Filifiliga mo le faʻatulagaina o avetaavale i se komepiuta Toshiba Satellite C660

O le faʻafouina o polokalama faʻamalama o se mea e sili ona tāua i le malupuipuia o komepiuta. A maeʻa, pe afai o lau puipuiga e faʻaaoga ai faʻamaumauga lata mai, ona mafai lea e le siama ona faigofie ona faʻaaogaina le polokalama, e pei o mea fou fou ma malolosi, o loʻo faʻaalia i aso uma, lea e faʻafouina ma faaleleia atili eo latou fatuga. O le mea lea, e sili atu le maua o faʻamaumauga fou ma se fou fou o le antivirus.

Kaspersky Anti-Virus ua avea ma tasi o auala sili ona malosi ma faatuatuaina o le puipuiga i le maketi o le antivirus. O loʻo galulue pea le au atinaʻe i le faʻaleleia o lenei polokalame, o lea e faʻalauiloa ai e le au faʻalauiloa latou lava ae le popole i le saʻo oa latou faila. O le isi vaega o le tusiga o le a faʻamatalaina pe faʻafefea ona faʻafouina le faʻamaumauga o siama ma le polokalama lava ia.

Talia le lomiga lata mai o Kaspersky Anti-Virus

Matou te faafou le database

O faʻamaumauga e matua faʻaogaina uma e antiviruses e aunoa ma se faʻasesega e taua mo le faʻamaonia o le i ai o le tulafono leaga. O le mea moni, a aunoa ma ni faʻavae, o le a le mafai e lau puipuiga ona maua ma faʻaitiitia le taufaʻatau. E le mafai e Anti-Virus, e na o ia lava, ona maua ni taufaamatau e le o tusia i totonu o ana faamaumauga. O le mea moni, o loʻo ia te ia se iloiloga faʻamalosi, ae e le mafai ona ia tuʻuina atu se faʻamaoniga atoatoa, talu ai o nofoaga e tatau ai mo togafitiga o le taufaamatau na maua. O se liʻo mataʻutia lenei, o lea e tatau ai ona faʻafouina aunoa ma le faʻaaogaina sainia, ae o taimi uma.

Metotia 1: Faʻafou polokalame

O vailaau uma o loʻo i ai le tomai e faʻasalalau ai le siiina mai o faʻamatalaga ma ona taimi, ina ia mafai ai e tagata uma ona filifili la latou lava filifiliga sili e le faalavelave i lana galuega. E leai se mea faigata i lenei mea, o lea e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e taulimaina lenei galuega.

  1. Alu i Kaspersky Anti-Virus.
  2. I luga o le itulau autu i le laina pito i luga i luga o le taumatau o loʻo i ai se vaega mo le faʻafouina o saini, lea e tatau ona e filifilia.
  3. O lenei kiliki i luga o le ki "Toe faafou". O le faʻagasologa o le faʻafouina o faʻamaumauga ma atinaʻe polokalama o le a alu.

A faʻafouina mea uma, e mafai ona e faʻaogaina metotia ma taimi o le siiina mai o le lisi oi ai nei o fomaʻi faʻataʻitaʻi.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi autu ma le kiliki i lalo "Faʻatonu".
  2. Alu i "Seti le ala e faʻaleleia ai faʻamatalaga".
  3. I totonu o le faamalama fou, e mafai ona e filifilia le taimi ole sapalai o sainiga mo lau faʻaogagofie. Ina ia mautinoa o faʻamatalaga e le 'ai tele le tele o punaoa i le taimi e leʻi mafaufauina, pe, afai ei ai sau komepiuta vaivai, e mafai ona e fetuunai le faiga faʻatasi. O lea o le ae pulea le taimi o faʻamaumauga tuʻuina atu. Ae aua nei galo e toe faafouina e le aunoa, ina ia le lamatia ai le faiga. I se isi tulaga, afai e te le o mautinoa o le ae siakiina pea le sainia o saini saini, faatulaga se faasologa e tatau ai ona download e le antivirus vaega talafeagai i se aso faapitoa ma le taimi.

Metotia 2: Faʻafouina Auaunaga Faapitoa

O nisi meafaigaluega puipui e mafai ona maua ai se faʻamaumauga i luga o faʻamaumauga i luga o se faʻamaumauga, lea e mafai ona sii mai tuusao mai le nofoaga aloaia o le tagata e faia le polokalama poʻo le fesoasoani foi o se aoga faʻapitoa lea ua fuafuaina faapitoa mo lenei faʻamoemoe. I Kaspersky, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai le KLUpdater. E mafai ona sii mai i taimi uma mai le nofoaga aloaia. O lenei metotia e lelei aua e mafai ona e fesiitaʻi lau saini mai le tasi masini i le isi. O lenei filifiliga e talafeagai pe a faʻaoga le Initaneti i luga o le komepiuta, ae le o le isi.

Faʻasaʻoloto mai le ofisa aloaia o le KLUpdater

  1. Tulei ma tamoe KasperskyUpdater.exe.
  2. Amata le faagasologa o le siiina mai o faʻamatalaga siama.
  3. A uma le faʻamaeʻaina, faʻagasolo le pusa "Faʻafouina" i luga o se isi komepiuta.
  4. O le taimi lenei i le antivirus, mulimuli i le ala "Faʻatonu" - "Avanoa" - "Filifiliga Faʻamatalaga" - "Faʻatulaga le faʻafouina o le punavai".
  5. Filifili "Faaopoopo" ma faʻafeiloaʻi i le faila siitia.
  6. Vaʻai nei e faʻaleleia. A aunoa ma se Initaneti, o le a faʻafouina Kaspersky mai le faila faila.

Faʻafou faʻamalosi

Kaspersky Anti-Virus e mafai ona faʻamautu e toe faʻafouina pe faʻaali. O lenei taualumaga e tatau ai ina ia mafai ai e le talosaga ma faʻafouga taʻitasi ona faia faasaʻoga talafeagai mo mea sese.

  1. Alu i "Avanoa"ma pe a uma "Faʻafouina".
  2. Togi le pusa "Tulei ma faʻaeʻe le kopi fou i se auala e aunoa ma le faʻaalia. E mafai ona e tuua le parakalafa lona lua pe afai ei ai ni faʻafitauli i le Initaneti pe e te manao e faʻafouina le polokalama o oe lava mai lea taimi i lea taimi.
  3. Ua faʻafouina foʻi modules i le auala lava e tasi e pei o faavae i le auala. "Faʻafouina" - "Toe faafou".

Faʻamamaina o Antivirus

Polokalama taʻitasi o le fua o le galuega ua maeʻa. O faʻasesega e le o se tuusaunoaga, ma o le faanaunauga o tagata atiae e faia ni tupe ia latou oloa e malamalama. Ua faia e se tasi le polokalama faʻapitoa, ma e faʻaaogaina e se tasi le faʻalauiloa. Afai ua muta le kilia laisene laisene Kaspersky, e mafai ona e faʻatau ma toe faʻafouina le puipuiga.

  1. Mo lenei mea e tatau ona e lesitala i lau teugatupe.
  2. Skip i le vaega "Laisene".
  3. Kiliki "Faatau".
  4. O lenei ua e iai i se ki fou laisene.

Faitau atili: Faʻasalalau Kaspersky Anti-Virus

I lenei tusiga, na e aʻoaʻo ai e uiga i auala e faʻafouina ai le igoa o siama ma o latou taimi e faʻafeiloaʻi ai, faʻapea foi ma le faʻafouina o le kaspersky modules ma le faʻamalosia o se laisene. O nei metotia e mafai ona fesoasoani i taimi uma i le foia o au fesili.