Faʻamatalaga atamai Xiaomi Mi4c

O vailaau faʻavaomalo e le o le tausaga muamua e sili ona lauiloa. O le anoanoai o tagata faatau ma tagata e mafai ona faʻaaogaina mea e mafai ai e le tagata faʻapipiʻi ona maua mea latou te manaʻomia, faʻapea foi ma le downloadina i luga o le saoasaoa. E sili atu le faigofie nai lo lenei mea e naʻo se polokalama e faʻapipiʻi ai le BitTorrent downloader ma le faʻailoga o le site.

Zona - tagata faʻatagata o le vaitafe, o lona faʻatinoga e aofia ai se tusi tele ma le talafeagai o faafiafiaga. A aunoa ma le ulufale atu i le masini, e mafai e le tagata faʻaoga ona maua le tele o anotusi saʻo i le faamalama autu, ma amata vave ona sii mai. Taaloga, tifaga, musika - e le o se lisi atoa o mea o loʻo i totonu o faʻamaumauga o le Zone. Sei o tatou tilotilo i aoga autu o lenei fofo.

E mafai e Zona ona suia le tagata o loʻo maua nei le vaitafe

Talu ai ona o le download ua faia iinei e ala i le tekonolosi BitTorrent, e le manaomia le i ai o se tagata gaogao lona lua i luga o le komipiuta: e mafai e le Zone ona taulimaina le siiina o faila o faila, ua lava lava e mafai ai lenei filifiliga i le taimi o le faapipiiina po o le faatulagaga o le polokalame ua maea.

I tulaga o le pulega, o le Sone e le sili atu le leaga nai lo isi vailaau faʻatau o loʻo taulai atu i se aofia lautele. Ma e mafai foi ona e faatapulaa ni tapulaa i luga o le saoasaoa o le saoasaoa ma le numera o mea e maua mai ai.

Telefoni feaveaʻi faʻapitoa

E fia taimi na e mauaina ai le mea moni e faapea, o le faanoanoa i le afa o le vaitafe taua o loʻo maua e le o se kopiina? Faʻafetai i le DHT protocol, e mafai e tagata faatau ona maua le tasi ma le isi e aunoa ma le faʻaaogaina o se tracker. O fesoʻotaiga a le DHT e maua ai se numera sili atu o tupulaga ma le maualuga o le maua o vitio, pe a faatusatusa i tagata masani masani, mo se faataitaiga, uTorrent. I le faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻi faila e tusa lava pe le o avanoa. Ma i se tulaga aoao, o le siiina mai o se tifaga mai se vaitafe e ala i Zona e tele lava ina vave vave nai lo isi polokalama faapena.

Faʻalogoina i luga ole laitaga

O ata ma faasologa (ata TV) i le lelei lelei e mamafa tele, ma matou te iloa lena mea. E le faigofie i taimi uma le faʻaleleia, aua atonu e le lava le avanoa i luga o le disk, ma e le o taimi uma e taʻavale ai le polokalama i luga o se komepiuta patino. Afai e te fia matamata i ata TV ma tifaga i luga o le initaneti i le HD ma le lelei o le tagata taalo, ona avea lea o le Sone ma fesoasoani tele i lenei mataupu. Lava e faʻafefe i luga o le faʻavaa, mo se faʻataʻitaʻiga, le faasologa, ma filifili le "View" nai lo le "Download."

Laiseneina

O tagata uma e matamata i le TV, e le o maeʻa le fana, e iloa ai i nisi taimi e le faigofie le siakiina o le faʻasalaga o se faasologa fou. Ma ia vave ona vaʻaia ma sili atu ona faigata. O le sone e fetaui ma vaega fou ma vave ona faaopoopo i ai. O se tagata e faʻapipiʻi i se faʻasalalauga faapitoa e maua se faʻamatalaga e faʻasaʻo se faʻasalalauga fou pe a oʻo i le polokalama.

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga TV, e mafai ona e lesitala i faʻaaliga televise, taʻaloga taʻaloga, ma ata tifaga e faʻatali ai mo le ata vitio ia toe faʻaleleia.

Tala patino

Tusi resitala pe ulufale i le Zone e faʻaaoga ai fesoʻotaʻiga lautele ma o le ae mauaina se tala patino. O le lelei o lona faʻaaogaina e aofia ai le faʻamaopoopoina o au mea uma i luga o masini eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o ni komepiuta ma / poo le telefoni. E le gata i lea, o le a le pine ae mafai e tagata faʻapitoa ona maua faʻamatalaga o saofaga i meli. O lea la e te le misia le faasologa fou o lau televise e te fiafia i ai.

Faʻamatalaga o faʻamatalaga lelei

Afai e te le iloa le mea e te vaʻavaʻai i ai, ma e te manaʻo e tausia mea fou uma i le lalolagi o le fale tifaga, 'aua nei galo e te tilotilo i le vaega ma faʻamatalaga. O iinei e ofoina atu ai e le polokalama ni mea o le aso ma isi mea manaia. I le ala, o iinei o le ae iloa ai tala e uiga i lau saofaga.

Faʻafeiloaʻiga o faʻaliliuga

O loʻo atinaʻe e le au atinaʻe mea uma ina ia le naʻo le Faʻasinomaga se lisi faʻatasi ma le anotusi, ae o se meafaigaluega faigofie foi. I le faaopoopo atu i tulaga fetuutuunai, e mafai e le tagata faʻaaoga ona suia le faʻatonuga o le polokalame e ala i le filifilia o se tasi o autu e tolu.

