Faʻafefea ona auina atu le vitio e ala i le imeli

O ituaiga eseese o vitio, faapea foi ma isi faila o le aufaasālalau, i nei ona po ua avea ma vaega taua o le olaga toetoe lava o tagata uma o le Initoneti. Ona o lenei ata, o mea vitio e masani lava ona manaomia ina ia auina atu i se tasi auala po o le isi i isi tagata. E mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani moni lava i soʻo se auaunaga meli i aso nei, lea o le a talanoaina mulimuli ane i le tusiga.

Matou te lafoina vitio i luga o imeli

Mo se amataga, ia maitauina e ui lava o galuega tau meli uma ua iloiloina i lenei tusiga e iai se fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma se tagata fai faasalalauga faapitoa mai le kamupani e tasi, e masani lava e leai se avanoa e matamata ai i vitio i luga o le initaneti. O le mea lea, e tusa lava pe o le a le auala e te auina atu ai le vitio i se i-meli, i le tele lava o mataupu o le a mafai e le tagata na te mauaina ona sii mai na o lana komepiuta mo le maimoaina mulimuli pe faasaʻo.

O le mafai ona matamata i ata vitio i luga o le initaneti ua na o lalo ifo o nisi tulaga ae le o meli uma auaunaga.

O le liliu saʻo i le toe iloiloga o gafatia feaveai o felafolafoaiga, e taua le gauai atu i le mea moni e mafai ona e tuufaatasia ni atigipusa imeli e aunoa ma ni tapulaa. O le mea lea, o vitiō na auina mai Gmail e ono mafai ona siiina mai e le tagata e faʻaaogaina le meli email Mail.ru.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona fatuina se puseli

Meli Mail

E tusa ai ma le fesiitaiga o soʻo se faʻamatalaga i totonu ole savali faʻaeletoroni, Ole televise ole faatinoga ole Yandex Mail. Ae maise lava, e popole lenei mea e faapea o lenei 'auʻaunaga meli e maua ai le avanoa se tasi e faʻaopoopo ai se vitio, lea e vavalalata vavalalata i le auina atu o isi faila.

O le pusa elemeli faaeletonika mai Yandex e le faʻatagaina ai ni tapulaa i luga o le faatulagaga o vitio ua auina mai. Ae ui i lea, ia manatua o le taimi e faʻaliliuina atu ai faʻamaumauga i lalo ifo o le talosaga, o le a le faʻaalia le faʻailoga muamua o le faila.

I le maeʻa ai i le faatomuaga, e mafai ona e agai tonu i le auiliiliga o le faagasologa o le siiina ma le auina atu o vitio.

  1. Tatala le itulau o le pusameli mai Yandex ma alu i le lisi. Faletusi i le vaega "Vaega uma".
  2. I le pito i luga o le lau i luga o le itu taumatau o le lisi faaopoopo faatasi ma isi tautua, sue le ki "Tusi" ma kiliki i luga.
  3. Saunia le feʻau mo le faʻatupega i le taimi muamua e ala i le faʻatumu o le 'autu autu o faʻamaumauga, faʻapipiʻi tagata na mauaina ma, pe a talafeagai, le mataupu o le apili.
  4. Ina ia amataina le faagasologa o le faapipiiina o se vitio, kiliki i luga o le ata. "Faapipii faila mai le komepiuta" ma se kilipa pepa i lalo o le faamalama o le masini.
  5. I se tulaga talitutusa, e mafai ona e faʻaaogaina le lava ata tutusa i luga o le pulelaʻau telefoni o le lisi o le feʻau.
  6. E ala i le tagata suʻesuʻeina lau 'auʻaunaga, tatala le tusi faʻatasi ma le vitio o loʻo manaʻomia.
  7. O le laasaga e sosoo ai o le filifili lea o le vitio i le pito i luga o le kuki ma faʻaaoga le ki "Tatala".
  8. O lea e tatau ona e faatali mo le faaiuga o le faagasologa o le tuuina atu o se kilipa i lau savali.
  9. O le faagasologa o le siiina o le vitio e mafai ona faalavelaveina e ala i le kiliki i luga o le ata tutusa ma le ata o se koluse.

