Faʻafefea ona mafai ai le faʻaosoina o le faʻalapotopotoga i le Android

I soʻo se telefoni faʻaonapo nei o loʻo i ai se faʻatulagaga faʻapitoa mo tagata atinaʻe polokalama. E tatalaina ai isi vaega e faafaigofie ai le atinaʻeina o oloa mo masini e fuafua i le Android. I luga o nisi masini, e le o maua i le taimi muamua, o lea e tatau ai ona faʻaaogaina. I le auala e tatala ai ma mafai ai lenei faiga, o le ae aʻoaʻo ai i lenei tusiga.

Liliu le ala o le fausiaina i le Android

E ono mafai ona faʻaalia lenei faiga i luga o lau telefoni. Siaki le mea e faigofie tele: alu i le telefoni ma maua le mea "Mo Atinaʻe" i le vaega "Faiga".

Afai e leai se mea faapena, ia mulimuli i le algorithm mulimuli:

  1. Alu i le masini masini ma alu i le lisi "E uiga i le telefoni"
  2. Sue se mea "Fausia le Numera" ma taofiofi pea sei vagana ua fai mai "Na avea oe ma se tufuga faufautua!". I le avea ai o se tulafono, e tusa ma le 5-7 kiliki.
  3. I le taimi nei ua na o le mafai lava ona faia le faiga lava ia. Ina ia faia lenei mea, alu i tulaga "Mo Atinaʻe" ma fesuiaʻi le faasologa o le faasologa i le pito i luga o le mata.

Faʻalogo lelei! I luga o masini o nisi mea mea gaosia "Mo Atinaʻe" atonu e i ai i se isi nofoaga e nofo ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo telefoni a Xiaomi, o loʻo i totonu o le lisi "Avanoa".

A maeʻa uma laasaga o loʻo i luga, o le a faʻaaogaina le faʻaosoina o le faʻatulagaga i lau masini.