E faʻapefea ona tusi ata i le Upu 2013 (tutusa ma le 2010, 2007)

Talofa

O le tele lava o taimi, o nisi tagata faʻaoga e feagai ma se faigofie, foliga mai o le galuega - e tusi ai se ata faigofie i le Upu. E le faigata le faia, a le o lea, pe afai e te le manaʻomia se mea faʻapitoa. E oʻo lava i le tele o le a ou fai atu, ua i ai i le Upu ni ata masani masani e manaʻomia e tagata e sili ona manaomia: arrow, rectangles, circles, fetu, ma isi. Faʻaaogaina nei foliga foliga faigofie, e mafai ona e fatuina se ata manaia!

Ma o lea ...

E faʻapefea ona tusia i le Upu 2013

1) O le mea muamua e te faia - alu i le vaega o "INSERT" (tagai i le lisi o loʻo i luga, e sosoo ma le vaega "FILE").

2) I le isi itu, pe tusa o le ogatotonu, filifili le filifiliga "Fomu" - i le mea e tatala ai, filifili le taʻaloga "New Canvas" i le pito i lalo.

3) O le iʻuga, o le lanu paʻepaʻe paepae o loʻo aliali i luga o le pepa Word (arrow numera 1 i le ata i lalo), lea e mafai ai ona e amata tusia. I laʻu faʻataʻitaʻiga, ou te faʻaaoga nisi faʻasologa faʻapitoa (arrow numera 2), ma faʻatumu i se lanu malamalama (arrow numera 3). I le faʻamuamua, e oʻo lava i nei mea faigaluega faigofie e lava e tusi ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fale ...

4) O iinei, i le ala, o le iuga.

5) I le laasaga lona lua o lenei tusiga, na matou faia se tapoleni fou. I le mataupu faavae, e le mafai ona e faia lenei mea. I mataupu e te manaʻomia ai se ata laitiiti: na o se uʻa poʻo se tafaʻi; E mafai ona e vave filifilia le foliga manaʻomia ma tuu i luga o le pepa. O le sikikipipiata i lalo o loʻo faʻaalia ai le tafatolu tafatafa i luga o se laina saʻo luga o se laupepa.