalama o le System System, pei ona matou mafaufau i luga, i lenei tulaga siaki le pusa "Amata le taofiofia vave".
  19. I le tasi minute ao le i oʻo i le faaiuga o le faʻasologa, o le a faʻalogo le leo i le tagata faʻaoga e lata lava ona faia se taotoga. Ae e mafai ona e suia le taimi tapulaa mo lenei leo e ala i le kilikiina o le lisi o le pa'ū. "Pelu mo ...". O filifiliga nei o le a tatalaina:
    • 1 minute;
    • 5 minute;
    • 10 minute;
    • 20 minute;
    • 30 minute;
    • 1 itula

    Filifili mea talafeagai mo oe.

  20. Ma le isi, e mafai ona suia le leo o le faailo. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le saʻo o le tusiga "alalafaga.mp3" ma filifili le faila faila e te manaʻo e faʻaaoga mo lenei faʻamoemoe i luga o lau kiona.
  21. A maea uma ona faia, kiliki "Lelei" e faʻapolopolo ai mea na faʻasalalau.
  22. O le a faʻaaogaina le gaosiga o le System Disrupt gadget e faʻatino ai se faʻatulagaga faʻatulagaina.
  23. Ina ia tapunia le Faʻaaogaina o le System, faʻaaoga le faʻafanua masani. Faʻasolo i luga ona faʻaoga ma kiliki i luga o le satauro i totonu o mea faigaluega o loʻo i luga o le taumatau.
  24. O le a alu le gadget.

Metotia 3: AutoShutdown

O le isi gaioiga faʻamalosi e tatou te tilotilo i ai ua taʻua o AutoShutdown. E sili atu le aoga i tagata uma na faʻamatala muamua.

Tikiake AutoShutdown

  1. Taʻu le faila download "AutoShutdown.gaget". I totonu o le pusa talanoa e tatala, filifili "Faʻamau".
  2. O le AutoShutdown Shell o le a faʻaalia "Papamaa".
  3. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e sili atu faʻamau i iinei nai lo le gaioiga muamua. E ala i le kiliki i le elemene pito i luga, e mafai ona e tapeina le komepiuta.
  4. A e kiliki i le kī i le taumatau o le mekasini muamua, o le komepiuta e alu i le tulaga faʻamaoni.
  5. O le kilikiina i le mea autu o le a toe amataina le komepiuta.
  6. A uma ona e kiliki i le elemene o loʻo i le itu taumatau o le kulini tutotonu, o le polokalama e tuʻuina atu ma le filifiliga e sui ai le tagata faʻapipiʻi pe a manaʻomia.
  7. O le kiliki i luga o le pito sili ona mamafa i luga o le taumatau e mafua ai ona lokaina le polokalama.
  8. Ae ei ai tulaga pe a faʻafuaseʻi ona kilikiina e se tagata faʻapipiʻi se faamau, lea o le a oʻo atu ai i le faʻaaogaina o le komepiuta, toe amataina, poʻo isi taga. Ina ia taofia lenei mea, e mafai ona natia ata. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le ata o loo i luga aʻe o latou i le foliga o se tolu tafatolu.
  9. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o kuliga uma ua le toe toaga ma i le taimi nei e tusa lava pe faʻafuaseʻi ona e kiliki i se tasi oi latou, e leai se mea e tupu.
  10. Ina ia mafai ona toe faʻafoʻi le malosi e pulea ai le komepiuta e ala i kulupu faʻamaufaʻailoga, e tatau ona e toe taomi le tafatolu.
  11. I lenei gaini, e pei o le muamua, e mafai ona e setiina le taimi o le a faia aunoa ai lenei mea poʻo lena gaioiga (toe toe, tape le PC, ma isi). Ina ia faia lenei mea, alu i le taʻavale AutoShutdown. Ina ia alu i itu, ia faʻagasolo le pipi i luga o le atigi gaioiga. O le a faʻaalia ata i le taumatau. Kiliki i le tasi e foliga mai o se ki.
  12. O le faamalama o le faamalama.
  13. Ina ia fuafua se togafiti, muamua i totonu o le poloka "Filifili taga" siaki le atigipusa i tafatafa o le mea e fetaui ma le faiga masani mo oe, e aofia ai:
    • Toe amata (toe toe);
    • Taolotoga (moe loloto);
    • Faʻasalaga;
    • Faatali;
    • Pupuni;
    • Faʻaaliga

    E mafai ona e filifilia se tasi o filifiliga i luga.

