Adobe Muse CC 2018.0.0.685

VKontakte fesoʻotaʻiga lautele o se poloketi tele e galue e ala i le faia o le tele o faʻalavelave faʻalavelave faʻatasi ai ma le tulafono e nafa ma nisi o galuega a le saite. O le mea moni, o nisi taimi o le polokalama atoa e mafai ona toilalo, o le mafuaaga lea e le mafai ai e le VK.com ona avea atoa ma se vaega e le mafai.

O mafuaʻaga mo le le mafai ona faʻaogaina le telefoni feaveaʻi VC e mafai ona aʻafia ai e le gata i faʻafitauli faʻapitoa i le vaega o le pulega, ae faʻapea foi i nisi o faʻafitauli i le vaega a le tagata faʻaaogaina. O faʻasalalauga talafeagai uma e le tatalaina ai VKontakte, e manaʻomia ni iloiloga auiliili ma, i nisi o tulaga, toe faaleleia le tusi.

Aisea e le maua ai VKontakte

O faafitauli o loʻo i ai e fesoʻotaʻi ma le le mafai ona maua e le sosaiete faʻasalalau. VK.com fesoʻotaʻiga e mafai ona sau mai lou itu ma le pulega. Muamua, afai ei ai ni ou faʻafitauli, faʻamolemole matauina o mea sese e ono le tumau ma o le a faasaʻo i nai minute e sosoo ai.

Aua nei faitio i le pulega e uiga i le le mafai ona fai pe a maeʻa le foia o le faafitauli, talu ai ona o togi i soo se mea ma o VKontakte e leai se faʻalavelave.

Aʻo le i faia tuusaʻo i le faʻaumatiaina o faʻafitauli faʻafitauli, e tatau ona e iloa poʻo le a le ituaiga faafitauli o faʻafitauli poʻo le faʻaaogaina o faafitauli.

Faʻailoga

Muamua lava, o le ae manaomia le faʻaaogaina o se 'auʻaunaga faʻapitoa i luga o le Initaneti, lea e mafai ona e suʻeina ai le gaioiga o le tele o punaʻoa, e aofia ai lenei fesoʻotaʻiga lautele. Ma e mafai ona suʻesuʻe le VK.com mo auiliiliga i tulaga o faafitauli ma, afai ei ai ni ou faʻafitauli, ia e faitio foi e uiga i nisi o faafitauli.

Aua e te talitonu i polokalama e tolu e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta, faʻatasi ai ma le ulufale atu i totonu o le lotoifale ma le upega tafailalau e leʻo i totonu o auaunaga VK aloaia

E mafai ona iloa le VK i nai laasaga faigofie.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi ma fuainumera o le faʻatinoina o lenei fesoʻotaʻiga lautele.
  2. Tusi i luga o le itulau tatala i le faasologa "Faiga i VKontakte".
  3. Iloilo ma le faaeteete le siata mo le numera o lipoti sese.
  4. Afai i le vaitau o le taimi o loʻo i ai ou faafitauli, o le numera o lipoti e laʻititi, ona atonu e naʻo luga o le itu o loʻo faʻaaogaina lea o loʻo paʻu.
  5. Ae a faʻapea o le vaitaimi o le tutupu o faigata, o le numera o toilalo e oʻo i le maualuga, o le faafitauli atonu na tulai mai i luga o le itu o le VC ma o le a vave ona faatulaga e tagata tomai faapitoa.
  6. E mafai foi ona e taʻalo i totonu o lenei itulau o le 'upega tafaʻilagi ma faʻamatalaga i lalo ifo ma afai i le taimi o le asiasiga o loʻo i ai ni faʻafitauli i le avanoa i le VC, ona tuʻuina atu lea o oe i se faʻamatalaga talafeagai.
  7. I faʻamatalaga i lalo o le meafaigaluega autu o lenei tautua, o oe ma isi tagata faʻaoga ua tuʻuina atu le avanoa e auai ai i le talanoaga e uiga i le le mafai ona faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi. O iinei e mafai ona fesoasoani ia te oe e foia lenei mea poʻo lena faafitauli, ae e le tatau ona e faʻalagolago i le tagata muamua muamua.

Aua neʻi galo e faitau le faʻamatalaga, ona o nisi faigata ma le faʻaaogaina e mafai ona faʻaaoga i na o se tasi o faʻasalalauga lautele. fesoʻotaiga. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le o faagaoioia lau telefoni feaveaʻi o le VC, o lona uiga la e le o se mea moni e faapea, o nei mea sese ua matauina i le atoaga o le tulaga.

I lenei tulaga, o faʻamatalaga o faʻafitauli i le VKontakte 'upega tafaʻilagi e mafai ona maeʻaeʻa maeʻaeʻa, talu ai e leai ni mea sese ma fuainumera o lenei auaunaga.

Tau masani masani

I le iloa ai o faigata i le avanoa i luga o le upega tafaʻilagi o le VK.com o loʻo i luga o le itu e faʻaaogaina ai, e taua le vave vave ona amanaʻia faafitauli sili ona masani na feagai ma tagata faʻaoga VKontakte mai se komepiuta. Aua nei galo, ae ui i lea, ia siaki mea sese e ala i le faatagaina mai isi masini.

