Auala e faʻaagaoioia ai le iPhone e faʻaaoga ai le iTunes


A maeʻa le faʻatauina o se iPhone fou, iPod poʻo le iPad, pe naʻo le faia o se faʻataʻotoga atoa, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻapipiʻi faafitauli i le masini, e manaʻomia e le tagata faʻapitoa ona faia se mea e taʻua o le activation, lea e mafai ai ona e faʻaogaina le masini mo le faʻaoga atili. O le asō o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona faʻamalosia le masini i iTunes.

Faʻatoagaina mai e ala i iTunes, o lona uiga, faʻaaogaina o se komepiuta ma lenei polokalama ua faʻapipiʻiina i luga, e faia e le tagata faʻaoga pe afai e le mafai e le masini ona faʻafesoʻotaʻi i se 'upega tafailagi Wi-Fi poʻo faʻaoga fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti. I lalo ifo, tatou te vaʻavaʻai atili ai i le faʻataʻitaʻiga mo le faʻagaoioia o se mea apu apu e faʻaaoga ai le lauiloa faʻalauiloa iTunes.

E faʻapefea ona faʻagaoioia le agaga e ala ile ioe?

1. Faʻaofi le kata SIM i lau telefoni, ona toe faʻaali lea. Afai o loʻo e faʻaaogaina le iPod poʻo le iPad, vave faʻalauiloa le masini. Afai ei ai sau iPhone, e aunoa ma se kākalama SIM e faʻaaogaina le gaini o le a le aoga, ia mautinoa ia e matauina lenei manatu.

2. Talosaga e faaauau. E tatau ona e seti le gagana ma le atunuu.

3. O le a uunaia oe e faʻafesoʻotaʻi i se 'upega tafailagi Wi-Fi poʻo faʻaaoga se telefoni feaveaʻi e faʻaagaga le masini. I lenei tulaga, e le talafeagai mo i matou, o lea matou te vave lauiloa iTunes i luga o le komipiuta ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le komepiuta e faʻaoga ai le USB cable (e taua tele le faʻaogaina o le cable).

4. A maua e iTunes se masini, i le pito i luga tauagavale o le faamalama, kiliki i luga o lona atigipusa ata e alu ai i le lisi o taʻavale.

5. O le mulimuli i luga o le lau e mafai ona atiina ae ni faʻaaliga se lua o le tusiga. Afai e fesoʻotaʻi le masini ma lau faʻamatalaga ID Apple, ona faʻaagaga lea o le a e manaʻomia le ulufale i se tuatusi imeli ma le upega tafailotu mai le faʻamatalaga e fesootai ma le telefoni. Afai o loʻo e faʻatuina se iPhone fou, o le a le mafai ona avea lenei savali, o lona uiga, vave alu i le isi laasaga.

6. iTunes o le a fesiligia pe o le a le mea e tatau ona faia i le iPhone: faʻaopoopo e fou pe toe faʻaleleia mai le saulaiga. Afai ua i ai sau faʻamaumauga talafeagai i lau komipiuta poʻo iCloud, filifili ma kiliki le ki "Faaauau"mo iTunes e alu i le faʻamalosia o masini ma le toe faʻaleleia.

7. O le iTunes faʻaaliga o le a faʻaalia ai le alualu i luma o le faʻafouina ma toe faʻaleleia le faagasologa mai le faʻamaumauga. Faatali seia oʻo i le faaiuga o lenei taualumaga ma ia leai se mea e le motusia ai le masini mai le komepiuta.

8. O le taimi lava e maeʻa ai le toe faʻaleleia ma le toe faʻaleleia mai le kopi o le kopi, o le a toe faʻafouina le iPhone, ma a maeʻa ona toe faʻafouina, o le a saunia le masini mo le seti faaiu, lea e aofia ai le faʻatulagaina o geolocation, mafai ai Touch ID, setiina o se upu faʻamaonia ma isi.

O le mea lautele, i lenei laasaga, o le faʻafouina o le iPhone e ala i iTunes e mafai ona mafaufauina atoatoa, o lona uiga e te momotu ese lau masini mai le komepiuta ma amata faʻaaoga.