Aveese le AVG PC TuneUp mai se komepiuta


I totonu o le mataupu o le iunite o le iunite e natia ai le tele o masini e foia ai galuega eseese. O se vitio vitio po o se sikolasipi sikolasipi o se tasi lea o vaega autū o se PC, ma o nisi taimi o loʻo i ai se manaʻoga o le tagata faʻapitoa pe na o se leai foi se fiafia e maua ai faʻamatalaga e uiga i lenei module.

Faailoa le kata vitio i totonu o se komepiuta ma le Windows 8

O le mea lea, na e mafaufau pe o le a le ituaiga o vailaau tifaga ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta Windows 8. Ioe, e mafai ona e maua se faʻamatalaga pepa i luga o le masini, taumafai e suʻe le afifi pe tatala le iunite ma vaʻai i le makaina i luga o le laupapa. Ae o nei metotia e le o taimi uma e aoga ai. E sili atu le faigofie ma televave le faʻaaogaina o le fesoasoani a le Pule Faʻatonu po o le isi polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: Tomai Faʻatasi

E tele polokalama mai le tele o tagata atinaʻe polokalama komepiuta e matamata i faʻamatalaga ma faʻamaonia se komepiuta. E ala i le faʻapipiʻiina o nei mea aoga, e mafai ona e faamasaniina oe lava i faamatalaga sili ona atoatoa ma auiliiliga e uiga i le komepiuta PC, e aofia ai le faila vitiō. Mafaufau o se faʻataʻitaʻiga tolu polokalame eseese e mafai ai e oe ona iloa auiliiliga auiliili o se kata vitio ua faʻapipiʻi i totonu o se komepiuta.

Speccy

Speccy o se polokalama faʻatautaia saoloto ma le tele o mea mai le Piriform Limited. E lagolagoina e Speccy le gagana Rusia, lea o le a mautinoa e faigofie i le tagata faʻaaogaina.

  1. A maeʻa le faʻatulagaina, tatalaina le polokalama, matou te matauina i le itu taumatau se faʻamatalaga puupuu e uiga i ata o le komepiuta.
  2. Ina ia maimoa i nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i lau kata vitio i le faamalama tauagavale o le polokalama, kiliki le ki "Ata faʻatusa". O faʻamatalaga manino e uiga i le kamupanī, ata, manatua manatua, versions BIOS, ma isi mea o loʻo avanoa.

AIDA64

AIDA64 - o le atinaʻe lea o poloketi FinalWire Ltd. E totogi le polokalama, ae faʻatasi ai ma se tele o mea faigaluega mo le suʻeina ma le suʻeina o se komepiuta. E lagolagoina gagana e 38, e aofia ai Rusia.

  1. Faʻamau ma faʻatino le masini komepiuta, i luga o le itulau autu, kiliki i luga o le ata "Faʻaalia".
  2. I le isi faʻamalama tatou te fiafia ai i le vaega "Faʻasologa o Faʻataʻitaʻiga".
  3. I le taimi nei ua sili atu le tele o faʻamatalaga e uiga i la tatou sikola sikolasipi. Lulu uumi ma uiga eseese. I le faaopoopo atu i tulaga masani, o loʻo i ai: le numera o transistors, o le tele o tioata, pipeline pixel, ituaiga o faiga faʻakinolosi ma sili atu.

Wizard PC

O le isi e lisiina ma tufatufa atu i le polokalame fesoʻotaʻi mo le aoina mai o faʻamatalaga e uiga i komepiuta "meafaigaluega" - Wizard PC mai le kamupani CPUID. O le feaveaʻi feaveaʻi e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina i luga o le puʻupuʻu, o le polokalama amata mai soʻo se faʻalapotopotoga.

  1. Tatala le polokalama, i le faamalama amata i faʻamatalaga lautele e uiga i le polokalama tatou te iloa le igoa o lau kata vitio. Mo faʻamatalaga i le vaega "Uʻamea" filifili se atigipusa "Vitio".
  2. Ona i le vaega tonu o le aoga, kiliki i luga o le laina "Faʻavasega ata" ma lalo tatou te tilotilo atu i se lipoti auiliili i luga o le masini, e le maualalo i le atoaga o faʻamatalaga tutusa ma le AIDA64 totogi.

Metotia 2: Pule Faʻatonu

I le faʻaaogaina o meafaigaluega o le Windows, e mafai ona e maua le ata o le kata vitio ua faʻapipiʻiina, o le avetaʻavale ma nisi faʻamatalaga. Ae o le tele o faʻamatalaga faʻamatalaga auiliili e uiga i le masini, o le mea e leaga ai, o le a le avanoa.

  1. Toto "Amata"ona faʻaaoga lea o le atigipusa "Taiala Faakomepiuta".
  2. I luga o le itulau "Potu PC" i le pito i lalo tauagavale matou te maua "Lisi Pulea"tatou te oi ai.
  3. Mai le lisi o tulaga uma tatou te manaʻomia se vaega. "Meafaigaluega ma leo".
  4. I le isi potu i le poloka "Meafaigaluega ma Lolomitusi" tatou filifili se laina "Pule Sili". E teuina faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i atinaʻe uma e faʻaogaina i totonu o le polokalama.
  5. I le Pule o Meafaigaluega, kiliki i luga o le laina tafatolu i le laina "Ata o ata vitio". O le taimi nei ua matou vaaia le igoa o le sikola sikolasipi.
  6. Valaʻau i le lisi autu e ala i le kilikii-saʻo i le igoa o le kata vitio ma alu i "Meatotino", e mafai ona e iloa faamatalaga maualalo e uiga i le masini, faʻatulagaina taʻavale, fesoʻotaʻiga.

E pei ona matou iloa, mo le maua mai o faʻamatalaga pupuu e uiga i le kata vitio, o loʻo i ai lava ia meafaigaluega Windows 8, ma mo nisi auiliiliga auiliili o loʻo i ai polokalame faapitoa. E mafai ona e filifili soʻo se tasi oi latou e faʻavae i luga o manaʻoga patino.