E tusa ai ma fuainumera o loʻo i ai, e mafai ona e faia se lisi talafeagai o faafitauli sili ona taatele:

  • afaina i le lotoifale o faila faila;
  • mamanu ma mea leaga;
  • siaki itulau.

O le tali i faafitauli taʻitasi o le lautele ma o le a le afaina ai lou tino i lalo o soʻo se tulaga.

Mafuaʻaga 1: faʻamatalaga faʻasolosolo

E masani lava, o tagata e le faʻaaogaina le faʻamaoniga o le faʻamaoniga o le VK e feagai ma se mataala e uiga i faʻamaumauga faʻamaumauga le saʻo. O le faʻaitiitia o se faʻafitauli e sili atu le faigofie nai lo le mea e ono foliga mai.

  • Ulufale atu lau faʻamaumauga i totonu o soʻo se tusitala o tusitusiga, kopi ma faapipii i totonu o vaega talafeagai i le pepa faʻataga.
  • Taumafai e teu i totonu mai soʻo se isi masini e faʻaaoga ai le avanoa o loka i le lotoifale.
  • Afai e te le ulufale i VK, alu i le faagasologa o le toe faʻaleleia avanoa i le itulau e faʻaaoga ai le VK functionality.

A maeʻa uma gaioiga, afai e le faasaʻo mea sese, tusi i le lagolago faʻapitoa i se faʻamatalaga auiliili o le faafitauli.

Mafuaʻaga 2: osofaia o siama

E pei ona e iloa, o le tele o komipiuta ma le polokalama o le Windows e mafai ona aʻafia i nisi faʻamaʻi, e mafua ai le faigata o le tagata faigaluega. I le tulaga o le VC, atonu o le faafitauli e fesoʻotaʻi ma le downloadina o faila eseese o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le masini ma puipuia ai le avanoa, gaoi, ma le isi, o loʻo iai au faʻamatalaga patino.

O le fofo i na faigata e faigofie lava - siaki le polokalama atoa mo siama, mulimuli i faatonuga talafeagai, e faalagolago ile polokalame anti-virus o loʻo avanoa mo oe.

Vaʻai foi: Saili faʻamalosi e aunoa ma se antivirus

Mafuaaga 3: Faigaluega ole Faigaluega Faigaluega

O le mea moni, o lenei faafitauli o se subtype o le siama e faʻamoemoe e sui le faila faapitoa ile Windows OS. Ona o ia suiga, o lau poloka poloka poloka avanoa i nisi nofoaga, tusa lava pe o le a le mea na faaaoga ai le masini ma isi mea.

Ina ia foia lenei ituaiga o faafitauli, e te manaʻomia soʻo se tusitala o tala.

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a Faʻafoe Vaʻai Windows i le tuatusi i lau polokalama.
  2. C: Windows System32 drivers etc

    Lalo "C:" o loʻo faʻaalia ai se puʻupuʻu faʻapitonuʻu o loʻo i ai se faʻaoga faʻapipiʻi faʻapipiʻiina.

  3. I le pusa tatala, ia maua le faila faila e leai se faʻaopoopoga.
  4. Faalua-kiliki le faamaumatau i le itu tauagavale i luga o le faila pe kiliki-saʻo ma filifili "Tatala ma".
  5. I totonu o le pusa talanoa e tatala, filifili le polokalama ua faamoemoe mo le faasaʻoina o faila i luga o tusitusiga. Mo nei faʻamoemoega, e mafai ona e faʻaaoga uma le Notepad Windows ma isi tusitala masani, mo se faʻataʻitaʻiga, Notepad ++ poʻo le MS Word.
  6. A maeʻa ona e tatalaina, e tatau ona e siakiina i totonu o mea o lenei faila e leai se mea ae naʻo le faʻaogaina ole laupepa.

Faʻatoʻa le faila ina ia foliga tutusa ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia.

Afai, pe a uma ona toe teuteuina le faila, o le a faʻalavelave pea faafitauli poʻo laina faaopoopo o loʻo misi pe a tatala, taumafai e foia faigata i le faʻaaogaina o isi metotia o loʻo faamatalaina i luga. Ae ui i lea, o le tele lava o faʻaletonu i le lotoifale e maua ai le avanoa i le site o le Vkontakte e mafua tonu lava i le faʻamaʻi o le faila o le au.

Aua neʻi galo e uiga i faafitauli e ono tutupu i lau fesoʻotaiga Initaneti, e manaʻomia ona siakiina, e ala i le asiasi i isi nofoaga i le initaneti. E faʻaaoga lenei mea i tagata faʻaogaina e leai se latou upega tafaʻilagi i luga o le upega tafaʻilagi. fesoʻotaiga.

Ia maitauina foi o le upega tafaʻilagi VKontakte e iai ni tapulaa faʻaitulagi, lea e na o le faʻaaogaina o se VPN.

Matou te moomoo mo oe manuia i le foia o faafitauli o le mauaina o le upega tafaʻilagi VK.com.

Tagai foi:
Faʻaopoopoga VPN mo le Google Chrome browser
Faʻafefea ona mafai VPN i le Opera browser
O luga o le sailiga mo lugaga o luga o le initaneti