O lenei faʻatulagaga e faasaina e le faiga faʻavae na faʻatulagaina e le pule o le polokalama - faʻafefea ona toe faaleleia

A o faʻapipiʻi polokalame poʻo vaega i le Windows 10, 8.1 poʻo le Windows 7, e mafai ona e feagai ma se mea sese: o se faamalama o iai le ulutala "Windows Installer" ma le tusitusiga "E faʻasaina lenei faʻatulagaina e le faiga faʻavae na faʻatonuina e le pule o le polokalama." O se taunuuga, e le o faʻatulaga le polokalama.

I totonu o lenei tusi lesona, auʻiliʻili pe faʻapefea ona foia le faafitauli i le faʻapipiʻiina o le masini ma faʻaleleia le mea sese. Mo le faaleleia o lenei mea, e tatau ona i ai i lau komepiuta Windows le aia tatau. O se faʻasesega faapena, ae fesootai i avetaavale: O le faʻaofiina o lenei masini e faʻasaina faʻavae i luga o faiga faʻavae.

Le faʻaaogaina o faiga faʻavae e faʻasaina ai le faʻatūina o polokalama

Afai o le Windows Installer error "O lenei faʻatulagaina ua faʻatagaina e le faiga faʻavae na faʻatonuina e le pule o le polokalama" e aliali, muamua o mea uma e tatau ona e taumafai e iloa pe iai ni aiaiga e taofia ai le faʻapipiʻiina o polokalama ma, pe afai ei ai, aveese pe faʻasaʻo.

Laasaga e mafai ona fesuisuiaʻi e fuafua i le lomiga a le Windows: faʻafai e iai le Pro or Enterprise version ua faʻapipiʻiina, e mafai ona e faʻaaogaina le faila o le tulafono a le kulupu, pe afai o le Fale o le faatonu o le resitala. E le gata i lea, o isi mea uma e lua e filifilia

Vaʻai faʻatino faiga faʻavae i totonu o le Lisi Faʻavae a le Lotoifale

Mo le Windows 10, 8.1 ma le Windows 7 Professional and Enterprise, e mafai ona e faʻaogaina laasaga nei:

  1. Faasolo i luga o le komepiuta Win + R i luga o le piano, ituaiga gpedit.msc ma lolomi Ulufale.
  2. Alu i le vaega "Lavea Faʻamatalaga Faʻamatalaga" - "Template Administrative" - ​​"Vaega o le Windows" - "Windows Installer".
  3. I le sao saʻo o le faatonu, ia mautinoa e leai ni faiga faʻaletulafono e faʻaaogaina. Afai e le o le tulaga lea, faʻa-kiliki-lua i luga o le faiga faavae o lona tau e te manao e suia ma filifili "Leʻo faʻamaonia" (o le tau le aoga).
  4. Alu i le vaega lava e tasi, ae i totonu o le "Setete o Tagata". Siaki e le o faʻatulaga uma aiaiga i ai.

Toe faʻafouina o le komepiuta pe a maeʻa lenei mea e masani ona le manaʻomia, e mafai ona e vave taumafai e faʻatautaia le faʻapipiuta.

Faaaogaina o le Resitala Editor

E mafai ona e siakiina le i ai o faiga faʻavae faʻatapulaaina o polokalama ma aveese, pe a talafeagai, faʻaaoga le faatonu resitala. O lenei mea o le a galue i le fale o Windows.

  1. Taomi Win Win, ulufale faʻatonutonu ma lolomi Ulufale.
  2. I le faatonu resitala, alu i
    HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Policies  Microsoft  Windows 
    ma siaki pe a iai se vaega Faʻatonu. Afai oi ai, tape le vaega lava ia pe faʻamaonia mea taua uma mai lenei vaega.
  3. E tutusa foi, siaki pe afai oi ai se Polokalame Faatonutonu i le
    HKEY_CURRENT_USER  SOFTWARE  Policies  Microsoft  Windows 
    ma, afai oi ai, faʻamaonia le taua poʻo le faʻamalo.
  4. Katia le faatonu o le resitala ma taumafai e toe faʻatonutonu le faʻapipiʻi.

E masani lava, afai o le mafuaʻaga o le mea sese e moni i totonu o faiga faʻavae, o nei filifiliga e lava, ae o loʻo i ai isi metotia faʻaaoga i nisi taimi.

Metotia Faaopoopo e Faʻasaʻo ai le mea sese "O lenei faatulagaga e faʻasaina e le faiga faʻavae"

Afai e le fesoasoani le lomiga talu ai, e mafai ona e taumafai i auala nei e lua (muamua - na o Pro ma Enterprise lomiga o Windows).

  1. Alu i le Lisi Pulea - Meafaigaluega Faʻatonu - Faiga Faʻavae Puipuiga Faʻalotoifale.
  2. Filifili "Policies Restriction Policies".
  3. Afai e leai ni faiga faʻavae e faʻamalamalamaina, kiliki-i luga o le "Policies Restriction Policies" ma filifili "Fausia Faiga Faʻavae Faʻateʻaina Software".
  4. Faalua-kiliki i le "Talosaga" ma i le "Faaaoga le Faiga Faavae Faatapulaaina o Faiga Faavae" filifili "tagata uma e faaaoga vagana ai pulega i le lotoifale".
  5. Kiliki OK ma ia mautinoa e toe amata le komepiuta.

Siaki pe ua uma ona foia le faafitauli. Afai e leai, ou te fautuaina e toe foi i le vaega e tasi, kiliki-i luga o le vaega i luga o aiaiga o le faatapulaaina o le faaaogaina o polokalama ma tape ese ai.

O le auala lona lua e fautuaina ai foi faʻaaoga le faatonu o le resitala:

  1. Faʻamasino Resitara Resitara (regedit).
  2. Skip i le vaega
    HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Policies  Microsoft  Windows 
    ma fatuina (pe afai e le oi ai) i totonu o le faafuaiupu i le igoa Faatonutonu
  3. I totonu o lenei vaega, ia fatuina ni tafaoga se 3 DWORD i igoa DisableMSI, DisableLUAPatching ma DisablePatch ma le tau 0 (zero) mo i latou taitoatasi.
  4. Katia le faatonu o le resitala, toe faʻaofi le komepiuta ma siaki le faʻaogaina o le faʻatonutonu.

Ou te manatu o se tasi o auala o le a fesoasoani ia te oe e foia ai le faafitauli, ma o le savali o le faʻasaina e le faigamalo o le a le toe i ai. Afai e leai, fesili i fesili i se faʻamatalaga auiliili o le faafitauli, o le a ou taumafai e fesoasoani.