Faʻaaogā Faʻaogaina o Vaa

E pei ona iloa e le toatele, i totonu o le microblog o tagata taʻitoʻatasi taʻitasi o le upega tafaʻilagi VKontakte o le faʻaoga o le polokalama faʻavavevave feaveaʻi lea e faʻapipiʻi ai le meli. E mafai ona avea ma 3 ata: iOS, Android ma Windows Phone. Soo se tasi oi latou e mafai ona faʻaalia pe a faʻatulagaina le pou na faia e ala i se masini feaveaʻi feaveaʻi.

O nisi o tagata e faʻaaogaina o le a sili ona fiafia i a latou microblog o loʻo i ai foi le ailema apu laʻitiiti. Ae ui i lea, e le o tagata uma se avanoa moni e faʻatau ai se iPhone poʻo le iPad. Ina ia fesoasoani ia i latou uma e mananao e faia ni talafaamaumau ma ia i ai se faailoga i tafatafa o latou "Tuuina mai e ala i iOS"faalauteleina o le a faia"I luga o le faaaliga"I le auala, e mafai foi ona filifili le tagata faʻaaoga e faʻapusa faʻamatalaga meli faʻasolo i luga o Android poʻo le Windows Phone.

Faʻaaogaina o Pontah i le Yandex Browser

  1. E mafai ona e sii maia le faʻaopoopoga mai le Google Webstore e ala mai i lenei sootaga.
  2. I le faamalama, kiliki i le "Faʻamau".

  3. I le faamalama faamau, filifili "Faʻaopoopo le faʻaopoopoga".

  4. A uma le faʻatulagaina, toe faʻafou itulau VK tatala.
  5. Aʻo leʻi faʻasalalau lau uluaʻi post, e tatau ona e ulufale i lau faʻamatalaga faʻamatalaga ina ia mafai e le faʻaopoopoga ona suia ia faʻamatalaga muamua, ma ia mafaufau tagata uma o loʻo e nofo faʻatasi ma iOS.

  6. E sosoo ma le "Le auina atu"o le a e vaʻaia le moli a le Apple. Kiliki - o le a faʻasalalau nei soʻo se meli faʻatulagaina ma lenei faʻamau.

  7. E ala i le kiliki i luga o le aū i autafa o le moli a le Apple, e te aumaia se lisi autu e mafai ai ona e fesuiai i le va o faiga faʻaoga. O le mea lea, e mafai ona e lolomiina faʻamaumauga i le taimi lava e tasi mai masini eseese.

Faamolemole ia matau, ae e te lei lolomiina se meli mai i le iOS, Android poo le Windows Phone, e tatau ona toe toe ulufale i lau faamatalaga. O le mafuaaga mo le faia o lenei mea e laʻititi maualuga. O le mea lea, aua e te popole i le saogalemu o lau teugatupe - o le faʻaopoopoga e le gaoi le itulau, faʻataʻitaʻiina e matou.

FaʻaopoopogaI luga o le faaaliga"O le a manaia ia i latou e mananao e faateia uo pe na o le fausiaina o foliga vaaia o le faʻaaogaina o se masini feaveaʻi i se tasi po o se isi polokalama faʻaogaina. Ua lava lea e faʻaoga ai, ma e oʻo lava i tagata sili ona tifaga Initaneti o le a fiafia i ai.