Faʻasalalau le potutusi adap.dll

E tele naua mea taufaamatau i luga o le Initaneti lea e faigofie ona oʻo atu i soo se komepiuta e le puipuia. Mo le malupuipuia ma le faʻaaogaina lelei o le fesoʻotaiga i le lalolagi, o le faʻapipiʻiina o le antivirus ua fautuaina e tusa lava mo tagata faʻapitoa, ma mo le amataga e tatau ona i ai. Ae ui i lea, e le o tagata uma ua naunau e totogi le laisene laisene, lea e masani ona manaʻomia e faʻatau i tausaga uma. I le fesoasoani a se faʻalapotopotoga o tagata faʻapitoa e maua mai isi vaifofo saoloto, o loʻo i ai le tele o vaega taua, ma e le aoga tele. Malosiaga mai Bitdefender e mafai ona taʻua i le vaega muamua, ma i lenei tusiga o le a tatou lisiina ona foliga, mea lelei ma le lelei.

Puipuiga malosi

I le taimi lava na maeʻa ai le faʻapipiʻi, o le mea na taʻua "Iloiloina Aunoa" - tekinolosi mataʻutia, pateniina e Bitdefender, lea e naʻo nofoaga autu o le faiga faʻaogaina, lea e masani ona lamatia, e tofotofoina. O le mea lea, a maeʻa ona tuʻuina atu ma faʻalauiloa, e te maua se aotelega o le setete o lau komepiuta.

Afai ua le mafai ona puipuia le puipuiga, o le a mautinoa lava e te vaʻai i se faʻamatalaga e uiga i lenei tulaga i le tulaga o se faʻasalalauga fou ile luga o le komepiuta.

Iloiloga atoa

I le taimi lava lea, e taua le matauina o le mea ua faʻamoemoeina e maua ai le tele o isi galuega faaopoopo. E faʻaaoga foi lenei i le siakiina o auala - e le o iai iina. E i ai se ki i le faamalama autu o le polokalama. "SUʻESUʻEGA O LE SYSTEM", ma naʻo ia naʻo le naʻo le faʻamaoniga o filifiliga.

O se faʻataʻitaʻiga atoatoa lea o le Windows atoa, ma e manaʻomia, e pei ona uma ona e malamalama ai, mai le tasi itula le umi.

E ala i le kiliki i le fanua ua faʻaalia i luga, e mafai ona e oʻo i le faamalama ma fuainumera auiliili.

A maeʻa, o le a faʻaalia le itiiti ifo o faʻamatalaga faʻamatalaga.

Faʻasalalau masani

Afai ei ai se faila patino / faila na e mauaina e avea o se falefaʻamaumauga pe mai se pulou flash flash / disks fafo, e mafai ona e suʻeina i Bitdefender Antivirus Free Edition ao lei tatalaina.

O lenei tulaga o loʻo i ai foi i le faamalama autu ma e mafai ai ona e tosoina pe alu "Saili" faʻamaʻoti le nofoaga o faila e siaki ai. O le taunuuga o le ae toe vaʻai i le faamalama autu - o le a valaau "Iloiloga i luga o talosaga", ma le otootoga siaki o le a faʻaalia i lalo.

O le faʻamatalaga tutusa o le a aliali mai o se faʻasalalauga fou.

Faʻamatalaga faʻamatalaga

I le kiliki i luga o le afi i luga i le pito i luga taumatau o le antivirus, o le ae iloa ai se lisi o avanoa avanoa, o le muamua o le fa e tuʻuina atu i le tasi lisi. O lona uiga, e mafai ona e filifilia soʻo se tasi oi latou ma e ulu atu pea i totonu o le faamalama lava e tasi, vaevaeina i tafatafa.

Mea na tutupu

Muamua o le "Mea na tutupu" - Faʻaalia mea uma na faʻamaumauga i le taimi o le faʻaogaina o le antivirus. O le itu tauagavale e faʻaalia ai faʻamatalaga faavae, ma afai e te kiliki i se mea na tupu, o le a sili atu auiliiliga auiliiliga o le a tulai mai i le itu taumatau, ae o lenei mea e masani ona aofia ai faila ua poloka.

O iina e mafai ona e vaʻavaʻai ai i le igoa atoa o faʻamalosi, le ala i le faila pisia ma le mafai e faʻaopoopo i le lisi o tuusaunoaga, pe afai e te mautinoa na faailogaina o se siama e ala i le sese.

Puipuini

Soʻo se faila masalomia pe pisia o loʻo taofiofia pe afai e le mafai ona faʻamalolo. O le mea lea, e mafai ona e maua i taimi uma ia pepa lokaina iinei, ma toe faʻafoʻiina oe lava pe afai e te manatu ua sese le loka.

E taua le matauina o faʻamaumauga faʻamauina e toe faʻaleleia taimi ma e mafai ona toe faʻafoʻopiʻoina pe a maeʻa le faʻasalalau o faʻamaumauga o loʻo tuʻuina atu i luga e iloa ai o le faila patino na faʻamamaina i se mea sese.

Faʻafitauli

I lenei vaega, e mafai ona e faʻaopoopo i latou faila lea e manatu le Bitdefender e leaga (mo se faʻataʻitaʻiga, i latou e faia suiga i le faagaoioia o le faiga faʻaogaina), ae e te mautinoa o le mea moni e saogalemu.

