Faʻafefea ona toe faʻaaogaina se mea i Photoshop


I le faʻataʻitaʻiga o le au faipisinisi o le ASUS e aofia ai le tele o vaifofo mai vaega eseese tau. O le masini ma le numera RT-N10 o le vaega pito i lalo o le laina ogatotonu o le laina eletise ma e tutusa le tau faʻatusatusa o le tau: fesoʻotaʻiga vave e oo i le 150 MB / s, lagolago mo tulaga faʻaonapo nei o fesoʻotaiga ma le saogalemu, fesoʻotaiga i le eletise ma se nofoaga mo le tele o fale poʻo le ofisa laʻititi, ma le WPS. O faʻalapotopotoga uma e taʻua o le a manaʻomia ona faʻatulagaina, ma o le aso nei matou te fia faʻalauiloaina oe i auiliiliga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaga.

Tapenaga sauniuni aʻo leʻi faatulagaina

Muamua lava, e manaʻomia ona fesoʻotaʻi le alalaupapa i le eletise, ona faʻatautaia ai lea o le komepiuta o loʻo faʻatulagaina. Sauniuniga e faia e tusa ai ma le fuafuaga lenei:

  1. Tuu le uila i se nofoaga talafeagai i totonu o le potu. Pe a filifilia se nofoaga, ia eʻi totoʻa atu i mea e sili ona lata mai o le faʻavevelaina o leitio ma elemene fefaʻatauaʻiga - e mafai ona solia ai le mautu o le faailoilo Wi-Fi. Taumafai e faʻapipiʻi le masini ina ia tu ai i le ogatotonu o le mea e aofia ai.
  2. Fesoʻotaʻi le router i le mana, ona faʻafesoʻotaʻi lea ma le komepiuta ma se LAN cable. Ua faafaigofieina e le kamupanī le galuega mulimuli - ua sainia uma ports ma faailogaina i lanu eseese.
  3. A maeʻa fesoʻotaʻiga lelei, faafesootai lau komepiuta. Tatala ia meatotino o le Ethernet ma saili le laina "TCP / IPv4" - faʻapipiʻi ia maua mai tuatusi tuatusi.

    Faitau atili: Fesoʻotaʻiga ma le faʻatulagaina o se 'upega tafaʻilagi i le Windows 7

A maeʻa nei faʻatonuga, e mafai ona e amata amataina le taamilosaga o le uila.

Faʻasalalau le ASUS RT-N10 Telefoni

Mea telefoni i telefoni feaveaʻi e tele lava ina faʻaogaina e ala i se atinaʻe i luga o le initaneti O le avanoa i le fesoʻotaʻiga o le uila e fesiligia e mafai ona maua i le faʻaaogaina o soʻo se 'upega tafaʻilagi Initaneti talafeagai. Ina ia faia lenei mea, tatala le polokalama, kiliki i le pusa o le tuatusi192.168.1.1ma lolomi ulufale. O le a faʻamalamalamaina oe e te manaʻomia le ulufale i lau initaneti ma le upega tafailagi mo le avanoa. Faʻamaumauga faʻatagaina o le upupule, lea e tatau ona tusia i totonu o fanua avanoa. Ae ui i lea, i nisi o lomiga o le firmware, atonu e eseese le igoa o le igoa ma le upega tafailagi - o faʻamatalaga i lau faʻapitoa patino e mafai ona maua i luga o se mea faapipii na faapipii i le pito i lalo o le masini.

O le masini fuafuaina e mafai ona faʻatulaga pe faʻatasi ma le fesoasoani o le faʻaaogaina vave o le faʻaaoga poʻo le lima e ala i le vaega pito i luma o vaega. E taua le maitauina o le alalaupapa o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i ni faʻaliliuga se lua - o mea tuai ma fou. E ese i latou i le foliga vaaia ma le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga.

Faʻamatalaga vave

O le auala pito sili ona faigofie, ae leʻi faʻalagolago i taimi uma e mafai ai ona vave faʻatulagaina.

Faʻalogo! I luga o le ofisa tuai o le firmware, e le lelei le faiga o le setup mode, aua o le isi faʻamatalaga o le taualumaga e faatatau i le fou fou o le atinaʻe web!

