Microsoft PowerPoint 2015-11-13

Masalo i le taimi nei e suʻe se tasi e leai se mea na te faalogo i ai e uiga i se kamupani telē e pei o Microsoft, e toetoe a le mafai. Ma e le o se mea e ofo ai, ona o le tele o polokalama faʻapipiʻi na latou atiaʻe. Ae o le tasi lenei, ae le o le vaega tele o le kamupani. Ae pe o le a le mea e fai atu, pe a tusa ma le 80% o tatou au faitau e faʻaogaina komepiuta i le "Windows". Ma, masalo, o le toʻatele oi latou e faʻaaogaina foi le ofisa mai le kamupani e tasi. Matou te talanoa e uiga i se tasi o oloa mai lenei afifi i aso nei - PowerPoint.

O le mea moni, ia fai mai ua mamanuina lenei polokalame e fatu ai se ata faʻataʻitaʻi - o lona uiga o le faʻaitiitia o ona tomai. O se mea moni lenei mo le faia o faʻataʻitaʻiga, ma le tele o galuega. O le mea moni, e le mafai ona taʻu atu ia i latou uma, o lea ia tatou gauai atu i na o manatu taua.

Taʻiala ma le mamanu faʻasologa

Mo se amataga, e tatau ona e iloa o le PowerPoint e te le na o le tuʻuina atu o se ata i luga o le ata atoa, ona faaopoopo lea o elemene tatau. E sili atu ona faigata. Muamua, o loʻo i ai ni ata faʻatautaia ua fuafuaina mo galuega eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o le a aoga mo se faʻatusa faigofie o ata, o isi o le a aoga pe a faʻaofi upu e tolu.

Lona lua, o loʻo i ai se seti o autu mo le talaʻaga. E mafai ona avea uma ma lanu faigofie, ma foliga o le geometric, ma fuainumera faigata, ma soo se mea teuteu. E le gata i lea, o autu taʻitasi e faʻaopopo atu i le tele o filifiliga (e pei o le tulafono, eseese lanu o le mamanu), lea e faʻapupula atili ai lo latou gafatia. I se tulaga aoao, o le mamanu o le paʻu e mafai ona filifilia mo mea uma lava. Ia, afai o oe ma lenei mea e le lava, e mafai ona e suʻe mataupu i luga o le Initaneti. O le mea e lelei ai, e mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o mea faigaluega.

Faaopoopo faila o le aufaasālalau i le kiriata

Muamua, o ata e mafai ona faaopoopo i ata. O le mea e manaia, e mafai ona e faʻaopopoina e le na o ata mai lau komepiuta, ae mai le Initaneti foi. Ae e le o mea uma: e mafai foi ona e faʻaofi se faʻamalama o se tasi o tusi tatala. O ata faaopoopo taitasi ua tuʻuina ma ma le mea e te manaʻo ai. Faʻafouina, liliu, faʻaogaina o le tasi ma le isi ma pito o le paʻu - o nei mea uma e faia i na o ni nai sekone, ma aunoa ma ni tapulaa. E te manaʻo e lafo se ata i tua? Leai se faafitauli, na o le kiliki lava o kiliki kiliki.

O ata, i le ala, e vave mafai ona faasaʻoina. Aemaise lava, fetuutuunaiga o le malamalama, faʻatusatusa, ma isi. faʻaopoopo manatu; susulu; ata ma sili atu. Ioe, o mea taitasi e faʻapipiʻiina i le auiliiliga sili. E le o saunia ni ata? Faʻamau oe lava mai mea muamua. Manaomia se laulau poʻo se siata? Lenei, taofi, tau lava ina leiloloa i le filifiliga o le tele o filifiliga. E pei ona e iloa, faʻapipiʻi le vitio e le o se faʻafitauli.

Faaopoopo leo pueina

O le galue ma leo leo e maualuga foi. E mafai ona faʻaaoga uma se faila mai se komepiuta ma faʻamaumau saʻo i totonu o le polokalama. O isi faatulagaga e tele foi. E aofia ai le faʻasolosoloina o le ala, ma le setiina o le faʻaumatia i le amataga ma le mutaaga, ma le faʻatulagaga o le toe faʻaleleia i luga o ata eseese.

