FAR Manager: faʻaaliga o le faʻaaogaina o le polokalama

O avetaavale mo le kata vitio o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta o le a faʻatagaina ai le masini e galue e le gata e aunoa ma le faalavelaveina, ae faʻapea foʻi ma le lelei i le mafai. I le tusiga o aso nei, matou te fia faʻamatalaina auiliili pe mafai faapefea ona e faʻapipiʻi pe faʻafouina avetaʻavale mo kata o le ata NVIDIA. Matou te faia lenei mea ma le fesoasoani a le NVIDIA GeForce Experience application.

Taualumaga mo le faʻatulagaina o avetaavale

Ae e te leʻi amataina ma faʻapipiʻi le avetaavale, o le a manaʻomia ona e sii mai ma faʻapipiʻi le NVIDIA GeForce Experience application lava ia. O le mea lea, matou te vaevaeina lenei tusiga i ni vaega se lua. I le muamua, o le a tatou toe iloiloina le faʻavaeina o le NVIDIA GeForce Experience, ma i le lona lua, o le faʻatulagaga mo le avetaʻavale. Afai ua uma ona e faʻaaogaina le NVIDIA GeForce Experience, e mafai ona e alu loa i le vaega lona lua o le tusiga.

Vaega 1: Faʻapipiʻiina o le NVIDIA GeForce Experience

E pei ona tatou taʻua i luga, muamua o mea uma tatou te downloadina ma faʻapipiʻi le polokalama talafeagai. O le faia o lenei mea e matua faigata lava. E tatau ona e faia mea nei.

  1. Alu i le itulau download aloaia o le NVIDIA GeForce Experience.
  2. I le ogatotonu o le vaʻaiga o le itulau, o le a e vaʻai i se lanu meamata lanu meamata. "Download Now". Kiliki i luga.
  3. A maeʻa lena mea, o le a amata le downloadina vave o le faila o le talosaga. Matou te faʻatali seʻia oʻo i le faaiuga o le gaioiga, pe a maeʻa ona matou lalagaina le faila i le na o le faʻaluaina faʻatasi ma le faamaumatau agavale.
  4. O le a foliga mai se faamalama lanu enaena i luga o le lau ma le igoa ole polokalama ma le alualu i luma. E tatau ona faʻatali seʻi vagana ua saunia e le masini faila uma mo le faʻatulagaga.
  5. A mavae sina taimi, o le a e vaʻai i le faamalama lenei i luga o le mata. O le a uunaia oe e faitau le maliega o le laisene o tagata e faʻaaogaina. Ina ia faia lenei mea, kiliki le sootaga talafeagai i le faamalama. Ae e le mafai ona e faitauina le maliliega pe afai e te le manaʻo. Tau lava oomi le ki "Ou te taliaina. Faaauau ".
  6. O lenei ua amata le faagasologa o le sauniuniga mo le faʻatulagaga. E umi se taimi e alu ai. O le ae vaʻai i le faamalama lenei i luga o le lau:
  7. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a amataina le isi gaioiga e sosoo ai - faʻaopoopoina o le GeForce Experience. O le a faʻaalia i le pito i lalo o le isi faʻatalama:
  8. A maeʻa ni nai minute, ona maeʻa loa lea o le faʻapipiʻi ma o le a amata le polokalama faʻapipiʻi. Muamua, o le a ofoina atu oe ina ia e masani i suiga tetele o le polokalama pe a faʻatusatusa i lomiga muamua. O le faitau o le lisi o suiga pe leai foi e oʻo ia te oe. E mafai ona e tapunia le faamalama i le kilikiina o le koluse i le tulimanu pito i luga.

Ua maeʻa le download ma le faʻapipiʻiina o le polokalama. I le taimi nei, e mafai ona e alu e faʻapipiʻi pe faʻafouina le avetaavale kata vitio.

Vaega 2: Faʻapipiʻia o le Avetaavale o Vasega NVIDIA Graphics Chip

I le faʻaeʻeina o le GeForce Experience, e tatau ona e faia mea nei e sii mai ai ma faʻapipiʻi avetaavale kata vitio:

  1. I le fata i luga o le ata o le polokalama e tatau ona e kiliki i le kuki saʻo. O le a faʻaalia se mea e te manaʻomia e kiliki ai le laina "Siaki mo faʻamatalaga".
  2. O le faamalama o le GeForce Experience ua tatala i le lisi. "Avetaavale". O le mea moni, e mafai foi ona e taʻeina le polokalama ma alu i lenei tab.
  3. Afai oi ai se faʻataʻitaʻiga fou o avetaʻavale nai lo le tasi na faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta po o le komepiuta, ona oʻo loa lea i le pito i luga e te vaʻaia le savali fetaui.
  4. O le faʻafeagai o le tali tali tutusa o le ai ai se faamau Tatalo. E tatau ona e kiliki i ai.
  5. O le aliga o le alualu i luma o le palota ua aliali ae le o le download download. O le ai ai foi ni taofi e malolo ma taofi le uta. E tatau ona e faatali seiloga e lafo uma faila.
  6. A maeʻa sina taimi, e lua pine fou o le a faʻaalia i le nofoaga e tasi - "Faʻaalia le faʻapipiʻiina" ma "Faʻatulagaina Faʻamau". O le kilikiina muamua o le a amata ai le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le avetaavale ma mea uma e fesootaʻi. I le faʻasalaga lona lua, o le a mafai ona e faʻamalamalamaina vaega e te manaʻo e fai. Matou te fautua atu i le filifiliga muamua, aua o le a mafai ai e oe ona faʻapipiʻi pe faʻafouina uma vaega taua.
  7. O lenei ua amataina le faagasologa o loʻo sauniuni mo le faʻatulagaga. O le ai ai se taimi e faatali laitiiti ai nai lo tulaga talitutusa muamua. A o faagasolo le aʻoga, o le a e vaʻai i le faamalama lenei i luga o le lau:
  8. Ona foliga mai ai lea o se faamalama faapena, ae o le alualu i luma o le faapipiiina o le avetaavale eletise ata. O le a e vaʻai i le tusiga tutusa i le itu tauagavale pito i lalo o le faamalama.
  9. A faʻapipiʻiina le avetaavale ma faʻaaogaina vaega uma, o le ae iloa le faamalama mulimuli. O le a faʻaalia ai se feau o loʻo taʻu mai ai o le avetaavale ua faʻapipiʻiina lelei. Ina ia maeʻa, ia kiliki le ki. "Katia" i le pito i lalo o le faamalama.

O le faagasologa atoa lea o le sii mai ma le faapipiiina o le avetaavale o le NVIDIA e faʻaaoga le GeForce Experience. Matou te faʻamoemoe o le a leai sau faʻafitauli i le faʻatinoina o nei faatonuga. Afai i le faagasologa o loʻo i ai au fesili faaopoopo, ona mafai lea ona e lagona le saʻolotoga e fesili atu ia i latou i faʻamatalaga i lenei tusiga. Matou te taliina au fesili uma. E le gata i lea, matou te fautua atu ia e faitauina le tusiga o le a fesoasoani e foia faafitauli sili ona masani na feagai ma le faʻapipiʻiina o le polokalama NVIDIA.

Faitau atili: Faʻamatalaga i faafitauli pe a faʻapipiʻi le avetaavale o le nVidia