Faʻafefea ona faʻafefeina le mana faaola i le iPhone

E pei ona e iloa, soʻo se tagata o VKontakte e maua le avanoa e toe faʻatumu ai le lisi o fesoʻotaiga vavave faʻatasi ma lana lava ata pueina. O le faʻapipiina o se faila o le aufaasālalau i le alaoa avanoa e le faigata tele, ma o mea e ofoina atu i lou mafaufau e aofia ai faʻamaumauga e faʻaaoga lelei e tagata faʻapitoa o Android smartphones ma iPhones.

Android

A o lei amata ona mafaufau i auala e sii ai vitio i le upega tafaʻilagi faʻatasi ma masini Android, e tatau ona maitauina e sili atu le faigofie ma televave le taotoga pe a fai e faʻaaoga le VKontakte aloaia i le polokalama. Na o le pau le faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu i lalo e mafai ai ona e faia e aunoa ma le faʻamaonia faʻamaonia "Metotia 5".

Metotia 1: VK mo le Android

Le faʻatinoina o le auala muamua o le tuʻuina atu o vitio mai le manatuaina o se masini Android i luga o se upega tafaʻilagi, o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o le VK aloaia aloaia ma leai se isi mea. O le mea moni, o le mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo o le auala pito sili lea ona faigofie ma sili ona lautele e faʻasoa ai au vitio ma le VKontakte audience.

Afai o le VK Client mo Android e le o iai i le telefoni, e mafai ona e faʻapipiʻi mai le Google Play Market poʻo isi metotia.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le VKontakte talosaga i luga o telefoni feaveaʻi

  1. Faʻasaʻo VK mo le Android, faʻapipiʻi i lau teugatupe, pe ana fai e lei faia muamua.
  2. Alu i le vaega "Vitio" mai le lisi autu autu (tolu laina i le pito i lalo o le mata) ona tap "+" i le taumatau pito i luga.
  3. Faʻalauteleina o se taunuuga o le mea na muamua atu o le lisi o faʻatonuga e mafai ai ona e filifilia le punavai o le faila o le aufaasālalau, faapea foi ma le fatuina o se tusi fou (album) i luga o lau itulau o fesoʻotaʻiga lautele mo le sii mai.

    Filifili se mea e fetaui ma ou manaʻoga o loʻo iai nei:

    • "Vitio Faamaumauga" - faʻaalia le komepiuta Android "Telefoni"lea e mafai ai ona e amataina le pueina o se vitio ma se pa i luga o le fetaui fetaui. A maeʻa le pueina, kili le siakiina.
    • "Filifili se mea oi ai" - tatala le faila o le faila o faʻaalia uma faila faila i luga o le mafaufau o le telefoni. Faʻafesoʻotaʻi le faʻamatalaga o soʻo se vitio. Ona mafai lea ona e matamata i ai ma totoina (le faamau "Faʻamaonia"). Afai ua saunia le faila e faʻaopoopo i le 'upega tafaʻilagi, kiliki "Faapipii".
    • "Faʻamatalaga mai isi nofoaga". E mafai e ona sui ona faaopoopo faila i le lisi o fesoʻotaiga vaʻavaʻai e le gata mai le manatuaina oa latou masini, ae o vitio foi mai punaoa o Initaneti (mo se faataitaiga, YouTube). Faʻaofi se sooga i lenei mea i totonu o se faamalama faapitoa ma tap "Lelei" - o le faamaumauga o le a tuu i totonu lava "TULAGA".
    • "Fausia le Album" - e maua ai le tomai e fatuina se tusi fou e tuʻu ai mea o iai iina. O lenei tulaga e fesoasoani e le gata ina faʻaogaina ai le utaina, ae ia pulea foi le maualuga o le avanoa i ai mai isi tagata VKontakte.
  4. Afai i le laasaga muamua o lenei faatonuga na e faʻaalia "Vitio Faamaumauga" a le "Filifili se mea oi ai" ma faʻataʻitaʻiina mulimuli ane, o le a faʻaalia se faamalama "Vitio Fou" lea e mafai ai ona e fuafuaina le igoa o le vitio na faʻapipiʻi atu i le 'upega tafaʻilagi, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga faʻamatalaga. A maeʻa nei laasaga, tapuni "Lelei". A mavae sina taimi (o le umi e faalagolago i le tele o le faila o loʻo lafoina) o le vitio fou o le a faʻaalia i le tab "TALI".