  14. O le taimi lava e filifilia ai se filifiliga faapitoa, o le fanua i le fanua "Taimi" ma "Taimi" avea ma tagata malosi. I le muamua, e mafai ona e ulufale i se vaitau i itula ma minute, mulimuli ane o le a faia le gaioiga na filifilia i le laasaga muamua. I le eria "Taimi" E mafai ona e faʻamaonia le taimi saʻo, e tusa ai ma lau telefoni, i luga o le mea e tupu o le a faʻatinoina le gaioiga o loʻo manaʻomia. Pe a ulufale atu i faʻamaumauga i se tasi o kulupu faʻapitoa o faʻalapotopotoga, o le faʻamatalaga i le isi o le a otometi lava ona faʻasosaʻoina. Afai e te manaʻo e faia lenei gaoioiga i lea taimi ma lea taimi, siaki le atigipusa i tafatafa o "Toe fai". Afai e te le manaʻomia, ona e le tuʻuina lea o se faailoga. Ina ia mafai ona faatulaga le galuega ma faʻamaumauga faʻamaonia, kiliki "Lelei".
  15. A maeʻa lena, ona tapunia ai lea o le faamalama o le faatulagaga, o le atigi autu o le gadget e faaali atu le uati ma le taimi o le fuafuaga fuafuaina, faapea foi ma le taimi o le aofaʻiga ao lei tupu.
  16. I totonu o le faamalama o le Seti o AutoShutdown, e mafai foi ona e setiina isi faʻaopoopoga, ae fautuaina i latou ia faʻaaogaina e na o tagata faʻapitoa e malamalama lelei pe o le a le mea e aofia ai. Ina ia alu i nei nofoaga, kiliki "Filifiliga Maualuga".
  17. O le a e vaʻai i se lisi o isi avanoa e mafai ona e faʻaaogaina pe ae manaʻo i ai, e aofia ai:
    • Aveeseina o pine;
    • Le aofia ai o le moe malosi;
    • Faʻaopoopo le gafa "Faʻamalosia le moe";
    • Faʻasalaina le faʻamaʻaloga;
    • Faʻalēaogāina le faʻaolaina.

    E taua le maitauina o le tele o nei faʻaopoopoga faaopoopo o le AutoShutdown i le Windows 7 e mafai ona faʻaaogaina i na o le faaletonu o le UAC. A maeʻa ona faia tulaga talafeagai, aua nei galo e kiliki "Lelei".

  18. E mafai foi ona e faaopoopo se lisi fou i le faamalama o le faatulagaga. "Faʻailogaina", o loʻo misi i totonu o le atigi autu, pe toe foʻi mai se isi ata pe afai na e aveesea muamua e ala i auala sili atu. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le ata talafeagai.
  19. I lalo ole laupepa i le faamalama o le nofoaga, e mafai ona e filifilia se mamanu ese mo le autu autu AutoShutdown. Ina ia faia lenei mea, tusi i auala eseese mo le valivaliina o le atigipusa e faʻaaoga ai pāʻo "Taumatau" ma "Agavale". Kiliki "Lelei"pe a maua se filifiliga talafeagai.
  20. E le gata i lea, e mafai ona e suia foliga vaaia o ata. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faʻamatalaga "Faʻasalaga o le Button".
  21. O le lisi o mea e tolu o le a tatalaina:
    • Pā uma;
    • Leai se faamau "Faatali";
    • Leai se faamau "Faʻailogaina" (faaletonu).

    I le setiina o le ki, filifili le filifiliga talafeagai mo oe ma kiliki "Lelei".

  22. O foliga mai o le AutoShutdown shell o le a suia e tusa ai ma faatulagaga na e ulufale i ai.
  23. Ua tape le AutoShutdown i le ala masani. Faʻasolo i lalo lana atigi gutu ma i totonu o meafaigaluega na faʻaalia i le itu taumatau, kiliki i luga o le ata i foliga o se koluse.
  24. Ua tape le AutoShutdown.

Matou te leʻi faʻamatalaina uma gaioiga mo le tapunia o le komepiuta mai filifiliga o iai. Ae peitai, a maeʻa ona faitauina lenei tusiga, o le ae maua se manatu e uiga io latou gafatia ma mafai foi ona mafai ona filifili le filifiliga talafeagai. Mo i latou e faʻaaogaina le alofa faigofie, o le mea aupito sili ona talafeagai o le Faʻasalaga ma le pito sili ona laitiiti o foliga. Afai e te manaʻomia le tapeina o le komepiuta i le faʻaaogaina o se taimi, ona faʻalogo lea i le faʻaogaina o le System. I le mataupu pe a manaʻomia le tele o galuega faʻatino, o le a fesoasoani le AutoShutdown, ae faʻaaogaina nisi o vaega o lenei gaioiga e manaʻomia ai se tulaga o le malamalama.