Suʻe FB2 i le ePub

Epson L100 - o se faʻataʻitaʻiga masani o tusitusi inkjet, aua o loʻo i ai se masini faʻapitoa vaitusi inisi, ma e le pei o cartridges masani. A uma ona toe faʻaofiina Windows poʻo le faʻaogaina o se masini i se PC fou, atonu e te manaʻomia se avetaʻavale e faagaoioia le lomitusi, ona e aʻoaʻo ai lea pe faapefea ona maua ma faʻapipiʻi.

Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo Epson L100

O le auala sili ona vave o le faʻapipiʻiina lea o le avetaavale na sau ma le lomitusi, ae le o tagata uma e faaaogaina, pe o iai foi se taʻavale i le PC. E le gata i lea, o le lomiga o le polokalama atonu e le o se faʻasalalauga sili ona lata mai. O le sailia o se avetaʻavale i luga o le Initaneti o se isi mea, lea o le a tatou tilotilo i ai i auala e lima.

Metotia 1: Faʻasinomaga a le Kamupani

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa o loʻo i ai se vaega ma le polokalama komepiuta lea e mafai ai e le tagata faʻaaogaina soo se ituaiga o mea lomitusi ona faʻaaogaina le avetaavale fou. E ui lava o le L100 ua manatu ua le toe iai, Epson na faʻapipiʻiina polokalama faʻapitoa mo versions uma o Windows, e aofia ai le "pito i luga".

Tatala le uepisaite Epson

  1. Alu i le uepisaite a le kamupani ma tatala le vaega. "Avetaavale ma le Lagolago".
  2. I totonu o le fale suʻesuʻe e ulufale ai L100lea o le a faʻaalia ai se tasi taunuuga, lea tatou te filifilia i le kuluma taumatau.
  3. O le itulau o oloa o le a tatalaina, pe i ai i le lisi "Avetaavale, Meafaigaluega" faamaoti le faiga o faagaoioia. I le le mafai, ua fuafuaina e ia lava, filifili i se isi itu ma le numera numera ma le lima.
  4. O le a maua le faʻafanua e maua, download le archive i lau PC.
  5. Taumafai le faʻapipiʻi, lea o le a vave faʻaaoga uma faila.
  6. Lua ata o le a faʻaalia i totonu o le faamalama fou i le taimi e tasi, talu ai o lenei avetaʻavale e tutusa ma latou. Muamua, o le faʻataʻitaʻiga o le a faʻagaoioia L100, e tumau pea na o le lolomiina "Lelei". E mafai ona e faʻamalo le mea "Faaaoga le le saʻo", pe afai e te le manaʻo i pepa uma e lolomiina e ala i se masini lomitusi inkjet. O lenei tulaga e tatau ai pe afai o loʻo e fesoʻotaʻi faʻatasi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se masini lomitusi laser ma le tusisi autu e faʻaaoga i ai.
  7. Tuʻu aunoa ma le aunoa le filifilia pe suia le gagana o le isi faʻaopoopo i le mea e manaʻomia.
  8. Talia tulaga o le Maliega Laisene e ala i le ki o le igoa tutusa.
  9. O le a amataina, faʻatali.
  10. Faʻamaonia au mea e fai i le tali atu i se faʻamaloiloga Windows.

O le a logoina oe i le maeʻa o le faʻapipiʻiina o le polokalama.

Metotia 2: Epson Software Updater Utility

Faatasi ai ma le fesoasoani a se polokalama faʻapitoa mai le kamupani, e le gata e mafai ona e faʻapipiʻi le avetaʻavale, ae toe faʻafouina foi lona firmware, saili isi polokalama. I le lautele, e sili atu ona talafeagai mo tagata o loʻo faʻaaogaina meafaigaluega a Epson, pe afai e le o se tasi oi latou ma isi polokalama faʻapipiʻi, e te le manaʻomia ni firmware, e mafai ona faʻaaoga le aoga ma e sili atu ona faʻaaoga le suiga i isi auala na fuafuaina i lenei tusiga.

Alu i le itulau o le download a le Epson.

