Liliu le leo o le mea pueata ile iPhone 5S

Tagata faigaluega e galulue ma ni tusitusiga poʻo ni lisi e masani ona feagai ma se galuega pe a latou mananao e aveese ia toe fai. E masani lava, o lenei faʻatinoga e faʻatinoina ma se tele o faʻamaumauga, o lea o le sailia ma le soloina o lima e matua faigata lava. O le a sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o auaunaga faʻapitoa i le initaneti. O le a latou le gata ina faʻamaʻaʻaina le lisi, ae faʻapea foi upu autu, sootaga ma isi matata. Seʻio tatou tilotilo atu i ni faʻaogalagi se lua.

Aveese ata i le initaneti

O le faʻamamaina o soʻo se lisi poʻo se tusitusiga maumaututu mai faʻamaumauga tonu o laulaʻau poʻo upu e le tele se taimi, talu ai o nofoaga e faʻaaogaina o uila-vave i le tagofia o sea faiga. Mai le tagata faʻaaoga e na o le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i totonu o se nofoaga tuʻufaʻatasia.

Tagai foi:
Saili ma aveese kopi i Microsoft Excel
Polokalama mo le mauaina o ata lua

Metotia 1: Spiskin

Muamua lava, ou te fia tautala e uiga i se 'upega tafaʻilagi e pei o Spiskin. O lona faʻatinoga e aofia ai le tele o mea faigaluega mo le fegalegaleai ma lisi, laina ma naʻo le mea faigofie. Faatasi ai ma i latou o loʻo i ai ma e tatau ia i tatou, ma o loʻo galue i ai o loʻo faia i lalo:

Alu i le upega tafaʻilagi a Spiskin

  1. Faʻamatalaga Spiskin Internet i le taina o lona igoa i totonu o se masini suʻesuʻe poʻo le kiliki i luga o le sootaga oi luga. Filifili mai le lisi "Aveeseina o laina faʻalua".
  2. Faʻaofi faʻamatalaga talafeagai i le itu agavale, ona kiliki ai lea Aveese ata.
  3. Siaki le pusa talafeagai pe afai e tatau i le polokalama ona amanaʻia le auaunaga na tusia i le tautua.
  4. I totonu o le fanua i le itu taumatau, o le ae iloa ai le iuga, lea o le a faʻaaliina atu ai ia oe laina uma ma pe toafia nisi ua maeʻa. E mafai ona e kopiina tusiga e ala i le kiliki i luga o le kulupu ua atofaina.
  5. Alu i le gaioiga i laina fou, aʻo leʻi faʻamamaina le avanoa oi ai nei.
  6. I lalo ifo o le lisi o le ae maua ai fesootaʻiga i isi meafaigaluega e mafai foi ona aoga i le taimi o fegalegaleaiga ma faʻamatalaga.

Na o ni nai laasaga faigofie na manaomia e aveese ai kopi o laina i le tusitusiga. Matou te fautua atu ma le lototele le auaunaga i le initaneti mo le galuega, talu ai ona o le galuega e atoatoa, lea e mafai ona e vaʻaia mai le tusi lesona o loʻo i luga.

Metotia 2: iWebTools

O le 'upega tafaʻilagi' ua taʻua o iWebTools o loʻo tuʻuina atu ai galuega mo 'upega tafaʻilagi, tagata e teu tupe, tagata faʻatau ma SEOs, o le mea moni lava e tusia i luga o le itulau autu. Faatasi ai ma le aveesea o kopi.

Alu i le uepisaite iWebTools

  1. Tatala le uepisaite iWebTools ma faʻafeiloaʻi i le meafaigaluega e te manaʻomia.
  2. Faʻaofi se lisi poʻo ni tusitusiga i totonu o avanoa, ma kiliki Aveese ata.
  3. O le ai ai se faʻamatalaga o le lisi pe afai o le a leai se kopi.
  4. E mafai ona e filifili i ai, kiliki-saʻo ma kopiina mo nisi galuega.

O gaioiga ma iWebTools e mafai ona mafaufauina atoa. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea e faigata i le puleaina o meafaigaluega filifilia. Na pau lava le eseesega mai le tasi na tatou suʻeina i le auala muamua o le leai o se faʻamatalaga i luga o numera o laina o totoe ma faʻamalo.

O le faʻamamaina o tusitusiga mai kopi e lua faʻatasi ma le fesoasoani o punaoa faʻapitoa i le initaneti o se galuega faigofie ma le vave, e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e le tatau ona i ai ni faʻafitauli. O faatonuga o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga o le a fesoasoani i le filifilia o le 'upega tafaʻilagi ma faʻaalia le taʻiala o le faʻaaogaina o ia auaunaga.

Tagai foi:
Suia tulaga o tusi i luga o le initaneti
Faailoaina o tusiga i luga o le ata i le initaneti
Suʻe le JPEG image i le tusiga i le MS Word