Faia le Windows 10, 8.1 ma le Windows 7 i le Rainmeter

O le tele o tagata e masani i le Windows 7 masini komepiuta, o nisi o loʻo saili mo fea e maua ai le Windows 10 gaosi, ae e le o le toʻatele o tagata latou te iloaina se polokalama saoloto mo le teuteuina o le Windows, faʻaopoopoina o masini e tele (e masani ona matagofie ma aoga) i luga o le laulau e pei o Rainmeter. E uiga ia te ia i le taimi nei ma le talanoaga.

O le mea lea, Rainmeter o se polokalama leai se totogi e mafai ai ona e teuteuina lau Windows (Office) 10, 8.1 ma le Windows 7 (peitaʻi, e galue foi i le XP, e ese mai i le taimi o lenei OS) faʻatasi ai ma le fesoasoani a "paʻu" se widget mo le komepiuta (tutusa ma le Android), e pei o faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o punaʻoa, itula, matagi imeli, weather, RSS-faitau ma isi.

E le gata i lea, o loo i ai le afe ma afe o eseesega o ia ituaiga o masini, o latou mamanu, ma autu (o le autu o loo i ai se seti o paʻu po o masini i le lava lava ituaiga, faapea foi ma latou faatulagaga faatulagaina) (i lalo o le ataata o se faataitaiga faigofie o widget Rainmeter i luga o le komepiuta Windows 10). Ou te manatu atonu o se mea manaia e pei o se suʻega, ma le isi, o lenei polokalama e matua leai lava se aoga, punaoa tatala, leai se totogi ma ei ai se atinaʻe i le gagana Rusia.

Tikiai ma faʻapipiʻi Rainmeter

E mafai ona e sii maia le Rainmeter mai le site // //rainmeter.net, ma o le faʻatulagaga e faia i ni nai laasaga faigofie - filifili le gagana, ituaiga faʻapipiʻi (Ou te fautuaina le filifilia o le "tulaga"), faʻapea foi le nofoaga o le faʻapipiʻi ma le faʻamaumauga (o le a uunaia oe e faʻapipiʻi x64 i lomiga lagolago o Windows).

I le taimi lava e uma ai le faʻatulagaina, afai e te le aveeseina le faailoga tutusa, e amata le aunoa le Rainmeter ma tatala loa se faamalama faʻafeiloaʻi ma nisi o widget le talafeagai i luga o le komepiuta, pe na o le faʻaalia o se ata i totonu o le faʻailoa, e ala i le faaluaina o luga o le matala o le matala.

Faaaogaina o le Rainmeter ma le faaopoopoina o widget (paʻu) i lau teuga

Muamua, atonu e te manao e aveese le afa o widgets, e aofia ai le faamalama o le faʻafeiloaʻi, lea na otometi lava ona faaopoopo i luga o le Windows desktop, e fai ai lenei mea, kiliki i luga o se mea e le tatau ai ma le kuki saʻo ma filifili le "Paʻu Paʻu" i le lisi. E mafai foi ona e vaʻaia i latou i nofoaga talafeagai ma le kiore.

Ma i le taimi nei e uiga i le faamalama faatulagaina (valaau i luga o le kiliki i le Rainmeter icon i le nofoaga o faasalalauga).

  1. I luga o le '' Skins 'tafaʻatasi, e mafai ona e vaʻaia le lisi o paʻu ua tuʻuina (widgets) e maua mo le faaopoopo i lau laulau. I le taimi lava e tasi, latou te tuʻuina i totonu o laupepa, i le mea o le pito i luga o le laupepa o lona uiga masani o le "autu", lea o loʻo i ai paʻu, ma o loʻo i totonu o faila. Ina ia faaopoopo se widget i luga o lau laulau, filifili le faila mea.ini ma ia kiliki le "Download" button, pe na o le faalua ona kiliki i le kio. I lenei mea e mafai ona e fetuunai ma le faʻafaigofie laina o le widget, ma afai e tatau ai, tapuni i le fetaui talafeagai ile pito i luga.
  2. O le "Themes" tab o loʻo i ai se lisi o autu ua faʻaaogaina nei. E mafai foʻi ona e faʻasaina autu taʻitasi Rainmeter ma se seti o paʻu ma o latou nofoaga.
  3. O le faʻasologa o le "Faʻatonu" e mafai ai e oe ona faʻaaoga le log, suia nisi o laina, filifili le gagana faʻafeiloaʻi, faʻapea foi ma le faatonu mo widget (o le a tatou paʻi atu i lenei mea).