E mafai ona e faaopoopoina se faila i mea e le maua mai le faletini poo le lima i le kilikiina o le ki. "Faaopopo le Faanatinatiina". I lenei tulaga, o le a faʻaalia se faamalama i le mea e valaʻauina oe e tuʻu ai se togi i luma o le filifiliga e manaʻomia, ona faʻaalia lea o le auala i ai:

  • "Faaopopo le faila" - faʻamalamalama le auala i se faila patino i luga o le komepiuta;
  • "Faʻaopoopo le faila" - filifili se faila i luga o le puʻupuʻu, lea e tatau ona manatu e saogalemu;
  • "Faʻaopoopo le URL" - faaopoopo i ai se vaega patino (mo se faʻataʻitaʻiga,google.com) i le lisi paʻepaʻe.

I soo se taimi, e mafai ona aveese faʻamalosaga faʻaopoopo uma faʻaopoopo. I totonu o faʻamaʻi, e le pa'ū lava.

Puipuiga

I luga o lenei laupepa e mafai ona e faʻamalo pe mafai ona fai le Bitdefender Antivirus Free Edition. Afai o le galuega e le atoatoa, o le ae le mauaina ni faʻamatalaga mataʻituina ma le saogalemu i luga o le laulau.

E iai foʻi faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i le aso faʻafouina o le faʻamaumauga o siama ma le lomiga o le polokalama lava ia.

HTTP scan

I luga o le luga, na matou taʻuina atu e mafai ona e faaopoopoina URL i le lisi e le aofia ai, ma e mafua ona o oe i luga o le Initaneti ma le faʻatautaia i nofoaga eseese, e puipuia saogalemu e lau antivirus BitDefender lau komepiuta e faasaga i tagata taufaasese, . I le mafau- fau i lenei mea, o laasaga uma e te mulimuli i ai e siakiina, ma afai o nisi oi latou e faamaonia le lamatiaga, o le a poloka le upega tafaʻilagi.

Puipuiga faʻamalosi

Ole siakiina ole siakiina o siama mo mea e le masani ai, faʻalauiloaina ile latou siosiomaga malulu ma siaki a latou amioga. I le leai o na manipisi e mafai ona afaina ai lau komepiuta, o le polokalama o le a faimalaga e saogalemu. A le o lena, o le a aveesea pe tuu i totonu o le puipuiga.

Anti-rootkit

O se vaega faapitoa o le virus e natia - e aofia ai le polokalama leaga e siaki ma gaoi faamatalaga e uiga i le komepiuta, e mafai ai e le au osofaia ona puleaina. Bitdefender Antivirus Free Edition e mafai ona iloa na polokalame ma puipuia a latou galuega.

Iloiloina i le taimi o le amataga o Windows

E siakiina e le Anti-Virus le faiga i luga o le fausiaina i tua o auaunaga e taua tele mo le amataina o lona taotoga. Talu ai ona o lenei mea, o le a mafai ona faʻamavaeina ai faʻamaʻi o loʻo i totonu o le taʻavale. I le taimi lava e tasi e le faʻateleina le uta.

Faiga faʻapipiʻi faʻamalosi

O nisi faʻataʻitaʻiga matautia, faʻaaogaina e masani ai, e aunoa ma le silafia e le tagata faʻaoga e alu i luga o le initaneti ma fesiitaʻi faʻamatalaga e uiga i le PC ma lē e ana. E tele taimi e gaoia ai faʻamatalaga agatapuia e tagata.

E mafai ona iloa e le antivirus le amio masalosalo o mea leaga ma le poloka avanoa i le upega tafailagi mo i latou, lapatai le tagata e uiga i ai.

Laititi le avega o avega

O se tasi o foliga o Bitdefender o le avega mamafa i luga o le polokalama, e oo lava i le pito i luga o lana galuega. Faatasi ai ma le suʻesuʻeina malosi, o le auala autu e le manaʻomia ai le tele o punaoa, o le mea lea o le a leai se polokalama a le tagata e vaivai i komepiuta ma komepiuta.

E taua foi le taofi le taʻavale otometi pe ae amataina le taaloga.

Mama

  • Faʻaaluina se vaega itiiti o punaʻoa faʻalapotopotoga;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaonapo nei;
  • Tulaga maualuga o puipuiga;
  • Puipuiga mautinoa moni o le PC atoa ma le Internet surfing;
  • Puipuiga faʻamaonia ma le faʻamaoniga o tau le iloa i totonu o se siosiomaga puipuia.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana Rusia;
  • O nisi taimi i luga o le komepiuta o loʻo i ai se faʻasalalauga faʻatasi ai ma se ofo e faʻatau le faʻatoaga atoa.

Ua maeʻa le iloiloga o Bitdefender Antivirus Free Edition. E saogalemu le fai atu o lenei fofo o se tasi lea o mea aupito sili mo i latou oeo loo sailia se komepiuta filemu ma le mama e le o utaina le tino ma i le taimi lava lea e faia ai puipuiga i vaega eseese. E ui i le leai o soʻo se faʻamaoniaina ma aganuʻu, e le faʻalavelave le polokalame i le galue i le komepiuta ma e le faʻagesegese ai lenei faiga e oʻo lava i masini le lelei. O le le lava o nofoaga iinei e tauamiotonuina e le mea moni na faia muamua e le au atinaʻe lenei mea, aveesea le tausiga mai tagata faʻaoga. O se toesega e faʻaopopoina mo vailaʻau - e te filifilia.

Faʻasaʻo le BitDefender Antivirus Free Free mo le Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

AVG Antivirus Free Avast Free Antivirus Kaspersky Free ESET NOD32 Vaʻaiga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Bitsifender Antivirus Free Edition o se siaki laitiiti ma leai se leo e puipuia malu lau komepiuta, e aofia ai mai nofoaga matautia. Faʻamalo ma le faʻaeteete lau faʻaoga mo mea matautia i le taimi o le osofaʻi ma le komepiuta komepiuta.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP, Vista
Category: Antivirus mo Windows
Faʻapupula: Bitdefender SRL
Tau: Faʻatau
Toa: 10 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.0.14.74