  10. I le maea ai o le maua mai o le talafaamaumau i le tusi, e mafai ona e solo pe download.
  11. Vitio pe a maeʻa ona mafai ona toe faʻaleleia.
  12. E le fautuaina le faʻaaogaina o le avanoa e toe faʻaleleia ai, talu mai le faʻasalaga mulimuli ane o se tusi faʻatasi ma se faʻasiga e mafai ona mafua ai se mea sese.

  13. A maeʻa ona e maeʻa uma vaega manaʻomia ma faʻaopopo le vitio o loʻo manaʻomia i mea faʻapipiʻi, e mafai ona e tuusaʻo tuusaʻo atu le savali i le faʻaaogaina o le ki "Auina atu".
  14. Ona o le lafoina o meli ma se faʻasiga, o le a mauaina e le tagata e mauaina se tusi ma le mafai e sii mai ma faʻaopopo le faila o le aufaasālalau faʻapipiʻi i lau Yandex Disk.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faagasologa o le auina atu o vitio e faʻaaoga ai le meli mai Yandex e le talafeagai. O le mea moni, mo faʻafitauli e leai ni faʻafitauli ma faʻafeiloaʻi oe e te mulimuli i faatonuga uma i faatonuga.

Mail.ru

O le pusameli eletise mai le Mail.ru, e le pei o le tele o isi punaoa talitutusa, ua maua ai e tagata faaaoga se tele o numera o avanoa e uiga i le auina atu o pisinisi eseese. I lenei tulaga, o le tele o galuega faʻaopoopo e le manaʻomia ai oe e suʻesuʻe loloto ile faʻaaogaina o lenei galuega.

E oo lava i lenei galuega meli ma se tele o avanoa e tuʻuina atu ai ni tapulaʻa ia te oe.

Faamolemole ia matau o mea taitasi e mafai ona iloiloina i lalo e le gata e faʻaaogaina i le pueina o ata vitio, ae toetoe lava o isi lava pepa.

  1. Alu i lau pusameli i le ofisa aloaia Mail.ru Mail ma tatala le lisi "Tusi".
  2. I le pito i luga o le itu tauagavale pito i luga o le mataʻitusi o le faʻaaogaina o le komepiuta, kiliki le ki "Tusi se tusi".
  3. A maeʻa ona faʻatumu uma laufanua ma saunia i se taimi lautele se savali mo le auina atu, kiliki le sootaga "Faapipii le faila"o loʻo i lalo o le atigipusa "Mataupu".
  4. Faʻaaoga le base Windows OS Explorer, faʻamalamalama le ala atoa i le faila ma kiliki le ki "Tatala".
  5. E pei ona e mateina, pe a uma le amataga o le download e tatau ona faʻatali mo lona maeʻa.
  6. Afai e talafeagai, e mafai ona e faʻapipiʻiina nisi vitio poʻo isi pepa i le auala lava e tasi. E le gata i lea, o le aofaiga atoa o faila faaopoopo uma, faʻapea foi ma le mafai e faʻamaʻape uma ai, o loʻo avanoa mo oe i nai kiliki.

E aoga lenei i metotia uma e faʻaopoopo ai le vitio i le tusi.

Ioe, toe tosina atu lou mafaufau i le lautele lautele o lenei auaunaga, Mail Mail Mail e maua ai nisi auala mo le lafoina o ata i se savali.

  1. I tafatafa o le sootaga e pei ona taua muamua, saili ma faʻaaoga le ki "Mai le Ao".
  2. I le faamalama e tatala, alu i le faila faatasi ai ma le mea muamua na faaopoopo ma manaomia ai ni mea faaopoopo i le tusi.
  3. O lenei metotia, e pei ona mafai ona e vaʻaia, e manaʻomia ai se aofaiga patino o le avanoa avanoa i lau ao puipui.