Galue ma tusiga

Masalo, Microsoft Office Word o se polokalama mai le isi lava ofisa o le ofisa ua fuafuaina mo le galue i tusitusiga, sili atu ona lauiloa nai lo PowerPoint. Ou te manatu e le talafeagai le faʻamatalaina o mea uma na tutupu mai le faʻatautaia o tusitusiga i lenei polokalama. O le mea moni, e le oi ai galuega uma iinei, ae o loʻo i ai foi avanoa e tele. Fesuiaiga o le vai papatisoga, lapopoa, tusitusiga, uiga, laina laina, fefaʻasoaʻi tusi, tusitusiga ma lanu faʻasalalauga, faʻatulagaga, lisi eseese, faʻasologa o tusitusiga - e oʻo lava i lenei lisi tele e le aofia uma ai le polokalama i tulaga o le galue ma tusiga. Faʻaopoopo i ai se isi fuafuaga faʻafefeteina i luga o le paʻu ma maua ai ni auala e le gata.

Faiga Faʻavae ma Faʻailoga

E masani ona matou fai mai o le fesuiaiga i le va o ata vitio e avea ma le liona i le matagofie o le ata faasolo ata atoa. Ma o le mea na faia e PowerPoint e malamalama i lenei mea, ona o le polokalame ua na o se numera tele o filifiliga ua saunia. E mafai ona e faʻaaogaina le suiga i se isi faʻataʻitaʻi, ma le faʻatinoga atoa i le atoaga. Faʻapipiʻi le umi o le faʻafiafiaga ma le auala e suia ai: i luga o le kiliki pe o le taimi.

O lenei mea e aofia ai le animation o se isi ata poʻo se tusitusiga. Sei o tatou amata i le mea moni o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga masani, e toetoe lava o ia mea uma e faʻaopoopoina ma faʻalauteleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a filifilia le 'ata' foliga, o le ae maua le avanoa e filifili ai lenei ata: liʻo, sikuea, rhombus, ma isi. E le gata i lea, e pei ona i ai i le mataupu muamua, e mafai ona e faatulagaina le umi o le animation, le tuai ma le auala e amata ai. O se mea manaia o le mafai lea ona seti le faasologa o foliga vaaia o elemene i luga o le paʻu.

Faʻasaga

Ae paga lea, o le auina atu o se ata i le ata vitio o le a le aoga - e tatau ona i ai le PowerPoint i luga o lau komepiuta mo le faʻaaliga. Ae atonu o le pau lenei o le leaga. A leai, o mea uma e lelei. Filifili pe o le a le paʻu e amata faʻaalia ai le mataʻituina e aumai ai le ata i, ma fea le mataʻituina e alu. Faʻapena foʻi i lou tuʻuina atu o se faʻamatalaga mataʻitusi ma se faailoga, lea e mafai ai e oe ona faia saʻo faʻamatalaga i le taimi o le faʻaaliga. E taua le matauina, ona o le lauiloa tele o le polokalama, o nisi avanoa faaopoopo na faia mo le aufaipisinisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faafetai i nisi o talosaga mo le telefoni, e mafai ona e faʻatautaia le faʻatinoga, lea e faigofie.

Le lelei o le polokalama

* Tele avanoa
* Galulue faʻatasi i luga o le pepa mai masini eseese
* Faʻatasia ma isi polokalame
* Faasili

Le lelei o le polokalama

* Faʻamatalaga faʻamatalaga mo le 30 aso
* Faigata mo se amataga

Faaiuga

I le iloiloga, matou te taʻua naʻo se vaega itiiti o malosiaga o le PowerPoint. E leʻi taʻua e uiga i le galulue faatasi i luga o le pepa, faʻamatalaga i le palota, ma sili atu. E le masalomia, o le polokalama e na o le tele o tomai, ae ina ia mafai ona e suesue i mea uma e tatau ona e faʻaaluina le tele o taimi. Ma e tatau foi ona amanaia o lenei polokalame ua faamoemoe mo tagata tomai faapitoa, lea e mafua ai ona taugata. Ae ui i lea, o iinei e taua le tautala e uiga i se tasi "fiafia" matagofie - o loʻo i ai se faʻamatalaga i le initaneti o lenei polokalama. E itiiti avanoa, ae o le faʻaaogaina e matuai saoloto lava.

Faʻataʻitaʻi kopi o le PowerPoint

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Faʻatuina Fonts mo le Microsoft PowerPoint Faʻaofi se laulau mai se pepa a le Microsoft Word i totonu o le PowerPoint Toe faʻaaoga se slide i le PowerPoint Faʻaopoopo le tusiga i le PowerPoint

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Microsoft PowerPoint o se vaega o se ofisa mai ofisa mai se lauiloa lauiloa, ua fuafuaina e fatufatu ai tulaga maualuga ma faʻalauiloa tulaga faʻapolofesa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Microsoft Corporation
Tau: $ 54
Toa: 661 MB
Gagana: Rusia
Version: 2015-11-13