O lea, mo se faataitaiga, filifili le widget "Network" i le autu o le "Illustlo", e ala i le faaletonu, kiliki le faila File.ini ma le komepiuta gaosiga o mea tau komepiuta i luga o le komepiuta ma le tuatusi IP o loo faaalia (e tusa lava pe e te faaaogaina se alalaupapa). I totonu o le faamalama o le Rainmeter, e mafai ona e suia nisi vaega o paʻu (faʻasalaga, manino, faʻapipii i luga o faamalama uma pe "pipii" i luga o le laulau, ma isi).

E le gata i lea, e mafai ona suia le paʻu (naʻo le mea lenei, na filifilia ai le faatonu) - ia faia lenei mea, kiliki le "Change" button poo le kiliki-i luga o le faila fileini ma filifili "Suiga" mai le lisi.

O loʻo faʻamatalaina se faʻamatala faʻamaumauga e uiga i le galuega ma foliga o le paʻu. Mo nisi, atonu e foliga faigata, ae mo i latou oe na galulue i tusitusiga, faila faatulagaina po o gagana o le faailogaina, o le suia o le widget (poʻo le fatuina foi o se tasi e faavae i luga) e le faigata - i soo se tulaga, lanu, lapisi ma isi mea. e mafai ona sui faʻamaʻi e aunoa ma le alu i totonu.

Ou te manatu, pe a uma ona fai si laʻititi, o le a vave ona malamalama se tasi, pe a leai ma le faʻataʻitaʻia, ae faʻafefea, suia le tulaga ma tulaga o paʻu ma agai atu i le fesili e sosoo ai - auala e sii mai ai ma faʻapipiʻi isi matini.

Tikiai ma faʻapipiʻi autu ma paʻu

E leai se 'upega tafaʻilagi aloaia mo le siiina o autu ma paʻu mo le Rainmeter, ae e mafai ona e maua i luga o le tele o Russian ma fafo, o nisi o seti sili ona lauiloa (nofoaga Igilisi) oi luga o le //rainmeter.deviantart.com / ma //customize.org/. E le gata i lea, ou te mautinoa, e mafai ona faigofie ona e mauaina ia saite Rusia i autu mo Rainmeter.

A uma ona e siiina soʻo se autu, ia kiliki faalua i luga o lana faila (masani, o le faila lenei i le faʻalautelega .rmskin) ma o le autu o le autu o le a amata faʻafuaseʻi, ma o le a foliga mai o le a foliga mai o le a teuteuina le paʻu Windows.

I nisi tulaga, o autu o loʻo i totonu o le zip po o le faila faila ma fai ma sui o se faʻailoga faatasi ai ma se seti o faila o palakalafa. Afai e te vaʻai i totonu o lenei fale teu faamaumauga e le o le faila i le upega o le .rmskin, ae o le faila faila rainstaller.cfg or rmskin.ini, ona faʻapipiʻi lea o se autu, e tatau ona e faʻaauau e pei ona taua i lalo:

  • Afai o se archives ZIP, faigofie lava ona suia le faila o le faila i le .rmskin (e tatau ona muamua faʻaalia le faʻaaliga o faʻalauga faila pe afai e le aofia i totonu o Windows).
  • Afai o le RAR, ona togi lea, togiina (ia mafai ona e faʻaogaina le Windows 7, 8.1 ma le Windows 10 - kiliki-i luga o se pusa po o se vaega o faila - auina mai - se ZIP-folda compressed) ma toe faaigoa i se faila i le faaopoopo .rmskin.
  • Afai o se pusa lea, ona fai lea i totonu o se ZIP ma suia le faʻaopoopoga i le .rmskin.

Ou te manatu o nisi o aʻu au faitau o le a fiafia i Rainmeter: o le faaaogaina o lenei mea aoga e mafai ai ona suia moni le mamanu o Windows e ala i le faia o le initaneti e le mafaamatalaina (e mafai ona e sailia ata i luga o Google, e ala i le ulufale i le "Rainmeter Desktop" o se talosaga e tuuina atu fesuiaiga).