Aveese le Suʻesuʻega o Win 3.1 3.1

I aso nei, e le gata i tagata faʻaaogaina masani, ae faʻapea foi, ma le lelei, e le o malamalama le au atinaʻeina polokalame i le fesili o le teuina o faʻamatalaga patino o soo se ituaiga. Faatasi ai ma meafaigaluega komepiuta o loʻo maua, o loʻo i ai meafaigaluega e mafai ai e oe faʻaititia le mafai gaioiga o loʻo avanoa mai le Microsoft i le Windows 10 le siosiomaga i se mea maualalo. O se tasi o meafaigaluega o le Taofiofi Suʻe Suʻe.

Faʻasalaga Win Tracking o se faʻapipiʻi i le telefoni ole telefoni feaveaʻi lea e mafai ai e oe ona faʻatoʻa nisi masini spyware i le Windows 10. Ua mamanuina le meafaigaluega e puipuia ai le tagata e le faalauaiteleina pe a galue i le faiga faʻaoga. Ua ausia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o vaega Windows, o le autu autu o le siakiina o le tagata e faʻaaogaina ma tuʻuina atu faʻamatalaga i le Microsoft.

Faʻasalau masini

O faʻatinoga uma e faia e le polokalame e ala i le laina o le tulafono, ae o le faʻatalanoaga taʻatia e mafai ai e oe ona filifili se tasi o le tele o modules e faʻamalosi, e aunoa ma le ulufale atu i ni tulafono faigata.

E le gata i lea, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻamalamalamaina se gaioiga patino - faʻaaogaina poʻo le faʻaumatia atoa o se vaega mai le polokalama.

O suiga uma e mafai ona toe faʻafoʻi atu i le uluai setete, lea o se vaega aoga tele o le talosaga.

Nofoaga Puipui ma IP Addresses

I le faʻaopopo i le faʻaleagaina o vaega taʻitasi, Aveese Winlist Tracking e mafai ai e oe ona poloka poloka ma tuatusi IP, lea, i le manatu o le tagata e faia le meafaigaluega, e mafai ona taʻitaʻia ai le tulaga o le saogalemu o le polokalama e uiga i le agatapuia o faamatalaga patino a le tagata.

O le polokaina o luga o loʻo faia i luga e ala i le faaopoopoina o faʻamaumauga i le faila o le au, lea e taofia ai taumafaiga uma a Windows 10 e auina mai faʻamatalaga.

Faʻamatalaga punaoa

Faʻalēaogāina le Suʻeina o Suʻega o loʻo faʻamatalaina e ala i punaoa tatala, lea e mafai ai e tagata faʻaoga ma nuʻu o paʻaga ona faia a latou lava suiga ma faʻaopoopoga i le talosaga.

Mama

  • Fua faʻatapulaʻa;
  • Taofia fua;
  • Punaoa tatala;
  • Malosiaga e faʻavave vave pe aveese vaega o le spyware.
  • Faʻafitauli

  • Le toesea o le gagana Rusia gagana;
  • Le lava o taʻavale faʻapipiʻi;
  • O le le manino ma le faʻaogaina o le atigilima;
  • Lagolago le na o le 32-bit version o le Windows 10.
  • I le lautele, e mafai ona taʻua o le Disable Win Tracking e mafai ai ona e faʻamalo pe faʻamalo toetoe lava o OS uma e mafai ona aoina mai ma auina mai faʻamatalaga e uiga i mea o loʻo tutupu i le Windows 10. E manaʻomia e le tagata faʻapitoa se malamalama ma malamalama i nisi o faagasologa, o le mea lea, e le mafai ona fautuaina e amataina.

    Tetele Aveese le Suʻega Suʻe mo le leai o se totogi

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll Polokalama e taofia le mataʻituina i le Windows 10 Spybot Anti-Beacon mo le Windows 10 Windows 10 Faʻamatalaga Faalilolilo

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    O le faʻaaogaina o le Vaavaaiga Win Tracking mea e mafai ai ona taofia le aoina ma le faʻafeiloaʻi o faʻamaumauga i luga o le gaoioiga a le tagata ma faʻaaogaga i le siosiomaga o le Windows 10 32-bit.
    Faigaluega: Windows 10
    Category: Iloiloga Polokalame
    Developer: 10se1ucgo
    Tau: Faʻatau
    Toa: 9 MB
    Gagana: Igilisi
    Version: 3.1.2