Metotia 2: Gaosi

Afai e te maua le faigofie e faʻaaoga ai le vaega masani a le Android mo le matamataina o ata ma vitio i lau telefoni, valaau "Laina", ona sosoo ai lea ma le isi auala e sii ai anotusi i le VKontakte tusi mai se telefoni atonu e foliga mai ia te oe le sili ona lelei.

E tatau ona maitauina, e faalagolago i le Android shell na faʻapipiʻiina e le gaosiga o le masini ma le OS, o le faʻaaogaina o le initaneti ma le igoa faʻamaonia e ono eseese lava. E le gata i lea, o tagata e umia smartphones i ona po nei e faʻaaogaina le "mama" Android e le mafai ona iloa "Laina" i lau faiga - i lenei tulaga, e tatau ona e faʻaogaina isi metotia o le faʻapipiʻiina o faila i VK.

  1. Tatala i luga "Laina" ma maua le vitio e te manaʻo e lafo i le upega tafaʻilagi.
  2. Faʻamalamalama le ata tifaga e sii mai i le VK e ala i le uumi o ona ata. I le auala, i lenei auala e mafai ona e faʻaopoopoina faila o faila i le fesoʻotaʻiga lautele i le taimi e tasi - i lenei tulaga, siaki le pusa i mea uma e te manaʻomia e lafo. I le taimi lava e tasi ma le tufatufaina o se tasi pe sili atu vitio i "Laina" O se lisi o gaioiga talafeagai e aliali i le pito i luga. Tago "Auina atu"ona sosoo ai lea ma le lisi o faʻaaliga o loʻo avanoa - o tagata e mauaina le faʻamau "VK" ma tape i ai.
  3. O se taunuuga, o le a musuia oe "Faasoa atu le Vitio". E tumau pea e filifili pe o fea tonu e auina mai ai le faila o le aufaasālalau.

    • "Auina atu i le puipui" - o le faila o le aufaasālalau e faʻapipiʻiina i se pepa tusia o loʻo tuʻuina i luga o le puipui o lau itulau VK.
    • "Faaopoopo i aʻu vitio" - ata vitio le lisi "TALI" i le vaega "Vitio" lau itulau ile auaunaga.
    • "Auina Atu e ala i le Faauuga" - o le lisi o uo oe mafai ona e tuʻuina atu le faila ua valaʻauina, ma a uma ona filifilia le tagata e taliaina, o loʻo aofia i totonu o le savali.
  4. E le afaina po o le a le filifiliga mai i na o loʻo lisiina i le parakalafa na muamua atu e te filifilia - aʻo leʻi faʻapipiʻiina se faamaumauga mai se telefoni faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi, e tatau ona e faatali laitiiti.

Metotia 3: Ata o Google

Google Photo, na fatuina mo le teuina, faʻapipiʻiina, faʻataʻitaʻia ma le fefaʻasoaaʻi o ata, faʻapea foʻi ma le vitio, o lo o iai nei se tasi o tulaga taʻitaʻi i totonu o le lisi o meafaigaluega faatasi ai ma galuega maoti ua maua e tagata faʻaoga o le tele o faiga faʻaoga. Google Photo App mo le Android o se suiga sili lea i luga. "Laina" ma e mafai foi ona mafai ona "faʻapipiʻi faila o le aufaasālalau i VKontakte. Afai o le meafaigaluega i le fesili e le oi totonu o le telefoni, e mafai ona faʻapipiʻi mai le Market Market.


Faʻaalia mai Google Ata mai le Maketi Taʻaloga

  1. Tatala avanoa "Ata" ma maua le vitio e te manaʻo e lafo i VK.

    Ina ia faʻaalia i luga o le lauulu uma ata vitio o loʻo i totonu o le masini, manatua "O Tusi" i le pito i lalo o le lau ma filifili "Vitio".

  2. Umi le taʻalo i luga o le faʻamatalaga o le vitio, filifili. Ona mafai lea ona e makaina nisi faila pe afai e te fuafua e faʻaopoopo mea e sili atu ma le tasi i le upega tafaʻilagi. Tap tapuni Fetufaai i luga o le lau. I le nofoaga i le pito i lalo ma le filifilia o le tagata e taliaina, saili le faʻamaonia "VK" ma tape i ai.

  3. I luga o le isi ata, filifili "Ulutala Muamua". I le isi, kiliki i luga o le aitema-igoa o le vaega o loʻo manaʻomia i le upega tafaʻilagi o fesoʻotaʻiga lea o le a tuʻuina ai.

