Faateleina le saoasaoa o le siiina i Origin

I le matua o le atinaʻeina o le Initaneti, ua sili atu ona faigofie le fesoʻotaiga ma e taugofie. O le tele o auaunaga ma polokalame e maua ai fesoʻotaʻiga saoloto ma uo ma aiga, fesoasoani e faatulaga le faʻailoga ma faafaigofie talanoaga i se mamao. E tele naua i latou e mafai e tagata taʻitasi ona faʻaaogaina le polokalame ina ia fetaui ma ona manaoga.

Faatasi ai ma le tele o filifiliga o ituaiga uma o tagata o fai pisinisi, e mafai ona e filifilia se tasi polokalama fiafia e sili ona lauiloa i nisi o taʻaloga - Uo latalata ane. O se kamupanī laitiiti, ae faigofie ma faʻatinoina o le a fesoasoani e faʻaauau pea ona fesoʻotaʻi i soʻo se tulaga, aua o loʻo maua e tagata o loʻo iai lenei polokalame i luga o le tele o faʻavae.

Tele auala e resitara ai

E ui o le aufaʻatasi o fesoʻotaʻiga lautele e toetoe lava a tumu i latou uma taʻitaʻi faʻapitoa, o loʻo i ai pea mafuaaga pe aisea latou te faʻaaogaina ai pea. Ina ia aua neʻi faʻaaogaina a latou siosiomaga faigaluega i tala e le manaʻomia ma faʻamaonia, na saunia ai e le au atinaʻe o le polokalame le resitalaina ma le faatagaga i le polokalama e ala i laasaga masani lautele VKontakte, Odnoklassniki ma le Facebook. I le faʻatusatusaga, e mafai ona resitara le faʻaogaina o le numera telefoni a le tagata lava ia (mo i latou e le faʻaogaina fesoʻotaʻiga lautele).

Le mafai ona faʻaaoga se faʻaufaʻailoga

E mafai ona e faʻaaogaina le polokalama i luga o le Initaneti poʻo le faʻaaogaina o se faʻaufaʻailoga. O ona faatulagaga e vave tuʻuina i luga o le faatagaga i le polokalama.

Uo leai se totogi

Saili tagata e fesootai i se lisi tele o tagata e faaaogaina le polokalama. E tusa lava pe le o faʻaogaina e au uo poʻo lou aiga le polokalame o le Drug Around - e mafai ona valaʻau i latou i le faʻaaogaina o valaaulia SMS i la latou numera telefoni poʻo imeli.

Talimalo ma tagata faʻaoga

O le galuega autu a le Drugokrug polokalama o le feʻau faʻatasi ma tagata faʻaoga. Auina atu feau tusitusi, ataata, tagata palota, ata, fua le tagata faaaoga ma tuuina atu meaalofa - ituaiga uma auala e fegalegaleai ai i le va o tagata faaaoga o loo i totonu o se faamalama puupuu, ae o le faamalama. O faʻatalatalanoaga ma tagata taʻitasi e faʻaaogaina e vaevaeina i luga o faʻamaumauga faʻaoga, i le va o mea e faigofie ona e fesuiaʻi i le taimi e tasi e talanoa ai ma le tele o tagata.

Tau atu i au uo mea na tutupu i lou olaga

Afai e leai ni fuainumera i polokalame faʻaagafesootai - Drugkrug e maua ai avanoa e logoina ai tagata faaaoga mai latou liʻo i totonu ma mea iloga mai o latou olaga, fefaasoaai manatu, upusii ma na o le taʻu atu o se mea fou. I le faaopoopo atu i le tulaga o le tusiga o loʻo i ai se avanoa e faaopoopo i ai ataata matagofie.

Vaʻai i au faʻalauiloa faʻalauiloa

O se vaega sili ona faigofie o le polokalama o loʻo tatalaina ai faʻamatalaga e uiga i tagata taʻutaʻua o la latou lava talaaga. Afai na sau se tagata faʻaaoga e fia iloa au faamatalaga, o le a le iloa. I totonu o se faʻamatalaga faʻapitoa, e mafai ona e vaʻavaʻai i se lisi o tagata na asia lau talaaga.

Faʻamatalaga lautele

I le faaopoopo atu i fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma au uo, e mafai ona e tusia se faʻamatalaga ina ia e iloa uma ai tagata faʻaaoga. E taʻua lenei mea Eteru - e mafai ona e vaʻavaʻai i feʻau uma na tuʻuina atu e isi tagata, tusi atu ia i latou, ma tuʻu foi le latou faailoga i le Eteru. O iinei e mafai ai ona e maua ni uo fou ma ni uo e fiafia i ai.

Suʻe tagata latalata ia te oe

Saili tagata faaaoga le polokalame O fualaau faʻataʻitaʻi i totonu o le laina o nai mita mamao ma le Bluetooth faʻapipiʻi.

Saili mo tagata e fesootai

Ina ia maua ai tagata e faʻaogaina e mafai ona e talatalanoa ma oe, e manaʻomia ona e setiina ni mea patino - filifili le itupa, tausaga, o le mea e nofo ai, ma isi.

Afai e te manaʻo e suʻe se uo o loʻo iloa ana faʻamatalaga, ona mafai lea ona e ulufale i lona igoa ole igoa, igoa muamua, igoa mulimuli poo le telefoni i nofoaga faapitoa.

Le lelei o le polokalama

- Maea atoatoa le afaina, malamalama mo tagata fou ma le leai o ni tomai.

- Fesoʻotaiga vavalalata ma tagata masani i luga o le Initaneti, saili mo uo fou e ala i faʻamatalaga faʻamaonia.

Le lelei o le polokalama

O le tele o lo tatou faanoanoaga, o le taimi muamua e masani ai ma salalau ai polokalama mo fesootaiga, ua faasolosolo malie ona suia e tagata lautele o tagata lautele. O le mafuaaga lena e le toatele ai tagata e muamua ona faaaogaina, ma o nisi taimi e faigata tele ona maua se tasi e talanoa i ai.

Aumai le Uo e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻapipiʻiina o le FriendAround talosaga i luga o se komepiuta Skype Laisene ooVoo

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FriendAround o se faʻatulagaga faʻavae mo le sailia o uo fou ma fesoʻotaʻi ma tagata fiafia. Faʻatagaina oe e fefaʻasoaʻi feʻau tusitusia ma faila faila.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category
Faʻapupula: MoCoMedia
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.2.0