Satelite / Palepa 1.3.33.29

I le faaopoopo atu i le lauiloa tele o tagata e faʻaogaina ai le 'upega tafaʻilagi, e itiiti lava le lauiloa i isi lava maketi. O se tasi oi latou o le Satellite / Browser, o loʻo galue i le masini Chromium ma na faia e le kamupani a Rostelecom i tulaga o le polokalama Satellite Satania. E i ai se mea e mitamita ai i sea ituaiga o mea e sailiili ma o le a lona uiga?

Faʻatonu fou fou

Ua fatuina e le au atinaʻe se lisi faigofie fou, i le mea e mafai ona vave maua ai e le tagata faʻaaoga le tau, tala fou, ma alu i au nofoaga e sili ona e fiafia i ai.

O le nofoaga o le tagata e fuafua lelei, o lea o le a vave lava ona amata le faʻamatalaga sao o le tau. E ala i le kiliki i luga o le widget, o le a ave oe i le Satellite / Weather page, lea e mafai ona e maimoa ai i faʻamatalaga auiliiliga e faatatau i tau o lau tau.

I le taumatau o le widget o se faamau lea e mafai ai ona e setiina se tasi o filifiliga mo pepa lanu felanulanuaʻi, lea o le a faʻaalia i luga o se lisi fou. O le faailoga faailo e faʻataga ai oe e filifili lau lava ata o teuina i lau komepiuta.

I lalo ifo o le poloka o loʻo i ai tusi mataʻitusi o loʻo faʻaopopo e le tagata faʻapipiʻi lima. O latou numera aupito i maualuga e sili atu nai lo Yandex. Sueli, lea ei ai le tapulaa o 20 vaega. E mafai ona tosoina tusi tusi, ae le faʻamautuina.

Ua faaopoopoina le faasologa o le faasologa o le taumalulu i le itu taumatau o le pusa o le faailoga tusi; e suia le kiliki-tasi mai faailoga tusi i nofoaga lauiloa - o lona uiga, o tuatusi Initaneti lea e masani ona asiasi atu i ai se tagata faapitoa nai lo isi.

Talafou na faaopoopoina i le pito i lalo, ma o mea sili ona taua ma taua na faaalia i luga e tusa ai ma le lomiga o le auaunaga Sputnik / News. E le mafai ona e tapeina i latou, faʻapena foi ma natia / leai ni taʻavale taʻitasi.

Tagata faʻatau oloa

A aunoa ma se faʻaulu, o le a sili atu ona faigata ma faʻaaogaina le Initaneti. O le tele o nofoaga e aofia ai le malosi ma le le fiafia, faʻafefe i le faitau faʻasalalauga, lea e manaʻo le tasi e aveese. O se tagata e le afaina ai le fale ua fausia i le Satelite / Initaneti e ala i le faaletonu. "Faasalalauga".

E faʻavae i luga o le faʻamatalaga tatala o le Adblock Plus, o le mea lea, i lona aoga e le maualalo ifo i le uluai faʻalautelega. I se faaopoopoga, e maua e le tagata faʻaaoga fuainumera fuainumera i luga o numera o faʻasalalauga natia, e mafai ona pulea lisi "paʻepaʻe" ma "paʻepaʻe" o nofoaga.

O le itiiti o sea filifiliga o le "Faasalalauga" e le mafai ona aveesea pe afai o nisi mafuaaga e le talafeagai ai lona mataupu faavae. O le maualuga e mafai ona faia e se tagata o le tape ese lea.

Faʻaopoopoga Faʻaalia

Talu ai o le masini komepiuta o loʻo alu i luga o le masini Chromium, o loʻo faʻapipiʻiina uma faʻaopoopoga mai le Google Webstore mo ia. E le gata i lea, na faaopoopoina e le au fatu a latou lava mea "Faʻaaliga Faʻaalia"lea latou te tuʻuina ai faʻamatalaga faʻamaonia ma sili ona taua e mafai ona faʻapipiʻi saogalemu.

Ua lisiina i luga o se isi itulau o le komepiuta.

O le mea moni, o la latou seti e laʻititi lava, o le a le aoga ma mamao mai le atoatoa, ae mafai lava ona aoga i tagata eseese.

Ituala

E tutusa ma le tasi i Opera poʻo Vivaldi, o le itu laʻau e sili atu le taugofie iinei. E mafai e le tagata faʻavave ona maua "Faʻatonu" Lisi o le lisi "Manatu"alu i "Fiafia" (o se lisi o tusi tusi mai le lisi fou ma le pusa tusi) po o le maimoa "Talafaasolopito" itulau lanupi na tatalaina muamua.

Ole vaega e le iloa pe faapefea ona faia se isi lava mea - e le mafai ona e tosoina se mea e oe lava ia pe aveese ni elemene e le talafeagai iinei. I totonu o tulaga e mafai ona na o le tino le atoatoa pe sui le itu mai le agavale i le taumatau. O le pine pine i le foliga o se atigipusa ma se faʻamalosi e suia ai le taimi e aliali mai ai - o le pine faʻapipiʻi o le ai ai pea i le itu, faʻagata - naʻo luga o se lisi fou.

Faaali le lisi tabs

Pe a tatou faʻaaogaina le Initaneti, e masani lava ona tulaʻi mai se tulaga lea e tatalaina ai le tele o nusipepa. Ona o le mea moni tatou te le vaʻaia o latou igoa, ma o nisi foi taimi o le logo, e mafai ona faigata le fesuiaiga i le itulau saʻo mai le taimi muamua. O le tulaga e faafaigofie e le mafai ona faaali atu le lisi atoa o laupepa tatala i le tulaga o se lisi faasologa.

