Faʻafefea ona fai se laulau i le Microsoft Word

I le taimi muamua, i aso o ata tifaga, o le pueina o ata sa matua faigata lava. O le mafuaaga lena e laitiiti lava ni ata, mo se faataitaiga, oo tatou matua matutua. I le taimi nei, ona o le televave o le atinaʻeina o tekinolosi ma taugofie o meafaigaluega na sili atu ona taugofie, o le tele o mea na maua e kamera. Faʻamau "pusa sulu", smartphones, papaʻitusi - i soo se mea o loʻo i ai le itiiti ifo i le tasi le mea puʻupuʻu masini. O le mea na taʻitaʻia e lenei mea ua lauiloa e tagata uma - o le taimi nei e toetoe lava o tatou uma taitoatasi e faia ni faʻataʻitaʻiga i aso taitasi nai lo o tatou tinamatua i lo latou olaga atoa! O le mea moni, o nisi taimi e te manaʻo e teu e avea o se manatua e le na o se seti o ata eseese, ae o se tala moni lava. O le a fesoasoani lea i le fatuina o se faʻataʻitaʻiga.

E manino lava, o loʻo i ai polokalame faʻapitoa mo lenei mea, o le iloiloga lea ua maeʻa ona lolomiina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. O lenei lesona o le a faia i le faʻataʻitaʻiga a Bolide SlideShow Creator. O le mafuaʻaga o lenei filifiliga e faigofie lava - ua na o le pau lenei o le polokalama saoloto atoatoa o lenei ituaiga. O le mea moni, mo le tasi taimi e faʻaaoga, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o lomiga faʻamasinoga o oloa totogi, ae i le taimi umi, o lenei polokalama e sili ona lelei. O lea ia tatou malamalama i le faagasologa lava ia.

Download Bolide SlideShow Faʻatinoa

Faaopoopo ata

Muamua e te manaʻomia e filifili ata e te manaʻo e matamata ai i le faʻataʻitaʻiga. Fai faigofie:

1. Kiliki le ki "Faaopoopo le ata i le faletusi" ma filifili ata e te manaomia. E mafai foi ona e faia lenei mea e ala i le tosoina mai ma le pa'ū mai se faʻailoga i le faamalama o le polokalama.

2. Ina ia faʻaofi se ata i se paʻu, toso ese mai le potutusi i le pito i lalo ole faamalama.

3. Afai e tatau ai, ia suia le faasologa o le paʻu i le tosoina ma faapau i le nofoaga o loʻo manaʻomia.

4. Afai e tatau ai, faʻapipiʻi se paʻu avanoa o le lanu ua filifilia e ala i le kiliki i luga o le kī talafeagai - e mafai ona aoga i se taimi mulimuli ane e faʻaopoopo i ai le tusiga.

5. Seti le umi o le fasi pepa. E mafai ona e faʻaaogaina aū poʻo le kī.

6. Filifili le tali o manaʻoga uma o le faʻataʻitaʻiga ma le faʻatusa ata.

Faaopoopo le leo

O nisi taimi e te manaʻo e fai se ata faʻataʻitaʻi ma musika ina ia faʻamalosi ai le atemosifia talafeagai pe na o le faʻaofiina o faʻamatalaga na faʻauluina. Mo lenei:

1. Kiliki i le tab "Faʻamaumauga Audio"

2. Kiliki le ki "Faʻaopoopo faila leo i le faletusi" ma filifili pese e manaʻomia. E mafai foi ona e toso mai faila talafeagai mai le faamalama o Mata.

3. Faʻamau ma faʻafefe ala mai le faletusi i luga o le galuega.

4. Afai e manaʻomia, ia faʻapipiʻi le lipine leo i lau faitalia. Ina ia faia lenei mea, ia faʻasilulua-lua i luga o le ala o le galuega ma toso faʻataʻitaʻi i le taimi manaʻomia i le faamalama e aliali mai. Ina ia faʻalogo i le mea e tupu ai, ia kiliki i le laina fetaui i le ogatotonu.

