Faʻafefea ona matamata i tagata asiasi ile Instagram

Talu ai nei, ua avea pea le tele o mea ma mea o le taimi ua mavae, ma ua suia e le aufaasālalau ia faasalalauga masani ma le avetaavale masani. Le galulue faatasi ma faʻamatalaga malulu e te manaʻomia ni polokalama patino e mafai ai ona e fatuina ata. Ae faʻapefea ona e faʻatupuina lenei tupua e faʻaaoga? I lenei tusiga o le a tatou iloiloina pe faapefea ona fai lenei mea.

O le faapipiiina o se ata i luga o le ata o le faagasologa lea o le sosooina o se komepiuta i se masini komepiuta. Faʻasalaga, o le tuʻuina atu lea o se masini i totonu o se masini disk. I totonu o lenei tusiga o le a tatou iloiloina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi se ata e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le polokalama UltraISO. O lenei polokalame na mamanuina e galulue ai i masini, e le gata i le moni ma le faiva, ma o se tasi o ana galuega o le faapipiiina lea o ata.

Download UltraISO

Faʻapefea ona e faʻaaogaina se ata e faʻaaoga ai le UltraISO

Faʻapipiʻi i le polokalama

Muamua e tatau ona e tatalaina le polokalama. Ae ao leʻi faia lena mea e tatau ona tatou maua le ata lava ia - e mafai ona e faia pe maua i le Initaneti.

Lesona: Faʻapefea ona fatu se ata i le UltraISO

O lea ia tatala le ata o le a matou faʻaʻei. Ina ia faia lenei mea, lolomi le kulupu autu Ctrl + O pe filifili le vaega "Tatala" i le vaega o le vaega.

I le isi, faʻamaonia le ala i le ata, filifili le faila manaʻomia ma kiliki "Tatala".

A maeʻa lena, kiliki i le "Mauga" i luga o le laupapa vaega.

I le taimi nei, o le tagalama faamalama matala, o fea tatou te manaomia e faamaʻoti ai le taavale i le mauga (1) ma lolomi le "Mauga" button (2). Afai e na o le tasi le masini komepiuta ma ua maeʻa, ona kiliki muamua lea "Unmount" (3), ona faatoa kiliki lea o le "Mauga".

O le polokalama o le a malolo mo sina taimi, ae aua e te popole, na le faigofie lava ona faʻaopopoina e le au atinaʻe se faʻailoga tulaga. A maeʻa ni nai sekone, o se ata e sii i luga o le masini komepiuta o lau filifiliga, ma e mafai ona e faʻaauau pea ona e galue ai.

Taʻitaʻitū Mauga

O lenei auala e sili atu le saoasaoa nai lo le taimi muamua, aua e le manaʻomia ona tatala le polokalame e faʻataʻapeʻa ai le ata, matou te tatalaina le faʻailoga i le ata, kiliki i luga-saʻo ma faʻasolo i luga o le "UltraISO" autu, ma filifili "Mauga e ave ai le F" poʻo i le faa-Rusia o le "Mauga ata i se masini komepiuta F". Nai lo o le tusi "F" e mafai ona avea ma isi.

A maeʻa lena, o le a faʻapipiʻi e le polokalama le ata i le tifaga o lau filifiliga. O lenei metotia e i ai se mea itiiti e toe foʻi mai - e le mafai ona e iloa pe ua maeʻa le taʻavale pe leai, ae i se tulaga aoao, e sili atu le saoasaoa ma sili atu ona faigofie nai lo le muamua.

Pau na o le mea e tatau ona e iloa e uiga i le faʻapipiʻiina o se ata i le UltraISO. E mafai ona e galue faʻatasi ma le ata maualuga e pei o se puʻe moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻailogaina se ata o se taaloga laiseneina ma taʻalo e aunoa ma se pu. Tusi i faʻamatalaga, pe na fesoasoani la matou tusiga ia te oe?