Aisea e faʻaaoga ai e le masini le tele o RAM

O nisi taimi e faʻaaoga e le au faʻaaogaina masini lomitusi le mea moni e le toe lolomiina le masini lomitusi e le lomitusi, o loʻo faʻaalia i se faʻamatalaga i luga o le komepiuta poʻo le faʻaalia o le masini lava ia. Toeitiiti lava o taimi uma lava o le faʻafitauli o lenei faafitauli o cartridges lava ia, oa latou meafaigaluega po o faʻaletonu o polokalama. O le faaletonu e foia e ala i filifiliga eseese, o ia mea e manaʻomia ai le tagata e faʻaogaina nisi o mea. Seʻio tatou tilotilo totoa i auala o loʻo maua.

Matou te faʻamaonia le mea sese ma le siakiina o le falaʻo lomitusi

O nisi tagata faʻaaoga o le a vave ona taumafai e toe faʻaleleia le lomitusi pe toso ese ma toe faʻaleleia le fagu fagu. O na ituaiga o gaioiga e fesoasoani i nisi taimi, ae i le tele lava o tulaga latou te le aumaia ni faaiʻuga, ma o le mea lea e tatau ai ona faia ni faʻalavelave faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma le faʻamamaina o fesoʻotaʻiga ma le faʻasaʻoina o faʻaletonu o le polokalama. O le a tatou taulimaina mea uma i le faasologa.

I le tulaga pe afai e iloa e lau lomitusi se kilika, ae a e taumafai e lolomiina se faʻamatalaga ua aliali mai ua maeʻa le vaitusi, faʻafefe le auala muamua ma vave faʻaauau le lua.

Metotia 1: Iloiloina o Faʻamatalaga

I le taimi lava lea, e manaʻomia le faʻalogo e toetoe o taimi uma lava e tupu ai le mea sese pe a uma le gaosiga o le kesi poʻo le sui o pepa faʻataʻavale. Afai na e faʻatauina ni tane vaitusi fou, faʻatusatusa a latou fesootaiga ma i latou o loʻo i luga o le masini lava ia, aua e tatau ona tutusa. E mafai lava ona fai lenei mea faigofie:

Vaʻai foi: Suʻe le kesi i le lolomi

  1. Faʻafeiloaʻi le tagata o loʻo umia i le sui sui pe a uma ona sii le ufiufi ma aveese le pusa penisini.
  2. Faʻasaga i luga ma ia mautinoa o fetau e fetaui.

Afai o mea uma lava e masani, e fautuaina e fufuluina le fesoʻotaʻiga, aua o nisi taimi e faʻamaʻi pe faʻaleagaina pe a uma ona faʻatau. O le mea sili mo lenei mea o se solo masani pe faʻamalo le ava. Faʻasalaga lemu filemu taitasi, ona faʻaofi lea o le peni fagu i totonu o le lomitusi multifunction poʻo le lomitusi seia oʻo ina aliali mai se kiliki uiga.

O elemene elemene e tatau foi ona maua i le masini lava ia. O le ae mauaina i latou i le taimi lava e te aveeseina ai le kesi. Ia mautinoa e leai ni mea mai fafo mai ia i latou, pe a tatau ai, ia aveese ma le faaeteete le pefu ma isi mea leaga i se ie mama.

Siaki le lelei o le poloka i le o loʻo umia. Ole laʻititi laʻititi o fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻaleagaina ai le gaioiga i le lolomiina. Afai e le gaogao ia pepa, ave se fasi pepa, piilima i le tele o taimi pe a talafeagai ma tuu i le va o le o loʻo umia ma le inkwell. I lenei auala, e te faʻamautu lelei vaega i totonu o le masini.

Metotia 2: Toefaʻatonu ia Cartridges

O nisi taimi i luga o le komepiuta o loʻo i ai se faʻamatalaga e uiga i le iuga o le vaitusi i totonu o le kesi. I le tele o tulaga, o lenei faafitauli e tupu pe a uma ona suia pe toe faʻaleleia le vaitusi vaitusi, aua ua manatu le masini le tau e le o le isi vaega o le vaitusi, ae o le aofaiga o pepa na faʻaaogaina. E amata, matou te fautuaina oe faitau le faʻasalalauga. O le tele o taimi o le ai ai ni faʻamaumauga tusitusia e manaʻomia ona e mulimuli ai e faʻaauau le lomitusi.

Vaʻai foi: Faʻatulagaga lelei le lomitusi

Afai e leʻi fesoasoani ia aʻoaʻoga na saunia e le atinaʻe pe leai, faitau le taʻiala lenei.

  1. I le tele o MFPs poʻo le lomitusi ma se faʻaaliga faʻapipiʻiina, o loʻo i ai se tafaʻi faapitoa seti i luga o cartridges. Taofi mo ni nai sekone e otometi ai le seti o le vaitusi. Ioe, e tatau ona faʻaaoga le masini.
  2. Le isi, faitau mea e aliali mai i luga o le faaaliga ma mulimuli i faatonuga.

Fai lenei faʻagasologa ma tane vaitusi uma o totoe i le poloka.

I le mataupu pe afai e leai se seti o le valve tapuni, ia faʻalogo lelei i le sooga faʻasalalau lava ia. O nisi taimi ei ai ni mea laiti se lua e lata ane i le isi.

Ave se sikuliti uʻamea ma tapuni i le taimi e tasi e toe faʻafoʻi ai le tulaga o le vali.

A maeʻa lena, e mafai ona toe faʻaofiina le iunite i totonu o le lomitusi.

Faʻalogo lelei i le ata oi lalo. O iina e te vaʻaia ai se faʻataʻitaʻiga o se laupapa ma e aunoa ma ni faʻafesoʻotaʻiga faapitoa.

Afai o loʻo misi mai i lau masini slam-tapuni, e faigofie ona faigofie le toe faʻaleleia o galuega:

  1. Tatala le pito i luga o le lomitusi e faʻaoga ai le vaitusi ink.
  2. Aveese mai iina mea talafeagai e tusa ai ma le tusi lesona mo lau masini faʻatusa. O le faasologa o gaioiga e masani lava ona faʻaalia i luga o le tapuni.
  3. Toe faʻamalosi le kelika seʻia oʻo ina kiliki.

Faʻamaonia le sui e ala i le mulimuli i faatonuga o faʻaalia i luga o le faʻaaliga, pe afai e maua i lau oloa.

O aso nei ua tatou faʻaaoga auala autu e faasaʻo ai le mea sese ma le siakiina o le kalama i le lomitusi. Latou te lautele ma talafeagai mo le tele o ituaiga o meafaigaluega. Ae peitai, e le mafai ona tatou faʻamatalaina uma oloa, o lea afai ei ai ni au fesili, fesili ia i latou i faʻamatalaga, e faʻaalia ai lau mamanu.

Tagai foi:
Le faamamaina lelei o le pusa lolomi lolomi
Fofo pepa i se lomitusi
Fofoina o pepa e gaosia ai faafitauli i luga o se lomitusi