  4. I le setiina o filifiliga i tafatafa o le faila o le aufaasālalau manaʻomia, kiliki le ki "Faapipii" i le pito i lalo.
  5. O lenei o le vitio e siiina mai o le a tuʻuina i le poloka ua maeʻa ona iloiloina ma e mafai ona tuʻuina atu i isi tagata faʻaaoga o se vaega o le savali.

I le faaopoopo atu i metotia na talanoaina, e le mafai foi ona faʻaogaina le auala e faʻaopoopo ai faila o le aufaasālalau mai isi tusi. Vaʻai vave lava o lenei metotia o le a avanoa mo oe pe a maeʻa ona tuʻuina pepa i le tusi ona tuʻuina atu lea pe faasao i latou i le tusi.

  1. Toe foʻi atu i le lisi o loʻo i lalo ifo o laina laina. "Mataupu" ma filifili le sootaga "Mai Meli".
  2. I le faʻaaogaina o le lisi o taʻavale i luga o vaega autu o lau pusa, saili le faʻamaumauga e faʻaopoopo.
  3. I le mauaina ma filifili le vitio o loʻo manaʻomia, kiliki le ki. "Faapipii".
  4. Ona o le faʻauiga manuia, o le vitio, pei o isi pepa, o le a faʻaalia i le lisi o mea faʻapipiʻi.
  5. Auina atu le savali na fatuina i le tagata e manao i ai.
  6. I le tagata o loʻo faʻaaogaina, o faʻamaumauga uma e te faʻaopopo o le a faaopoopo i ai ma le mafai gaʻo ma faʻasaoina i le malulu mai le Mail.ru.

I luga o lenei mea e mafai ona maeʻa lenei auaunaga meli, aua o aso nei o mea uma e mafai e Mail.ru ona saunia mo le auina atu o vitio.

Gmail

Pusa meli e saunia e Google, e le mafai ona mitamita i se tele o avanoa i le tulaga o le auina atu o ni ata vitio i savali. Ae peitai, o Gmail o loʻo maua pea se avanoa talafeagai mo le galue ai i le meli, lea e sili atu nai lo mea e fausiaina mo le le lava o galuega.

O le faʻaaogaina o Gmail e fautuaina faapitoa mo tagata faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina isi auaunaga mai Google.

Faamolemole ia matau, ina ia mafai ona e suesue lelei i metotia o le auina atu o masini i imeli e ala mai i le Gmail, e tatau ona e aoao pe faʻapefea ona faʻaaogaina le Google Drive cloud storage.

  1. A maeʻa ona e tatalaina lau api meli fale i luga o le upega tafaʻilagi Gmail, faʻaaoga le ki i le lisi autu "Tusi".
  2. Tatala i le pito i lalo taumatau o mataitusi a le faatonu, e manaʻomia le faaliliu i le ata atoa.
  3. E pei ona iai i isi auaunaga, muamua faʻatumu ia laufanua, ona e gauai atu lea i le meafaigaluega i le pito i lalo o le faatonu.
  4. I le sauniaina o le feʻau, i luga o le meafaigaluega ua taʻua muamua, kiliki i luga o le ata faʻatasi ma se kilipa pepa.
  5. O lenei faamau e i ai se meafaigaluega. "Faapipii Faʻatonu".

  6. Mai le faʻamalama o le polokalama, filifili le vitio e faapipii ma kiliki le ki "Tatala".
  7. Faatali seiloga e faaopoopo le faʻasalaga manaʻomia i le le tumau le teuina.
  8. Mulimuli ane, e mafai ona e lafoina se imeli i lenei mea faaopoopo, tape le vitio pe sii mai i lau komepiuta.

O le isi metotia o le faaopoopoina o se vitio i se tusi, e mafai ona e filifili mai le faatomuaga i lenei vaega o le tusiga, e mafai ai ona e faaopoopo se vitio i se savali e faaaoga ai Google Drive.