  1. Faʻafaigofie faʻatulagaga avanoa i le paʻi o se ki. "Faʻatonuina le Initaneti" i le pito i luga o le lisi tauagavale. O le a tuʻuina atu foi e le router lenei filifiliga, pe afai e leʻi fesoʻotaʻi atu i lau komepiuta.
  2. Ina ia faaauau, kiliki "Alu".
  3. O le faʻataʻitaʻiga e amata i se suiga o le faʻatasi ina ia maua ai le faʻatautaia o le pulega. Mafaufau i se tuʻufaʻatasiga talafeagai, ulufale i ai ma kiliki. "Lisi".
  4. Fou firmware e fuafua le ituaiga o fesoʻotaʻiga. Afai e te mauaina le filifiliga sese, sui i le ki "Initaneti". Afai e saʻo le algorithm, ia kiliki "Lisi".
  5. I le laasaga o loʻo iai nei, e tatau ona e tusia faʻamatalaga e uiga i le saini ma le upega tafailagi - e tatau i le tagata o loʻo tuʻuina atu le tiute ona logoina oe e uiga ia i latou. Ulufale uma mea e lua i laina talafeagai, ona kiliki lea "Lisi" ia faaauau le galuega.
  6. I lenei laasaga, e tatau ona e ulufale i le igoa o le Wi-Fi ma le upega tafailagi e faʻafesoʻotaʻi ai. Afai ei ai sau faigata i le faia o se tuufaatasiga, e mafai ona e faʻaaogaina le generator password generator. Ulufale mai se faʻasalaga fou o le code ma le lomitusi "Faaaoga".

Faʻatino le faʻatulagaga vave.

Suiga Tusi a suiga

I nisi tulaga, o le auala faigofie e le lava: o tulaga talafeagai e tatau ona suia ma le lima. E mafai ona e faia lenei mea i le vaega "Faʻatonu Autu".

O le isi, tatou te tilotilo i le faʻapipiʻiina o le alalaupapa mo ituaiga autu autu.

Faamolemole silasila: talu ai o le nofoaga o le taamilosaga e tutusa lelei i ituaiga uma o tuatusi i luga o le initaneti, o le a tatou faaaogaina le lomiga tuai o se faataitaiga!

PPPoE

O kamupani sili ona tele (Ukrtelecom, Rostelecom), faʻapea foi ma le toatele o tamaiti laʻititi latou te faʻaogaina le protocol protocol PPPoE. O le faufautua e suʻesuʻeina mo lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga ua faʻatulagaina e auala nei.

  1. "Motu o Fesootaiga" seti "PPPoE". Afai na e faʻatauina se televise telefoni, faʻaalia le taulaga lea e te faʻafesoʻotaʻi ai le pusa seti.
  2. Maua le IP tuatusi ma le code o le DNS server; seti aunoa - siaki le pusa "Ioe".
  3. I le vaega "Faʻamaumauga o Tausi" na o le tolu laina e tatau ona suia, o le muamua o le "Faʻatasi" ma "Upu". Ulufale atu faʻamatalaga fesoʻotaʻiga i 'auʻaunaga a le' auʻaunaga i matāʻupu talafeagai - e tatau foʻi ona tuʻuina atu ia te oe.


    I laina "MTU" ulufale i le tau o loʻo faʻaoga e lau 'auʻaunaga. I le avea ai o se tulafono, e tutusa ma1472poʻo1492, siaki le lagolago faʻapitoa.

  4. Ona o le tulaga patino o le aufaigaluega a le ASUS, e tatau ona e ulufale i le igoa o le igoa o igoa Latina i le laina tutusa, o loʻo i totonu o le poloka "Manaoga Faapitoa ...". Ina ia faʻamaeʻaina le faʻaoga, faʻaaoga le ki "Faaaoga" ma faʻatali mo le uila e toe faʻafouina.

A maeʻa ona toe faʻafou, e tatau i le masini ona maua le avanoa i le Initaneti.

L2TP

O le sootaga L2TP e faʻaaogaina e Beeline (i le Russian Federation), faʻapea foi ma le tele o tagata o loʻo i totonu o le taulaga i totonu o atunuu o Soviet. O le faʻalauteleina o se alatele mo lenei ituaiga e faigofie.

  1. Sini fesoʻotaʻiga seti pei "L2TP". Mo le IPTV faʻapitoa faʻamaonia le fesoʻotaʻiga o le taulaga o le faʻamafanafanaga.
  2. E tusa ai ma le faʻasilasilaga faʻamaonia, o le tuatusi o le komepiuta ma le fesoʻotaʻiga i le DNS server ua faʻamautuina aunoa, o lea ia tuʻu ai le filifiliga "Ioe".
  3. I laina "Faʻatasi" ma "Upu" ulufale i faʻamaumauga na maua mai le tagata faʻatautaia.
  4. O le vaega pito sili ona taua o le ulufale lea i le tuatusi o le server VPN - e tatau ona lolomiina i le fanua "L2TP Tūmau" tulaga faapitoa. Ulufale le igoa talimalo i le faiga o igoa faʻapitoa i tusi Peretania.
  5. O loʻo totoe e faʻamaeʻa le ulufale atu i laina faʻatasi ma le ki "Faaaoga".

Afai, a maeʻa ona toe fai, e le mafai ona fesoʻotaʻi le router i le Initaneti, masalo ua e ulufale i lau initaneti, faʻauluʻu po o le tuatusi o le tuatusi faʻasalalau - ia vaʻaia ma le faaeteete nei laina.

