Faʻasaʻo le mea sese i le faletusi mfc110u.dll

E le o mea uma, o le ata o se pepa na faia na o PowerPoint. E fetaui lelei le manatu o mea uma lava i lenei lalolagi o loʻo i ai isi fofo ma o le faagasologa o le sauniuni o se faʻataʻitaʻiga e le o se faʻalavelave. O le mea lea, e mafai ona tatou ofoina atu se lisi lautele o polokalame eseese lea e le mafai ai ona tutusa na o le fausiaina o se ata, ae sili atu foi i nisi o auala.

Polokalame faʻapipiʻi

O se lisi laʻititi lea o na polokalame e faigofie ona suia e le MS PowerPoint.

Muamua

O le faʻamuamua o se faʻataʻitaʻiga manino o le auala na mafai ai e le faʻamuamua o tagata atamamai ona faʻatagaina lo latou faʻamalosia e tu i fafo. I le taimi nei, o lenei polokalame ua manatu o le PowerPoint tutusa ia e pei o le Samsung e faatatau i le Apple. I aso nei, o lenei faʻalapotopotoga e faapitoa lava le alofagia e tagata e leai ni tagata ma tagata popularizers o saienisi, oe faʻaaoga la latou galuega i Prezi mo faʻaaliga eseese.

Ae o le mataupu faavae o le taotoga, o lenei masini na amataina mo le matafaioi a le PowerPoint fasioti tagata. O le mea lea, o le tagata faʻapitoa o le Microsoft brainchild e le faigofie tele iinei. O le faʻasaga ma le taʻiala o le fatuina o faʻamatalaga iinei o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina le tulaga ese o foafoaga taʻitasi, faʻatasi ai ma le tele o tulaga talafeagai ma mea e mafaia. Afai e te suʻesuʻe loloto i nei mea uma, e mafai ona e fatuina se mea e sili atu ona foliga e pei o se fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻi nai lo le fesuiaʻiina o ata.

O le mea sili ona faanoanoa e uiga i lenei polokalama o le le mafai ona maua mo le faʻaaogaina e faʻavavau. O le avanoa i le polokalama e faʻatinoina i luga ole saofaga totogi. E tolu filifiliga, ma taʻitasi e ese mai i galuega ma tau. Ioe, o le sili atu ona taugata, o le tele o avanoa.

Kingsoft Presentation

Le sili ona vavalalata faʻatatau ile MS PowerPoint. I lenei polokalama, e mafai ona e fatuina faʻamatalaga faʻatinoina i le auala tutusa e pei o le foafoaina o Microsoft. E mafai lava ona e fai atu - Kingsoft Presentation e na o le "musuia" e PowerPoint mai le 2013 ma o se mea e sili atu ona faigofie ma lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se kopi atoatoa o le polokalame, lea e mafai ona e faʻaaogaina toetoe lava limasefulu autu saoloto, o loʻo i ai le lagolago mo se lautele o faila e faʻaofi i ata, ma isi.

O le mea pito sili ona taua, o loʻo i ai se faʻasalalauga tufatufaina atu o lenei polokalame i luga o masini feaveaʻi, lea o le a mafai ai ona e galue ma faʻamatalaga saʻo mai lau laulau poʻo le telefoni. E sili ma sili ona taua - Kingsoft e mafai ona laveaʻiina taunuuga o galuega i le tele o faʻalapotopotoga, o loʻo iai uma lana DPS ma le PPT ua masani ai i tatou, lea e mafai ona tatala i PowerPoint.

Faʻalogo le Kingsoft Presentation

OpenOffice Impress

Afai e te faʻaogaina se saolotoga saoloto ma saoloto mai le MS Office, ona o le a tatala OpenOffice. O lenei masini komepiuta sa faapitoa ona fatuina e avea ma taugofie ma leai se totogi e tufatufaina ai le tutusa o le lapoa mai Microsoft. I le tulaga o galuega tauave, e le o le tua o lona fatuga.

Aʻo faʻatinoga, o iinei OpenOffice Impress e nafa ma i latou. O iinei e mafai ai ona e vave galue vave ma vave faia ni ata faʻataʻitaʻi masani e faʻaaoga ai elemene masani ma meafaigaluega. O le polokalame e faʻafouina ma faʻateleina i nisi o galuega faʻaopoopo, o nisi o ia mea na faia i lalo o le aafiaga o le poto masani a tagata na foafoaina i latou, nai lo le asiasia i luga o Microsoft.

Tatalo OpenOffice software

Lagi ma 'upega tafaʻilagi

O le mea e lelei ai, e le o taimi uma e tatau ai ona faʻapipiʻi le komepiuta i luga o se komepiuta mo le galue ma faʻamatalaga. I aso nei e tele ituaiga o 'upega tafaʻilagi i luga o le initaneti e mafai ai ona e fatuina ma le saogalemu ni pepa talafeagai. O mea nei e sili ona taʻutaʻua.