  4. Faatali mo le fesiitaiga o le faila (s) e faamaeaina - o le vitio o le a le pine ae i luga o lau itulau VK.

Metotia 4: Pule Faʻatonu

Ina ia lafoina mea i totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte mai le telefoni, faʻaopopo i talosaga o loʻo i luga, faʻatagaina foi faila faila mo le Android. O le faʻatinoga e mafai ona faia e pei o le tulaga masani "Saili", faʻapipiʻi i totonu o le OS mobile, ma mai fofo mai isi tagata atinaʻe, faʻavae i le avanoa o le tagata VK aloaia i le polokalama. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le ala e galulue ai ma le faila faila file manager ES File Explorer.

Download ES Explorer

  1. Faʻataʻatia le ES Explorer ma alu i le faʻailoga i totonu o le fale teu oloa po o luga o se masini e teu ai mea e teu ai, lea e teuina le faila vitio, ua faamoemoe e tuʻuina atu i se fesoʻotaʻiga lautele. Ina ia faafaigofie le sailiga, ia na o le paʻi atu i le atigipusa ata. "Vitio" i le mata autu o le pule - o faila uma o le ituaiga tutusa, o loʻo i ai i le telefoni, o le a otometi lava ona maua ma faʻaalia.
  2. Faʻatasi ma se tapuni umi, filifili se tasi pe sili atu faila na auina atu i le VK. I le taimi lava e tasi ma le filifiliga i le pito i lalo o le mata o le a faʻaalia ai se lisi o taga. Tago "Sili atu" ma i le lisi e aliali, filifili "Auina atu".
  3. I le nofoaga faatoa tatalaina "Auina atu ma" maua le faʻamaonia VKontakte ma tape i ai. E tumau pea e filifili pe o fea tonu e tuʻu ai le vitio - luga o le puipui, i le vaega "O aʻu Vitio" pe faʻapipiʻi i se feʻau i se isi sui (uo) i le VK.

  4. A maeʻa ona faʻaaogaina le vaega ole mea ole a manaʻomia VC i le lisi ile taimi e faia ai le laasaga muamua o le faʻatonuga, o le a lomia le faʻamaumauga ma a maeʻa ona maua le taimi i luga o le upega tafaʻilagi.

Metotia 5: Mataʻutia

O metotia uma nei mo le siiina o vitio mai se telefoni i le Android i luga o VKontakte e fautua mai ai o le masini a le tagata faaaoga o loʻo i ai se faʻaaogaina fesoʻotaiga lautele. E le gata i lea, afai o le faʻapipiʻi ma le faʻaaogaina o le VK Client mo le Android, mo nisi mafuaʻaga e le mafai pe le manaʻomia, ina ia mafai ona faʻapipiʻi le faila o le aufaasālalau i le lisi o le punaoa o loʻo fesiligia, e mafai ona e faʻaaogaina soo se masini. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e faʻaaogaina ai se tasi o mea e sili ona lauiloa i le initaneti - Google Chrome.

Tikiake Google Chrome mo le Android i le Market Market

  1. Tatala se masini ma alu ivk.com. Faʻasinotonu i le upega tafaʻilagi.
  2. Tatala le lisi autū o le tautua e ala i le faapipiiina o totini e tolu i le pito i luga o le itulau i le itu tauagavale. O le isi, e tatau ona e alu mai le telefoni feaveaʻi o le site VKontakte, o le faaletonu e faʻaalia e le 'upega tafaʻilagi mo le OS mobile, i le' 'upega tafaʻilagi' o le punaoa. Ina ia faia lenei mea, tusi le mea autu o mea autu VK luga ma paʻi i le sootaga i luga o le nofoaga muamua "Full Version".
  3. Mo le faigofie, o taga e faʻalautele ai le fua o le faʻaalia o le saite ma alu i "Vitio" mai le lisi i luga o le agavale. O loʻo i ai se ki i luga o le itulau i luga o le itulau i luga ole taumatau i lalo o lau avatar. "Faaopoopo le Ata Vitio" - kiliki i ai.
  4. I le faamalama e aliali mai "Vitio Fou" paʻi "Filifili se faila" - o le a faʻaalia ai le vaega e te manaʻomia e fuafua ai le punavai o le siiina mai - "Telefoni", "Camcorder" (amata amata ona pueina ma sau le vitio); "Pepa aloaia" e faʻamaonia le ala i le faila na teuina i le mafaufau o le telefoni. Le pito mulimuli ma e tatau ona faʻaaoga i le tele o mataupu.
  5. Valaʻau le lisi o le polokalame faʻalauiloa (tolu faʻamau i le pito i luga tauagavale), tap "Vitio", ona filifili lea o le vitio na faʻapipiʻiina i le 'upega tafaʻilagi faʻasalalau e ala i le uumi o le faʻamatalaga. Tapena "Tatala".
  6. Faatali seiloga e kopiina le faila i le server VK, ona faʻatumu ai lea o le fanua "Igoa" ma "Faamatalaga". I le faitalia, e mafai ona e filifilia se lipine o le a tuʻuina ai le vitio, faʻapea foi ma le tuʻuina o le pueina i se vitio e faʻapipiʻi i lou puipui e ala i le tataina o le atigipusa i le itulau. A maeʻa ona faʻamatalaina le faʻaiʻuga, tap "Fai" - o le siiina o le anotusi i le upega tafaʻilagi VKontakte mai le telefoni e ala i le sailiga mo le Android ua maeʻa.