PPTP

E masani ona faʻaaogaina e kamupani laiti le faʻaaogaina o tekinolosi a le PPTP pe a latou ofoina atu le Initaneti i le au fai saofaga O le faʻatulagaina o le router ua faʻamoemoe e galue ai i lenei maliega e toetoe lava tutusa ma le L2TP o loʻo taʻua i luga.

  1. Filifili "PPTP" mai le lisi "Motu o Fesootaiga". O telefoni feaveaʻi faʻatasi ma lenei tekonolosi e le aoga, o lea aua le paʻi atu i le mea e fai ai galuega.
  2. O le tele o auʻaunaga e tuʻuina atu auaunaga i tuatusi tulaga - afai o oe o le tagata o tausia se tasi o nei mea, ona siaki lea "Leai" i le poloka o le poloka IP, ona tusia lea ma le lima ia mea e tatau ai. Afai o le tuatusi IP e malosi, tuu le filifiliga le aoga, e tatau ona lesitala ia saoga DNS.
  3. Le isi, ulufale i faʻamaumauga faʻatagaina i le poloka "Faʻamaumauga o Tausi". Atonu e te manaʻomia e faʻamaonia le faʻamalamalamaga - filifili le filifiliga talafeagai mai le lisi PPTP Filifiliga.
  4. O le faʻamaumauga mulimuli ma le sili ona taua o le tusia lea o le lauga a le server PPTP. E tatau ona tusia i le laina "PPTP / L2TP (VPN)". Seti le igoa o le talimalo (soo se tuufaatasiga o tusi Latina ma fuainumera o le a faia), ona kiliki lea o le faamau "Faaaoga" e faauma ai le masani.

E pei o le L2TP, o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e masani ona tupu ona o le le saʻo le faʻasinomaga faʻamaonia, password ma / poʻo le tuatusi tuatusi o mea faigaluega, ia siaki ma le totoʻa faʻamaumauga tusia! Faamolemole ia matau o le saoasaoa o fesootaiga ma le Initaneti e ala i le PPTP protocol i lenei router o meafaigaluega e faatapulaaina i le 20 Mbps.

Seti Wi-Fi

O le faʻapipiʻiina o fesoʻotaiga o laina eletise i luga o auala uma ASUS e tutusa lelei, aua o le a matou faʻaalia lenei faʻaoga e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga fou.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu Autu" - "Faʻasalalauga Lelei".
  2. Ia mautinoa o oe o loʻo i le tab "Aoao"ma maua ai se mea e taʻua "SSID". O ia e nafa ma le igoa o le 'upega tafailagi fesoʻotaʻiga, ma o le filifiliga saʻo i lalo ifo o le faʻaaliga. Faʻamanino soʻo se igoa talafeagai (e mafai ona e faʻaoga fuainumera, tusi Latina ma nisi o tala), ma le parakalafa "Faʻapolo SSID" tuu i le tulaga "Leai".
  3. Ma le isi, saili se lisi ua taua "Faʻamaumauga Faʻamatalaga". O le filifiliga pito sili ona saogalemu o le "WPA2-Personal" - ma filifili ai. Mo lenei ituaiga faamaoniga, naʻo le faʻamalamalamaga AES o loʻo maua - o le a le aoga, o le filifiliga lea "Faʻasalaga WPA" e le mafai ona e paʻi.
  4. O le parakalafa mulimuli e te manaʻomia e setiina i lalo o le 'upega tafailaʻi fesoʻotaʻiga Wi-Fi. Faʻamau i le manoa WPA Prepared Key. O le ki e tatau ona aofia ai ia le itiiti ifo ma le 8 ni mataitusi i le ituaiga o mataitusi o le Igilisi Peretania, fuainumera ma faailoilo. A maeʻa loa le motalai, kiliki "Faaaoga".

A maeʻa ona toe faʻafoʻiina le ala, taumafai e faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga fou fou - pe'ā saʻo uma ona ulufale mai, e mafai ona e faʻaaogaina le Wai-Fay e aunoa ma ni faʻafitauli.

WPS

Na o le tasi le ata o le ASUS RT-N10, e fiafia i le aufaʻatasi, o le galuega WPS, lea e mafai ona filifili e pei "Faʻasaoina le Wi-Fi". E mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi i le alalaupapa, faʻamalosolo le laasaga o le ulufale i le upu pasi. E mafai ona e faitau atili e uiga i le WPS ma ona faʻamatalaga faʻaaoga i se isi mea.

Faitau atili: O le a le WPS i le router

Faaiuga

O se tusitusiga e uiga i le faʻaogaina o le ASUS RT-N10 o le uaea ua maeʻa. Ma le mea mulimuli, matou te maitauina e na o le pau lava le faigata e ono fesiligia e tagata faʻapipiʻi pe a faʻapipiʻi lenei masini o ni faʻafesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.