Suʻe suʻesuʻe i vaega

Atonu o le mea lea e sili ona taua ma taua. O mea uma o le Sone ua vaevaeina i ni vaega eseese, o ia mea uma e aofia ai le tele o faila. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ma le 70,000 ata tifaga i le taimi nei, ma sili atu i le 6,000 televise. Tatou te iloiloina otooto vaega taʻitasi.

Ata tifaga E mafai ona e filifilia tifaga mai le lisi ma sau mai soʻo se tasi e te fiafia i ai. Mo i latou taʻitasi o loʻo i ai se faʻamatalaga atoa, faʻapea foʻi ma se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina. Pe a filifilia, e mafai ona e faʻaaogaina le filiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifili ni ata tifaga o nisi faʻamaumauga faʻamalolo pe na o se maualuga maualuga. E mafai ona e lesitala i le tifaga, faʻaopopo i au mea e sili ona e fiafia i ai poʻo i latou o loʻo vaʻaia - o le a sili atu ona faigofie le galulue faatasi ma le vaega i le lumanaʻi.

Serials O lenei vaega e galue e ala i le faʻataʻitaʻiga ma le "Films", o lona uiga e tutusa foliga. Filifili ata TV e lauiloa i tagata maimoa pe saili mo oe lava oe e ala i le suʻesuʻega.



Faʻaaliga TV.
Lauga ma isi polokalame e sili ona lauiloa i tagata maimoa. Afai e te alu e vaʻai i faʻafitauli uma o lenei po o le polokalame, poʻo le isi itu, e te manaʻo e matamata i mataupu lata mai o au e te fiafia i ai, ona faʻatasi ai lea ma Zona e matua faigofie lava. Filifili le polokalama e te manaʻo e maimoa i ai, download pe amata le matamata i luga ole initaneti o mataupu. Pe resitara ma faʻasilasila pe a faʻasalalau ia vaega fou.

TV tele. Afai e te fia matamata i le televise i TV, ma e manaʻo e fai i luga o le Initaneti (mo se faʻataʻitaʻiga, e te le oi le fale, pe leai foi se auala), ona mafai lea e oe ona faʻafesoʻotaʻi soʻo se ala mai le lisi ma amata ona matamata. O se taʻiala faʻapipiʻi taʻiala o le a fesoasoani ia te oe e maua ai se mea manaia mo se taimi patino.

Musika E mafai e tagata faʻaoga VK ona faigofie ona siiina uma lipine leo mai la latou itulau ile tasi kiliki. E ala i le faʻapipiʻi i totonu o lau faʻamatalaga VK, e mafai ona e faʻalogologo i le leo i luga o le initaneti, faʻapipiʻi solo pese, pe faʻatasi i le taimi e tasi. E le gata i lea, e mafai ona e faʻalogologo ma faʻafeiloaʻi au uo leo, fautuaga ma taʻaloga lauiloa.

Leitio. E te fia faʻalogo i le leitio? I le Sone o le ae maua ai se numera tele o leisi leitio avanoa e maua mo le faʻalogologo e aunoa ma se totogi.

Taaloga Tagata taʻaalo taʻavale o le a le misia mea taua. E le gata e mafai ona e matamata i le faasalalauga, ae vaai foi i le faasologa o mea o le a oʻo mai. Saini mo matamata lelei, ma e mautinoa lava e te le misia.

Faʻapitoa:

1. Polokalame faʻapitoa;
2. Lagolago le gagana Rusia;
3. Fesootaiga talafeagai;
4. Faʻamatalaga faʻasalalauga umi ma isi faʻalapotopotoga;
5. Sopo-fausaga.

Faʻafitauli:

1. O nisi taimi e mafai ona utaina le tagata taʻalo mo se taimi umi pe ae faʻaalia polokalama TV;
2. E leai se faʻanofo ituaiga i le leitio faʻasalalauga;
3. Mo le vaega o "Musika" e te manaʻomia ai se VK account.

Vaʻai foi: Isi polokalama mo le siiina o tifaga i lau komepiuta

O Zona o se tagata sili ona lelei tele o le kiliva ma le nofoaga tutotonu o faafiafiaga taimi e fesoasoani ai i le tagata faʻaaoga e filifili le mea latou te mananaʻo ai. O le polokalame, lea e manaia tele le faʻaaogaina, e faigofie ona filifili ma download - e faʻaalia ai le Sone mai isi fofo faapena e naʻo le matafaioi o se avega.

Faʻasaʻo le faasao saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Aveesea o le Faaaogaina oona Polokalama Zona: faʻafitauli i le faʻalauiloa Polokalama Zona: fofo i se faʻalavelave i le faʻatautaia o faʻamatalaga a le server MediaGet

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O Zona o se tagata gaosi vevela tele ma le tele o pusa fiafia. Faatasi ai ma lenei polokalame e mafai ona e matamata i TV, tifaga ma ata TV, faʻalogologo i le leitio ma musika, taʻaloga o taʻaloga ma sili atu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Windows Download Managers
Faʻapupula: ZonaTeam
Tau: Faʻatau
Toa: 38 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.0.1.8