  1. E ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga tuʻuina atu, o le a ave oe i le itulau fou, lea e mafai ona e sii mai ai mo lau masini komepiuta.
  2. Ave ese le fale teu ma fai le faʻatulagaga. Talia tulafono laiti ma faʻagasolo i le isi laasaga.
  3. O le a amata le faʻapipiʻi, i le taimi nei e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le lomitusi i le komepiuta, pe afai e te leʻi faia muamua.
  4. O le a amataina le polokalama ma vave iloa le masini. Afai e lua pe sili atu masini o lenei gaosimea faʻafesoʻotaʻi, filifili le ata manaʻomia mai le lisi pa'ū.
  5. I le pito i luga e faʻaalia ai faʻalauiloa taua, e pei o le avetaʻavale ma le firmware, i le pito i lalo - polokalama faʻaopoopo. Aveese siaki mai i polokalama le talafeagai, i lau faia o lau filifiliga, lolomiina "Faʻamau ... mea (s)".
  6. O le isi faʻamalama maliega o le a faʻaalia. Ave i se auala masani.
  7. Tagata faʻaaoga oe filifili e faʻafouina le firmware o le a latou vaʻavaʻai foi i le isi faʻamalama, pe a faʻaalia ai lapataiga. A maea ona faitauina, ona faʻagasolo loa lea ma le faʻapipiʻi.
  8. O le maeʻa manuia o le a tusia i le tulaga talafeagai. I luga o lenei faʻamatalaga e mafai ona tapunia.
  9. E faʻapea foʻi, tatou te tapunia le polokalama lava ia ma amata ona faʻaaoga le masini.

Metotia 3: Faʻasologa o le Faʻasologa o Taʻavale Tolu

O talosaga e mafai ona aoga i mea uma o meafaigaluega o se komepiuta e sili ona lauiloa. E aofia ai i totonu e le gata o loʻo fausia, ae o masini komepiuta foi. E mafai ona e faʻapipiʻi na o avetaavale e manaʻomia: na o le lomitusi poʻo seisi lava. O ia polokalama e sili ona aoga pe a uma ona toe faʻaofiina Windows, ae mafai ona faʻaaoga i soo se taimi lava. E mafai ona e vaʻavaʻai i le lisi o sui sili ona lelei o lenei vaega o polokalama i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O a matou fautuaga o le AveverPack Solution ma DriverMax. O nei polokalama faigofie e lua ma se atinaʻe manino, ma o le mea sili ona taua, o le tele o faamaumauga o avetaavale e mafai ai e oe ona maua le masini komepiuta mo le toetoe lava o masini ma vaega uma. Afai e te le maua le poto masani i le galulue faatasi ma ia ituaiga fofo, o le ae maua ai taiala e faamalamalama ai le mataupu faavae o le faaaogaina tatau.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Faʻafou le avetaʻavale e faʻaaoga ai DriverMax

Metotia 4: Epson L100 ID

O le lomitusi o lo o fesiligia ei ai se numera o meafaigaluega ua tofia i soʻo se masini komepiuta i le fale gaosimea. E mafai ona tatou faʻaaoga lenei faʻamatalaga e suʻe ai le avetaavale. E ui lava o le mea moni o lenei metotia e faigofie lava, ae le o tagata uma e masani i ai. O le mea lea, matou te tuʻuina atu le ID mo le lomitusi ma tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le tusiga, lea o loʻo faʻamatala auʻiliʻili faʻamatalaga mo le galulue ai.

USBPRINT EPSONL100D05D

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Faʻaaoga meafaigaluega

E mafai e Windows ona suʻe avetaavale ma faʻapipiʻi "Pule Sili". O lea filifiliga e leiloloa i isi mea muamua, talu ai e le tele naua le faavae o Microsoft, ma ua na o le faavae autu o le avetaavale ua faʻapipiʻiina e aunoa ma ni polokalama faaopoopo mo le puleaina o le lomitusi. Afai, e ui i mea uma o loʻo taʻua i luga, o lenei metotia e fetaui ma oe, e mafai ona e faʻaaogaina le taʻiala mai le isi o matou tusitala, faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le avetaavale e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama ma isi nofoaga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O lea la, o nei auala e lima o le faʻaaogaina o avetaavale mo le Epson L100 inisinia. O i latou taitoatasi o le a faigofie i lona lava ala, e tatau ona e sailia le mea saʻo mo oe ma faʻauma le galuega.