Sliderocket

SlideRocket o se 'upega tafaʻilagi e tuʻuina atu i le initaneti. O lenei auaunaga ua manatu o se isi tulaga alualu i luma i le atinaʻeina o PowerPoint ma i le taimi lava e sili ona latalata i ai i le mataupu faavae o le faagaoioiga. O eseesega o loʻo taʻoto i le mea moni o le meafaigaluega uma ua faʻasalalau i luga o le Initaneti, o loʻo i ai le tele o galuega faʻaonapo nei faʻaonapo nei, mo slide taʻitasi o loʻo i ai le tele o faatulagaga. O le tagata lava ia e fiafia i ai, o le mea aupito sili ona fiafia o le galulue faatasi i luga o se tasi poloketi, pe a faia e le na faia le ata le avanoa i isi tagata, ma faia ei latou taʻitoʻatasi lana vaega.

O le taunuʻuga o se faʻataʻitaʻiga masani, e pei o PowerPoint, ae sili atu le olaola ma malamalama, o le manuia o ituaiga uma o faʻataʻitaʻiga ma e tele naua. O le toe taui o le talosaga o lona tau maualuga lea. E $ 360 le aofaʻi o ata ma faʻafanua e $ 360 i le tausaga. O le lomiga saoloto e matua faatapulaaina i galuega. O lea la, o lenei filifiliga e talafeagai mo i latou o loʻo ola faʻatasi ma ia pepa, ma o le totogiina mo le auaunaga o loʻo i luga o le fale ma le faʻatauina o meafaigaluega fou mo le kamuta.

SlideRocket website

PowToon

PowToon o se meafaigaluega i totonu o le ao, lea e faamoemoe muamua mo le fatuina o fegalegaleaiga (ma le leai) i se ata o le faatinoga. O le mea moni, o lenei talosaga e sili ona lauiloa i latou e fia faʻasalalau a latou oloa. O loʻo i ai le tele o faʻalapotopotoga, o tagata fiafia ma meafaigaluega. Faatasi ai ma le suʻesuʻeina lelei o lenei tamaoaiga uma, e mafai ona e fatuina ni pisinisi sili ona manaia. I le PowerPoint, o le a sili atu le taimi ma taumafaiga e maua ai se mea e pei o lenei, ma o loʻo faʻaititia pea le galuega.

O iinei foi e tulai mai ai le faaiuga talafeagai, e tusa ai ma le tele o le faaaogaina o le auaunaga e matua tapulaa lava. Afai e le manaʻomia le faʻasalalauga ma se faʻalautele lautele o se mea tuʻufaʻatasia, ae o le a fai, fai mai, e saʻo lava le faʻamatalaga, ona le aoga tele lea o PowToon iinei. E sili atu le taumafai e fai isi mea.

O se eseesega faʻapitoa o le faiga, o le faatonu o loʻo i totonu atoa o le ao. E avanoa le avanoa e faʻaoga ai meafaigaluega sili ona taatele ma faigofie. Mo le faʻaaogaina loloto o le a manaʻomia ona e totogia. E le gata i lea, o le totogi o le a sili ona fiafia i ai i latou e le o faamalieina i le lauiloa iloga lauiloa i luga o ata taʻitasi.

PowToon website

Pictochart

Piktochart o se tusi faʻamatalaga faʻainitaneti. O iinei e mafai ai ona e atiina ae se mea e sili atu le malamalama ma sili atu ona le fetaui pe a faatusatusa i ata taamilosaga masani.

E tusa ai ma le taʻiala o le faʻatinoga, o le tino o loʻo avea ma sui tele o eseesega o ata faʻalelei ma vaega mo mea eseese - faila o le aufaasālalau, tusiga, ma isi. E tatau i le tagata faʻapipiʻi ona filifili ma faʻavasega faʻasologa, faʻatumu i faʻamatalaga ma faʻapipiʻi uma. I totonu o le faʻaaogaina o le tusi talosaga o loʻo i ai foi faʻaoga faʻalauiloa ma le faʻatulagaina o aʻafiaga. O le tusi talosaga e tufatufa uma i le totogiina atoa o le kopi ma le saolotoga o tagata lautele.

Piktochart website

Faaiuga

E iai foi isi filifiliga mo polokalama e mafai ona e galue ai ma faʻamatalaga. Ae ui i lea, o loʻo taʻua i luga e sili ona lauiloa, lauiloa ma taugata. O lea e le tuai tele le toe iloiloina o ou manaʻo ma taumafai se mea fou.