Faʻasagaina o faila GIF i luga o le initaneti

O le YouTube e ofo atu i ona tagata e le gata o se aofaʻi tele o vitio, ae o le avanoa foi e mataʻituina ai i latou i le lelei ma sili atu le lelei ma le tau itiiti o le Initaneti. E faʻafefea ona suia le uiga o foliga pe a matamata vave i vitiō i le YouTube?

Suʻeina o le lelei o vitio YouTube

Youtube e ofoina atu i ona tagata faʻaaoga se ata faʻatautaia o le talimalo, o fea e mafai ai ona suia le saoasaoa, tulaga lelei, leo, faʻalogo i le faʻatulagaga, faʻamatalaga ma autoplay. O nei mea uma e faia i luga o le tasi vaega aʻo matamata i le vitio, poo totonu o le tala.

PC version

Suʻeina o le faʻamatalaga vitio pe a matamata saʻo i se vitio i luga o se komepiuta o le auala pito sili lea ona faigofie ma faigofie. Mo lenei mea e te manaʻomia:

  1. Faʻasaʻo le vitio o loʻo manaʻomia ma kiliki i luga o le afi.
  2. I le pusa pa'ū, kiliki "Tulaga lelei"e alu i le faʻatulagaina o foliga ata.
  3. Filifili le iugafono e manaʻomia ma kiliki i le faamaumatau agavale. A maeʻa lena, toe alu i le vitio - e masani lava o vave suiga vave, ae faʻalagolago i le saoasaoa ma le Initaneti o le tagata faʻaaogaina.

Telefoni feaveaʻi

O le aofia ai o le seti o le polokalame o le telefoni i luga o le telefoni e leʻo ese mai le komepiuta sei vagana ai le mamanu a le tagata lava ia ma le nofoaga o loʻo manaʻomia.

Faitau foi: Fofoina o faafitauli i le gaioiga YouTube i le Android

  1. Tatala le vitio i le pepa YouTube i lau telefoni ma kiliki i luga o soʻo se nofoaga o le vitio, e pei ona faʻaalia i le screenshot.
  2. Alu i "Isi filifiliga"i le tulimanu pito i luga o le lau.
  3. O le tagata o tausia e alu i nofoaga e te manaʻomia e kiliki ai "Tulaga lelei".
  4. I le tatalaina o aʻu filifili le tali talafeagai, ona toe foʻi lea i le vitio. E masani lava ona sui vave, e faalagolago i le tulaga lelei o le Initaneti.

Tv

Matamata i ata YouTube i luga o le televise ma tatalaina le vaega o le kulupu aʻo matamata le ese mai le telefoni feaveaʻi. O le mea lea, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaoga mataʻitusi o gaioiga mai le auala lona lua.

Faitau atili: Faʻatuina o YouTube ile LG TV

  1. Tatala le vitio ma kiliki le ata. "Isi filifiliga" ma e tolu mea.
  2. Filifili se mea "Tulaga lelei", ona filifili lea o le faatulagaga o le fofo manaomia.

Faʻalogo lelei i ata vitio

Ina ia faʻaaogaina le tulaga lelei o vitio toe gaosia, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaaoga le galuega "Faʻasaʻoina Faʻatasi". O loʻo i luga o le komepiuta ma le televise, ma i le YouTube mobile application. Na o le kiliki i luga o lenei mea i le lisi, ma le isi taimi e te faia ai ni vitio i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le a otometi ona fetuunai o latou uiga. O le saoasaoa o lenei galuega tuusao e faalagolago i le vave o le Initaneti.

  1. Liliu le komepiuta.
  2. Liliu le telefoni.

Vaʻai foi: Liliuina se tala pogisa i le YouTube

Ua ofo atu e le YouTube ana tagata faaaoga e suia se numera tele o tafaoga ata i luga o le initaneti. O le tulaga lelei ma le iuga e manaʻomia ona fetuunai i le saoasaoa o lau Initaneti ma itu faʻapitoa o le masini.