5. Afai e talafeagai mea uma, kiliki "OK"

Faaopopo aafiaga alualu i luma

Ina ia sili atu le matagofie o le faʻataʻitaʻiga, ia faaopoopo atu le suiga i le va o faʻataʻitaʻi e te fiafia i ai.

1. Alu i le tab "Transitions"

2. Ina ia faʻaaogaina tutusa le suiga o le suiga, faalua ona kiliki i totonu o le lisi. Faʻatasi le kiliki, e mafai ona e vaʻaia se faʻataʻitaʻiga faʻaalia i le itu.

3. Mo le faʻaaogaina o se aafiaga i se suiga faapitoa, toso atu i le tulaga manaomia i luga o le galuega faatino.

4. Seti le umi o le fesuiaiga e faʻaaoga ai aū poʻo le numera numera.

Faʻaopoopo le tusiga

E masani lava, o tusiga o se vaega taua foi o se faʻataʻitaʻiga. E mafai ai e oe ona faia se folasaga ma se faaiuga, faapea foi ma le faaopoopoina o manatu ma manatu aoga i luga o le ata.

1. Filifili le palama manaomia ma kiliki le ki o le Add Text button. O le filifiliga lona lua o le alu lea i le "Effects" tab ma filifili le mea "Text".

2. Ulufale i totonu o le faamalama o loʻo faʻaalia. Filifili le auala e faʻaogaina ai le auala: agavale, ogatotonu, taumatau.
Manatua e tatau ona fatuina ma le lima ia fasi afifi fou.

3. Filifili se vai papatiso ma ona uiga: malosi, faʻaʻamau, poʻo le vaseina.

4. Fetuunai lanu lanu. E mafai ona e faʻaaoga uma sauniuniga e faia, ma au lavalava mo le itu ma faʻatumu. O iinei e mafai ona e fetuunai le manino o le igoa.

5. Faʻamau le tusiga ma toe faʻafouina e tusa ai ma ou manaʻoga.

Faaopoopo Pan & Zoom Effect

Faʻalogo! O lenei galuega ua na o lenei polokalame!

Pan & Zoom aafiaga e mafai ai e oe ona taulai atu i se vaega patino o le ata e ala i le faateleina.

1. Alu i le Itu Effects ma filifili Pan & Zoom.

2. Filifili le faʻataʻitaʻiga lea e te manaʻo e faʻaaogaina le aʻafiaga ma le itu o le aʻafiaga.

3. Seti le amataga ma le faʻamaʻaina o ala e ala i le tosoina o laʻau lanumeamata ma mumu taʻitasi.

4. Seti le umi o le tuai ma le gaoioi e ala i le faʻaaogaina o le mea e tutusa ai le palota.
5. Kiliki le OK

Laveina o faʻataʻitaʻiga

Le faʻasalaga mulimuli - o le faʻasaoina o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga. E mafai lava ona e faʻasaoina le poloketi mo le maimoaina mulimuli ma le faʻataʻitaʻia i le polokalame e tasi, poʻo le auina atu i le ata vitio, lea e sili ona lelei.

1. Filifili le mea "File" mea i luga o le lisi o lisi, ma i le lisi e aliali mai, kiliki i le "Save as file file ..."

2. I totonu o le pusa talanoa o loʻo i ai, faʻamalamalama le nofoaga e te manaʻo e teu ai le vitio, tuʻuina atu i ai se igoa, ma filifili foi le faatulagaga ma le tulaga lelei.

3. Faatali seia oʻo i le iuga o le liua
4. Fiafia i le iuga!

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le faia o se faʻataʻitaʻiga e faigofie lava. E na o le tatau lava ona mulimuli ma le faʻaeteete i laasaga uma ina ia maua ai se ata lelei i le gaioiga o le a fiafia ia te oe e tusa lava pe a mavae tausaga.

Vaʻai foʻi: Polokalama mo le fatuina o faʻataʻitaʻiga