O le filifiliga e faigofie tele, ma o le tamai ata lea o loʻo teuina e le faʻalavelave ai i latou e le lagona le manaʻomia ona faʻaalia se lisi o nusipepa.

Stalker mode

E tusa ai ma le atiaeina, o se elemene malu puipuia ua fausia i totonu o la latou sailiga, lea e lapatai ai le tagata e faaaogaina le upega tafailagi e ono lamatia. Ae peitai, i le mea moni, e le o manino atoatoa le auala e galue ai lenei faiga, talu ai e leai se faamau o le a nafa ma le mamafa o le filiga, ma pe a asiasi atu i ni nofoaga le saogalemu, e le tali mai le masini. I se aotelega, tusa lava pe o lenei "Stalker" i le polokalama ma iina, ua toetoe lava leai se aoga.

Faʻaaliga Lelei

O le tulaga masani Incognito, lea e toetoe lava o soʻo se telefoni fou, o loʻo i ai iinei. E le o se mea e ofo ai, aua o galuega a Satellite / Browser ua toe faʻafoʻiina uma e Google Chrome.

I se tulaga lautele, o lenei faiga e le manaʻomia se faʻamatalaga faaopoopo, ae afai e te fiafia i le tulaga ese o lana galuega, e mafai ona e faamasaniina oe lava i se faʻamatalaga puupuu e aliali i taimi uma e faʻataʻalo ai le faamalama. Le vaaia. O le faamatalaga lava e tasi o loo i totonu o le sikikopipi i luga.

Faʻamamagofie

I le vaitau o tagata suʻesuʻe, o latou tuatusi o le laina na liliu i se fanua suʻesuʻe ma e aunoa ma le muamua alu i le itulau o engines sailiili, tusi tele e uiga "Laina atamai" leai se uiga. O lenei tulaga ua avea ma se tasi o autu autu, o le mea lea o le a tatou le ola i luga o lona faamatalaga. Ina ia faʻapuupuu, e tasi foi.

Faʻasologa

Ua uma ona sili atu ma le tasi ona tatou faʻamatala atu i le malosi tutusa o le 'upega tafaʻilagi ma Chrome, ma o le lisi o loʻo i ai le isi faʻamaoniga o lenei mea. E leai se mea e taʻuina atu, pe a fai na o le mea e le o gaioiga uma ma e foliga tutusa lava ma le mea e sili ona taua.

Mai galuega a le tagata lava ia, e aoga le taʻua o tulaga. "Ituala", lea na matou talanoaina e uiga i luga, ma "Lomiga Faʻasalalau". O le meafaigaluega mulimuli o se mea e aoga tele, talu ai o loʻo faʻaaogaina i le puipuia o le aoina o faʻamaumauga a le tagata lava ia i nofoaga eseese. I le na o le tuʻuina atu, e avea o se auala puipui e siaki ai ma faailoaina oe o se tagata.

Version faʻatasi ma le lagolago mo faʻataʻitaʻiga o fale

Afai e te galue i le eletise faaeletonika e faʻaaogaina i totonu o le faletupe ma le tulafono faaletulafono, o le Sputnik / Browser edition ma le lagolago o faʻataʻitaʻiga a le aiga o le a faafaigofie ai lenei faagasologa. Ae peitai, na o le downloadina o le a le aoga - i luga o le upega tafaʻilagi a le au atinaʻe o le a manaʻomia ona e faʻamatala muamua lou igoa atoa, meli meli ma le igoa o le kamupani.

Vaai foi: Polokalame CryptoPro mo tagata suʻesuʻe

Mama

  • Manulele faigofie ma vave;
  • Galuega i le masini sili ona lauiloa Chromium;
  • Maua o galuega faavae mo galuega faʻalelei i le Initaneti.

Faʻafitauli

  • Galuega le lelei;
  • Le lava le fesoʻotaʻiga;
  • I le lisi autu, e leai se mea e saili ai se ata;
  • O le le mafaia ona faʻamaonia se lisi fou;
  • Faʻasalalauga e le faʻamaonia.

Satelite / Pūtirotiro o le clone sili ona taatele o Google Chrome e leai ni mea e sili ona manaia ma aoga. Mo le tele o tausaga o lona soifuaga, na pau lava le mea na ia leiloloa i le taimi na faʻaluaina ai galuega faʻamalie e pei "Tulaga o tamaiti" ma manino "Stalker". O le faʻatusatusaina o foliga fou o le faʻamaufaʻailoga fou i le muamua o le a manino le le fiafia i le oloa fou - na faʻaaogaina e foliga sili atu le lelei ma e le mamafa.

O le au maimoa o lenei masini komepiuta e le manino atoatoa - o le Chromium ua soloia, lea ua matua le lelei i mea faigaluega. E foliga mai, e le o faʻamalosia mo le vaivai o komepiuta e tusa ai ma le taumafa. Ae peitaʻi, afai e te faʻamalieina i le seti o gafatia o le 'upega tafaʻilagi i luga o le' upega tafailagi i aso nei, e faigofie ona e siiina mai le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa.

Tetema Satellite / Initaneti e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Yandex Browser Faʻafefea ona faʻafouina le Yandex Browser i le pito lata mai 4 auala e toe amata ai le Yandex Browser O le a le mea e fai pe afai e le amataina le Yandex.Browser

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Satelite / Sueli - o se masini i luga ole masini Chromium ma ni mea faaopoopo e mautinoa ai le saogalemu o le tagata e faaaogaina.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapupula: Sputnik LLC
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.3.33.29