iOS

VK tagata o loʻo faʻaaogaina Apple smartphones e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga lautele, e pei lava o tagata faʻaogaina isi mea faʻapipiʻi ma masini komepiuta, e mafai ona faʻaogaina le sili atu ma le tasi le mea faigaluega e faʻapipiʻi ai faila o le aufaasālalau i avanoa avanoa. O le tele o metotia (Numera 1-4 o loʻo i lalo i le tusiga) e fautua mai ai o le tagata VKontakte mo le iPhone ua faʻapipiʻiina i le telefoni, ae e le o se mea taua lenei - e mafai ona e maua i le iOS-faʻapipiʻiina talosaga (faatonuga Nu.5) e foia ai le faafitauli.

Metotia 1: VK app mo iOS

Masalo o le auala pito sili ona faigofie ma sili ona vave o le siiina o vitio i le VC o le faʻaaogaina lea o le faʻatinoga a le kiritaki fesoʻotaʻiga lautele mo le iPhone - soo se mea mai "Faletusi o Ala o faasalalauga" O iOS e mafai ona kopiina i le vaega talafeagai o le punaoa o loʻo fesiligia, na faia e tagata atinaʻe tusi mea uma e faigofie ai le faʻatinoga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tuʻuina atu le vitio mai se komepiuta i se masini Apple e faʻaaoga ai le iTunes

Afai e te leʻi faʻapipiʻiina le talosaga VKontakte aloaʻia ma e te le iloa pe faapefea ona fai, siaki fautuaga mai mea o loʻo i luga o la matou upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faʻamatalaga o ni auala e faʻapipiʻi ai le tagata o tausia le fesoʻotaʻiga lautele ile fesili i le iPhone.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le talosaga aloaia VKontakte i se masini iOS

  1. Tatala VK mo le iPhone. Afai e leʻi i ai muamua oe i totonu o le teugatupe, tuʻu i totonu.
  2. Alu i le vaega "Vitio" mai le lisi o loʻo taʻua i laina e tolu i le pito i lalo o le lau i le taumatau. Kiliki "+ Faaopoopo le Ata".
  3. O le laupepa na aliali mai o se taunuuga o le laasaga na muamua atu ua faʻaalia ai mea o lau "Faletusi o Ala o faasalalauga". Saili le faila e te manaʻo e lafo i le upega tafaʻilagi, faʻapipiʻi le muaʻi vaʻaia, ona tap "Fai" lalo i lalo.
  4. Faʻasoa le igoa o le vitio ma lona faʻamatalaga, faʻapea foi ma le fuafuaina o le maualuga o le avanoa i le faamaumauga na faʻapipiʻi atu i le upega tafaʻilagi mai isi tagata faʻaoga. Faʻamanino laina, tap "Fai" i luga o le lau.
  5. Faatali mo le kopiina o le vitio i le Faletusi VK ma ona foliga vaaia i le vaega tutusa i luga o lau itulau o fesoʻotaʻiga lautele.

Metotia 2: Faʻapipiʻi Ata

O le meafaigaluega autu a Apple mo tagata e faʻaaogaina le tele o faʻasinomaga o mafaufauga o latou iPhone o le tusi talosaga "Ata". I le faʻaopoopoga i le tele o isi vaega, o le polokalama e mafai ai e oe ona faʻasoa se vitio ma se tasi o au uo i le 'upega tafaʻilagi fesoʻotaʻiina pe tuu se vitio i lau puipui VKontakte.