  1. I luga foi o le meafaigaluega na faaaoga i lalo nei, kiliki i luga o le afi faʻatasi ma le faʻamaumauga aloaia Google Drive.
  2. I totonu o le faamalama fesoʻotaʻi, o le a tuʻuina atu faʻamatalaga uma i lau Google Drive. Lenei e tatau ona e filifilia le vitio o loo i ai na e tatau ona e saunia i le taimi muamua.
  3. Afai e te leʻi faʻaopopo muamua se vitio, faigofie le tatalaina o le malulu mai Google i se lisi fou, faʻapipiʻi se vitio ma faia uma taga na faʻatulagaina.

  4. I le filifilia o le faamaumauga na faapipii, faʻaaoga le faamau "Faaopoopo" i le tulimanu pito i lalo o le lau.
  5. Afai e talafeagai, e le mafai ona e filifilia se tasi, ae tele vitio i le taimi e tasi.

  6. O le faʻataga faaopoopo e aunoa ma se faʻaopoopoga faaopoopo o le a faʻapipiʻi i le autu o le tusi.
  7. I le taimi nei, e tatau lava ona e auina atu se savali e faʻaaoga ai elemene eletise talafeagai o le Gmail service.
  8. I le tatalaina o le tusi na tuʻuina atu, o le a mafai e le tagata o loʻo talia ona sii mai pe teu le vitio i lana Google Disc. E le gata i lea, pe a fai o le faila faila e maua ai aia tatau talafeagai, faapea foi ma le leo pueina na lagolagoina e le tautua, e mafai ona maimoa le vitio i luga o le initaneti.

Matou te faʻamoemoe e leai sau faʻafitauli e te malamalama i faatonuga ua matou tusia.

Rambler

O le mea sili ona lata mai i le lauiloa, faapea foi le numera o avanoa, o le meli meli Rambler. O lenei pou lafoina se numera sili ona tauagafau o mea e mafai, ma e mafai ona e faia ata pueina ata e faʻaaoga ai na o le tasi le auala e tasi.

  1. I soʻo se 'upega tafaʻilagi Initaneti, tatala le itulau autu o le meli Rambler ma kiliki i le pito i luga o le lau "Tusi se tusi".
  2. A maeʻa ona tuʻuina i totonu o poloka autu o le savali o loʻo faia, tusi le itulau ile pito i lalo.
  3. E sosoo ma le ki "Auina atu" maua ma faʻaaoga le sooga "Faapipii le faila".
  4. I le tatalaina o Windows Explorer, saili le ata e faaopoopo ma kiliki le ki "Tatala".
  5. Faatali sei vagana ua tuʻuina atu faamaumauga i luga o le saite.
  6. Afai e manaʻomia, i le faagasologa o le faʻataʻitaʻia o se feʻau, e mafai ona faigofie ona e aveesea le ata o loʻo tuʻuina mai le tusi.
  7. I le avea ai o se laasaga mulimuli, faigofie le lafoina o le meli e faʻaaoga ai le ki "Auina mai le imeli".
  8. O le tagata na te mauaina lenei ituaiga o feʻau o le a mafai ona ia puʻeina ata vitio taʻitasi.

Ae paga lea, e le mafai ona matamata i vitio i luga o le initaneti.

O le mea moni, o lenei auaunaga e sili ona faigofie ona faʻaaogaina ona o le numera itiiti o mea e mafai. Ae ui i lea, o le mafaufau i le lelei o isi punaʻoa tutusa, soo se lagona o le faʻaaogaina o galuega faatino o le tuʻuina atu o le vitio e ala i le meli a Rambler ua leiloloa.

I le faaiuga, o lenei tusiga e taua le taʻua o le auaunaga ua na o le sili ona lauiloa i le va o tagata faaaoga. I le taimi lava e tasi i luga o le Initaneti, e mafai ona e maua isi punaoa e mafai ai e oe ona auina atu faila faila e faʻaaoga ai metotia tutusa.