Survey 2.0

O le faʻaleleia o le faʻatulagaga talafeagai o faʻamalositino māmā e sili atu ona manaia le faʻaogaina o komepiuta. O nisi taimi e faʻatupulaʻia ai le PC i le 300% ona o le mea moni o le polokalama e vave ona maua avanoa i faila uma e manaʻomia. O le faagasologa o lea ituaiga mea sili ona taua o le faaseseina. O le isi mea faigaluega mo le faʻasaʻoina o vaega vaʻavaʻa vaʻavaʻa o Vopt, o se masini komepiuta ua leva ona tofotofoina lea na amataina lana galuega talu mai aso o le polokalama o le MS-DOS.

Meafaigaluega autu

E pei lava o isi polokalame tutusa, o le autu autu a Vopt o le suʻeina lea o masini e teu ai. Po o le a lava le lisi ua filifilia, o mea faigaluega talafeagai e masani ona latalata mai. E le gata i lea, o loʻo i ai se gaioiga faʻapitoa mo le faʻamamāina o le 'ie mai pepa faʻamaumauga lapisi.

I lalo o le meafaigaluega o se vaega e faʻaalia ai le tulaga o fuifui o le vaega ua filifilia. O le tala i luga o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama i le uiga o lanu filifilia taitasi. O le mea e masani ai, o le laulau vine, e leʻi faʻatalanoaina mo le vaevaega o vaega, o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga lautele e uiga i le vaʻavaʻa faʻaogaina.

Faiga Faʻaleagaina

O tagata faʻatauvaʻa uma e iai ni auala faapitoa e foia ai o latou faafitauli. O le Vopt polokalama e mafai ai e oe ona filifili se tasi o auala e lua e faʻataunuʻuina ai: atoatoa ma le VSS.

VSS-fesoʻotaʻiga faʻatautaia e lafoaʻi faila e sili atu nai lo le 64 MB, faʻasaoina punaoa ma lou taimi.

Fesoʻotaʻiga tutusa

E ui o le polokalama ua tuai, o loʻo i ai le gafatia e faʻapipiʻi vaega o faʻasalaga i luga o se masini malo. O le mea lea, e mafai ona e tuua le komepiuta e sili ona lelei vaega uma o le malo malo i taimi latou te le maua. E le gata i lea, o lenei faagasologa e mafai ona aofia ai le faamamaina o le tino mai otaota.

Task Scheduler

O lenei tulaga o se avanoa sili lea e faʻaaogaina ai le faʻagasologa o le faʻasologa mai Vopt. E mafai ona e fatuina se galuega mo le polokalama i le auala e fetaui ma oe: mai le amataina o se galuega pe ae liliu le komepiuta e fetuutuunai le taimi i minute pe a faia e le Vop lana galuega. O le taimi lava e te faia ai se galuega, e mafai ona e galo e uiga i le asiasi atu i le tagata e teteʻe, aua o le a ia faia mea uma mo oe.

Tuusaunoaga

Afai e te manaʻo i faila faila e le aʻafia ai le polokalama, o le mafai ona fai ni tuusaunoaga ua faia mo lenei mea. E mafai ona e faʻaopoopoina faila uma ma lisi uma i lenei lisi. E le gata i lea, o loʻo i ai se galuega e faʻagata ai le faʻaleagaina i le tele o le faila poʻo le faʻaopoopoga.

Lavea siaki ma faasaʻo

Se aoga itiiti ae aoga. E na o le tasi le faʻatulagaga fetuutuunai - amata. Na faia e siaki le vaeluaina o le pulou ma toe faaleleia mea sese na iloa. I le amataga, e mafai ona e vaʻai i le faʻailogaina o mea e fai ai le faʻailoga sese.

Siaki le gaioiga o masini

I le faaopoopo atu i le siakiina ma le faasaʻoina o mea sese i luga o le pu, e mafai e le polokalama ona siaki lana faatinoga. O lea la, pe ae amataina le galuega i totonu o se faamalama eseese, faʻaalia le fuainumera o le fesiitaiga o faʻamaumauga i le masini e teu ai.

Faʻasalaina avanoa avanoa

E le mafai ona faʻamalo uma faila mai le komepiuta. Atonu o le ae le vaʻavaʻai i latou, ae o loʻo faʻapipiʻiina pea i luga o le disk. Seʻi vagana ua soloia lena avanoa avanoa, o le a latou tumau i le masini. O le polokalame ole fesili e aofia ai se masini faapitoa massage, faʻafetai i le mea o le a sili ona e puipuia ai le avanoa ma mafai ai ona lelei le disk.

Mama

  • Gagana Rusia;
  • Le i ai o le tele o galuega laiti, ae aoga e faʻaaoga ai le pulou;
  • Faʻamatalaga faigofie, faʻaogaina;

Faʻafitauli

  • Ua le toe lagolagoina le polokalame;

O loʻo tumau pea le faʻaogaina o le vopt i lona vaega. E amataina i le MS-DOS, o le polokalame ua taofia lona lauiloa i lenei aso, ma ua faʻaaogaina e le tele o tagata faaaoga i luga o le Windows 10. E ui e le o toe lagolagoina, o ana algorithms o loʻo lelei pea ma le vaevaega o le faʻaaogaina o nei puʻupuʻu, e mafai ona faʻavasega ma faaleleia mea sese, ma faʻamautinoa le faiga o faila.

Faʻafefete Auslogics Disk Defrag Puran defrag Perfectdisk

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Vopt o le fofo aupito sili lea mo tagata e faʻaogaina ai le faʻamautuina o le eletise ma metotia faʻamaonia o le faʻaleagaina e taua. O lenei polokalame e talafeagai i lenei aso, e ui lava e leʻi lagolagoina mo se taimi umi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻatau Poloka
Tau: Faʻatau
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.21