Faʻapipiʻi le Navigator Yandex


iTunes o se polokalama e sili ona lauiloa, aua e tatau mo tagata faʻaaoga le pulea o tekinolosi a le apple, lea e lauiloa i le lalolagi atoa. O le mea moni, e le o tagata uma e faʻaaogaina lenei polokalame i se auala faigofie, o lea o le a tatou mafaufau i le aso i le tulaga pe a faʻaalia se code sese o le 11 i totonu o le iTunes.

Faʻasalaga code 11 pe a galulue ma iTunes e tatau ona taʻu i le tagata faʻaoga o loʻo i ai faafitauli i le meafaigaluega. O le fautuaga o loʻo i lalo e fuafua e faasaʻo lenei mea sese. I le avea ai o se tulafono, o loʻo faʻafeagai le faʻaaogaina o se faʻafitauli talitutusa i le faagasologa o le faʻafouina poʻo le toe faʻaleleia o se masini Apple.

Auala e Faʻasaʻo ai le Faiva 11 i iTunes

Metotia 1: toe faʻatulagaina

Muamua lava, e tatau ona masalomia se toilalo masani o le fausaga, lea e ono aliali mai mai le komepiuta ma le polokalama apu o loʻo fesootai i iTunes.

Faʻaigisa iTunes, ona toe amata lea o lau komepiuta. O le faʻatali mo le faʻatupeina atoa o le polokalama, o le a manaʻomia ai le toe amataina iTunes.

E manaʻomia foi le toe faʻaleleia o le apple gadget, ae ui i lea, e tatau ona faʻamalosi iinei. Ina ia faia lenei mea, uu i lalo le Fale ma Ki o le ki i luga o lau masini ma taofi i lalo seia oʻo ina tupu le tapeina o le masini. Tii le masini, ona faʻafesoʻotaʻi lea i lau komepiuta e faʻaoga ai le USB cable ma siaki le tulaga o iTunes ma le i ai o se mea sese.

Metotia 2: Faʻafou iTunes

O le tele o tagata faaaoga, pe a uma ona faʻapipiʻi le polokalama i luga o se komepiuta, aua e te faʻalavelave i se siaki e le masani ona siakiina, e ui o lenei taimi e sili ona taua ona e masani ona faʻafouina iTunes ina ia faʻaleleia le galue i ni lomiga fou o iOS, faʻapea foi ma le foia o faafitauli o iai.

Faʻafefea ona siaki iTunes mo faʻamatalaga

Metotia 3: Sui le cable USB

Ua uma ona faʻailoaina pea i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, i le tele o faʻasalalauga iTunes, o se uaea e leai se faʻamaufaʻailoga poʻo se mea ua faaleagaina e mafai ona faʻamaonia.

O le mea moni e faʻapea, e oʻo lava i laʻau faʻamaonia mo Apple e mafai ona faʻafuaseʻi ona mumusu e faigaluega saʻo, o lona uiga e uiga i le faʻaaogaina o le tele o anala o le uila o le uila poʻo le uaea ua tele ni mea na vaaia ma e tele mea leaga.

Afai e te masalomia o le uaea o le sese lea o le mea sese 11, matou te fautuaina malosi e te suia, ia le umi mo le taimi o le faʻaleleia poʻo le toe faʻaleleia o taualumaga, i le nonoina mai se isi tagata faʻaaogaina le mea apu.

Metotia 4: faʻaaoga se vaʻa ese USB

E mafai ona saʻo le vaʻaia i luga o lau komepiuta, peitaʻi, e mafai e le masini ona feteenai ma ia. I le avea ai o se tulafono, o lenei mea e mafua ona o le mea moni e faʻaoga e tagata faʻapipiʻi a latou gaosiga i le USB 3.0 (o lenei atunuʻu o loʻo faʻamaonia i le lanumoana) poʻo le faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo mea i le komipiuta, o lona uiga, faʻaaoga USB USB, ports faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta, ma isi.

I lenei tulaga, o le tali aupito sili ona lelei o le faʻafesoʻotaʻi saʻo i le komepiuta USB (leai le 3.0) i le komepiuta. Afai ei ai lau komepiuta komepiuta, o lona uiga e manaʻomia le fesoʻotaʻiga i le taulaga i tua o le iunite.

Metotia 5: Toe faʻaofi iTunes

Afai e leai se tasi o auala ua taua i luga ua maua ai iuga, e aoga le taumafai e toe faʻaofi iTunes, pe a maeʻa ona aveese le polokalama mai lau komepiuta.

Faʻafefea ona aveese iTunes mai lau komepiuta

A maeʻa aveesea iTunes mai lau komepiuta, e tatau ona e toe faʻafouina le polokalama, ona faʻagasolo lea e download ma faʻapipiʻi le lomiga lata mai o le iTunes, ia mautinoa e sii mai le tufatufaina mai le ofisa o le aufaʻutaʻo aloaia.

Download iTunes

Metotia 6: Faʻaaoga le DFU Mode

O se tulaga faapitoa DFU na faia na o tulaga na e le manuia ai le toe faʻaleleia ma le faʻafouina o se masini e faʻaaoga ai le masani masani. I le avea ai o se tulafono, o lenei mea e mulimuli mai ai tagata faʻapipiʻi masini komepiuta e le mafai ona foia le mea sese 11.

Faamolemole silasila, pe afai na mauaina se falepuipui i luga o lau masini, ona maeʻa lea o le faiga o loʻo faʻamatalaina i lalo, o le a faʻaaogaina lau masini.

Muamua lava, afai e te leʻi faia se tusi moni iTunes, e tatau ona e fatuina.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone, iPod poʻo le iPad

A maeʻa lena, tataʻi le masini mai le komepiuta ma tape ese atoa (taofi le Ki o le mana mo se taimi umi ma vavae ese). A maeʻa lena mea, e mafai ona fesoʻotaʻi le masini i le komepiuta e faʻaaoga ai se uaea ma tafe iTunes (sei vagana ua faʻaalia i le polokalama, o le mea masani lea).

O lea e tatau ona e ulufale i le masini i le mode DFU. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e uu i lalo le Ki o le afi mo le tolu sekone, ona sosoo ai lea ma le faʻaauau pea ona uu lenei ki, toe faʻaoʻoina le Key Home. Taofiofi nei ki mo le 10 sekone, ona faʻasaʻo lea o le ki o le Power, faʻaauauina ona taofi le fale seiloga e iloa le mea e le iTunes ma se faamalama o le ata o loʻo i lalo e aliali mai i le faamalama o le polokalama:

A maeʻa lena, o le a maua le ki i le faʻasalalau iTunes. "Toe faʻafoʻisia". I le avea ai o se tulafono, pe a faʻaalia le toe faʻaleleia o masini e ala i le mode DFU, e tele faʻamaoni, e aofia ai i latou o loʻo i ai le code 11, e manuia le foia.

Ma o le taimi lava e maeʻaeʻa ai le toe faʻaleleia o masini, o le ae maua le avanoa e toe maua ai mai le faʻamaumauga.

Metotia 7: faʻaaoga se isi faʻamalama

Afai e te faʻaaogaina le firmware muamua na sii mai i lau komepiuta e toe faʻafoʻi ai le masini, e fautuaina e le faʻaaogaina e lagolagoina ai le firmware, lea o le a otometi ona download ma faʻapipiʻi iTunes. Ina ia faia le toe faʻaleleia, faʻaaoga le metotia o loʻo faamatalaina i luga.

Afai ei ai a oe lava faʻamatalaga, faʻapefea ona e foia le sese 11, taʻu mai ia i matou i latou i faʻamatalaga.