  1. Tago tag "Ata" i luga o le komepiuta i luga o le komepiuta e tafe ai le talosaga O le isi mea e te manaʻomia e maua ai le vitio e te fuafua e lafo i VK. O le auala sili ona faigofie e suʻe ai o le alu i "O Tusi" mai le lisi i le pito i lalo o le lau.

    Faʻasaga i luga ma lalo le lisi o Faʻamau. "Ituaiga o faila o le aufaasālalau" kiliki "Vitio" - O lenei mea o le a vavalalata ai le tele o faʻalauiloaina o faila multimedia ma faʻatagaina oe e vave maua le vitio e te manaʻo ai.

  2. Faʻafesoʻotaʻi le faʻamatalaga o le faila o le faila o loʻo tuʻuina atu i totonu o le VC, lea o le a ave oe i le palama lea e mafai ona e matamata i ai (lolomi "PLAY") ma faʻapipiʻi (aitema "Faʻamaonia" luga). A maeʻa ona faʻamautinoa ua sauni le pou e lafo i le 'upega tafaʻilagi, kiliki le ata Fetufaai i le pito i lalo o le lau i le itu tauagavale.

  3. I le vaega o loʻo faʻaalia i le pito i lalo o le lau, tusi i le agavale e vaʻai i le lisi o tautua e maua le vitio ma tap "Sili atu". I le isi itu, faʻagaoioi le fomaʻi i tua o le VK icon ma faʻamaonia le faʻaopoopoina o le mea i le lisi e ala i le tap "Fai".

  4. Tago i le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaʻiga lautele o loʻo faʻaalia i le lisi o loʻo i luga Fetufaai.

    Ona lua filifiliga lea:

    • Kiliki i le igoa o le tagata talia pe afai e te fuafua e faʻapipiʻi se vitio i le savali na lafoina e ala i VK. I le isi, faʻaopoopo se faʻamatalaga i le savali ma tap "Auina atu"
    • Filifili "Tusi i le itulau" e tuʻu se kilipa i le ituaiga o faamaumauga i luga o lona puipui.
  5. E tumau pea le faʻatali mo le maeʻa o le tuʻuina atu o le faila i le VC, pe a maeʻa ona iloiloina le galuega ua maeʻa.

Metotia 3: Faʻaaogāina o le Telefoni

O i latou e faaaoga le iOS e le mananao e leiloa se taimi lona lua ma faʻasoa faʻatasi ai a latou lava vitio faʻamaumauga ma le VKontakte tagata maimoa o le a aoga le vave faʻafeiloaʻi o vitio i le fesoʻotaʻiga lautele e aunoa ma le tapunia o le talosaga. "Telefoni" pe a uma ona fanaina ni taimi matagofie.

  1. Taumafai "Telefoni" ma faia se vitio.
  2. Taofi le mea na pueina, paʻi i le muaʻi ata o le vitio i le pito i lalo o le mata. A o le i auina atu i le VK, e te maua le avanoa e matamata ai i le faila o le aufaasālalau, faʻapea foʻi ma le tipiina - afai o loʻo i ai se manaʻoga faapena, faʻaaoga mea talafeagai talafeagai.
  3. Kiliki Fetufaai i le pito i lalo o le lau. I le eria o loʻo tuʻuina mai ai le filifiliga o le tautua, talia le faʻamalo "VK". (Afai e misi le faailoga, e tatau ona e faʻaalia le faʻaaliga e pei ona faʻamatalaina i le parakalafa 3 o faatonuga. "Metotia 2" luga i le tusiga.)
  4. Faʻamatala mai le tagata e ala i le faapipiiina o lona igoa i le lisi o uo i luga o le upega tafaʻilagi, poʻo le tuʻuina o se pepa i lou puipui e ala i le filifilia "Tusi i le itulau". Faʻaopoopo se faʻamatalaga i le pepa lafoina ma kiliki "Auina atu"

  5. Faatali le kopiina o le vitio i le VK server ma o le a aliali i luga o lou puipui poʻo se savali o loʻo auina atu.

Metotia 4: Pule Faʻatonu

O tagata e iai le IPhone o ē e manaʻo e faʻaoga meafaigaluega mai isi tagata atinaʻe e galulue faʻatasi ma faila o le aufaasālalau e utaina i le mafaufau o le masini o le a sili atu ona aoga le faʻaaogaina o galuega a faila o faila mo iOS e tuʻu ai mea i luga ole VKontakte. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le fofo o le faafitauli mai le ulutala mataupu e faʻaaoga ai le talosaga Documents from Readdle.

