Cutter 2.76

I lenei tusiga o le a tatou iloiloina le polokalame "Cutter", lea na atiina ae e faʻaaogaina ai se metotia tulaga ese lea e mafai ai ona e faia ata tusi ma le saʻo atoatoa. O le mamanu o lavalava e ofoina atu i tagata e lua tulaga o le mamanu mamanu, a maeʻa e mafai ona e amata lolomiina ma toe faʻaleleia lavalava. Sei o tatou tilotilo i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Filifilia o se faavae

A maeʻa le polokalama faʻapipiʻi, o le a vave loa ona uunaia oe e fatu se poloketi fou. Filifili se tasi o faʻavae faavae e mafai ona faʻaauau ma toe teuteuina. O laʻasaga taʻitasi o ni fua eseese e faʻaopoopo i ai. O lenei faamalama o le a faʻaalia i taimi uma e te manaʻo ai e faia se mamanu fou.

Fausiaina o se faavae

I le taimi nei ua mafai ona e ulu atu i le telē o laei o le lumanai. I laina taitasi e tatau ona e ulufale i lou tau. I le faʻataʻitaʻiga i le agavale, o le gaioiga o loʻo galue i le taimi nei e makaina i se laina mumu. Afai e te le masani i faapuupuuga o fuataga, ona gauai atu lea i le vaega pito i lalo o le faamalama autu, lea e faaali ai le igoa atoa. A maeʻa ona tuʻuina atu faʻatauaina, e mafai ona e faʻamatalaina faʻamatalaga i le faasologa ma faʻamatalaga faaopoopo.

Fausiaina o laina teuteu

O le lona lua, laasaga muamua i le fatuina o le poloketi o le faʻaopopo lea o laina teuteu. E ala i le patipati "Faʻamau" I le faamalama autu, ua siitia oe i le faatonu. Ua uma ona faia e le polokalame se mamanu mo mea na tusia, ua na ona e manaʻomia e fetuunai sina mea itiiti ma faaopoopo auiliiliga e faaaoga ai le faatonu o loʻo fausia.

Lomiga Faasologa

O lenei faagasologa o le fausiaina o se poloketi e muta, e tumau pea na o le lolomiina. I le faʻamalama muamua, ua uunaia oe e filifili le fua ma le faʻatulagaga o le itulau, lea o le a aoga mo tulaga e le tutusa. I le faaopoopo atu, e tele kopi o se ata se tasi e mafai ona lolomiina i le taimi e tasi.

Faaaoga le faʻailoga "Avanoa"Afai e te manaʻomia e filifili le lomitusi lolomi, faʻamaonia le tele o le pepa. A uma lena, e mafai ona e amata lolomi.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Faʻamatalaga faigofie;
  • Faʻatautaia le fausiaina o ata.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

I lenei iloiloga, o le sui "Cutter" ua oʻo mai i se mutaaga. Sa matou mafaufau i ona foliga ma galuega uma. O le polokalama o le a aoga uma mo tagata amata ma tagata tomai faapitoa i la latou matata, aua e ofoina atu se auala lautele mo le fausiaina o se ata tusi.

Download Trial Version Cutter

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻasalaga Patternviewer Gnuplot Leko

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
"Cutter" - o se polokalama faigofie, lea e faʻavae i luga o se tekinolosi tulaga ese o ata tusi. E mafai ai ona e faia ni ata lelei atoatoa ma le sao atoatoa o le 1 mm.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Dmitry Pavlov
Tau: $ 32
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.76