Faʻapipiʻi pepa mai le Readdle mai le Apple App Store

  1. Faʻasalalau pepa mai le Readdle ma suʻe le faila vitio o loʻo fuafua e tuʻu i le VK i le tab "Pepa aloaia" tusi talosaga.
  2. O le faʻamuamua o soʻo se video clip ua faʻapipiʻiina i ai ni vaega se tolu, o se tapui lea e tau atu i le faʻaalia o se lisi o gaioiga talafeagai ma le faila - valaau i lenei lisi. Tago Fetufaai ona kiliki lea o le ata "VK" i totonu o le lisi o tautua e taliaina.
  3. Kiliki "Tusi i le itulau"pe afai e te fuafua, i se taimi le tumau, e tuʻu le faamaumauga i lau puipui. Pe filifili le tagata na mauaina le vitio mai le lisi o uo ile VK.
  4. Ona totoe lea na o le faatali mo le fesiitaiga o le faila i le upega tafaʻilagi.

Metotia 5: Mataʻutia

Afai o nisi mafuaʻaga e te le faʻaaogaina ai le tagata VK aloaia mo iOS, filifili e "alu" i se upega tafaʻilagi e ala i se upega tafaʻilagi, e le o lona uiga o loʻo i ai ni faʻalavelave matuia i le faʻapipiʻiina o vitio i le teuina o punaoa. I le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo, e foia le mataupu o le siiina mai o mea mai se masini Apple ile VC, SafariFaʻasilasila i luga o soʻo se iPhone, ae mafai ona e faʻaaogaina soʻo se isi lava mea e sili ona manaʻo i ai, faʻaaoga le auala lava e tasi ua faamatalaina.

  1. Faʻamataʻu lau 'upega tafaʻilagi, alu i VKontakte ma faʻapipiʻi pe a manaʻomia.
  2. Tatala le lisi autu o le auaunaga i le kilikiina o laina e tolu i le pito i luga o le itu tauagavale o le itulau, tusi i lalo le lisi o mea ma kiliki i luga o le sootaga "Full Version".

    O le ae vaʻai i le faʻamatalaga o le VK website, e peiseai na e tatalaina i luga o se komepiuta. Mo le faigofie, fetuunai le fua o loʻo faʻaalia i taga.

  3. Alu i le vaega "Vitio" mai le lisi autu i le itu tauagavale ma kiliki "Faaopoopo le Ata Vitio". I totonu o le faʻaaliga foliga faʻapipiʻi "Filifili se faila".
  4. Ona e maua lea o le avanoa e filifili ai le punavai o le vitio na faʻapipiʻi atu i le upega tafaʻilagi i le lisi. O le mea pito sili ona faigofie o le pe afai ua uma ona iai "Faletusi o Ala o faasalalauga" faila - kiliki le mea e fetaui, ona sue lea o le vitio i luga o le lau e tatala.
  5. O le paʻiina o le faʻamatalaga o le faila o le faila, e te tatalaina le mata i le mea e mafai ona e taina ai. Ia mautinoa o le pou o le mea tonu lava lea e te manaʻo e faʻasoa i luga o le upega tafaʻilagi, kiliki "Filifili".
  6. Faʻailoa se ulutala i le kiliva na faʻapipiʻi atu i le VK, faʻaopoopo se faʻamatalaga pe a manaʻomia ma filifili mai le lisi o faʻamaumauga avanoa o le a tuʻuina atu ai le faʻamaumauga, ma fuafua ai le maualuga o le avanoa i isi sui o fesoʻotaiga lautele e matamata ai i le anotusi. E le gata i lea, e mafai ona vave tuʻuina le vitio i luga o lou puipui - mo lenei mea, ia faʻapalapalaina ma le pusa talafeagai. A maeʻa lau faʻamatalaga o mea e fai, kiliki "Fai" - o le vitio o le a tuʻu i totonu o le VKontakte tusi faʻasologa.

I le toe iloiloina o faʻatonuga o loʻo i luga, e mafai ona e mautinoa o tagata e umia smartphones i luga o le Android poʻo le iOS, oe mananao e momoli ata vitio i le upega tafaʻilagi VKontakte, ei ai se filifiliga o le tele o filifiliga. E talia lelei e le au atinaʻe mataupu o le punaoa ma aoga, fiafia ma faafiafiaina, o lona uiga o le faagasologa o le faaopoopoina o faila o le aufaasālalau i le VC e matua faafaigofieina e le tagata faaaoga, ma o lona faatinoga e mafai ona faia i auala eseese.