Faʻasalalau "E le mafai ona faʻatonuina le faletusi TLS" i le FileZilla

O nisi taimi, tatou te le manaʻomia ni polokalama tetele e mafai ona faia mea uma. Latou te manaʻomia se taimi umi e malamalama ai, ae ou te manaʻo e fatuina saʻo iinei ma le taimi nei. I ia tulaga, o polokalama le lelei o le a oʻo mai i le laveai, lea e ono le mafai ona i ai uma galuega talafeagai, ae o loʻo i ai se mea e pei o se agaga.
MyPaint o se tasi oi latou. I lalo ifo, o le ae iloa ai, i le mea moni, e leai ni mea sili ona taua i totonu, ae o se tagata mamao mai le tusi e mafai ona fatuina se mea manaia. E le gata i lea, e tatau ona manatua i le taimi nei o le polokalame o loʻo i ai i le suʻega o le peta.

Totoina

O le mea lenei na fatuina ai MyPaint, o lea e leai ni faafitauli i le eseesega. I le avea ai o se meafaigaluega, muamua lava, e taua le matauina o se pulumu, lea e na o le tele lava o ituaiga o ituaiga o loʻo maua. O nei pulumu e faataitai mea uma e mafai ona fai: pulumu, maka, vali, penitala o fesuiaiga eseese ma le tele o isi mea moni ae le o ni ata tusi. E le gata i lea, e mafai ona e faaulufaleina oe lava.

O mea faigaluega totoe o se mea e itiiti se mea e sili atu ona manaia: saʻo, fesoʻotai laina tuusaʻo, ellipses, ufiufi, ma taʻavale. O nei mea e sili ona manatuaina o otootoga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi - iinei e mafai foi ona e suia le foliga o foliga i le maea ai o le foafoaga, e faʻaaoga ai manatu e pulea. O loʻo i ai ni nai faʻataʻitaʻiga faataʻitaʻi: matāua, malamalama, vaʻaia ma le mamafa. Ae ui i lea, o le "fesuiaiga o le malosi o le malosiaga" e tatau ona faatulaga, lea e mafai ai ona suia le laina lautele i lona umi.

E tatau foi ona tatou taua le galuega "ata tusi". Faʻatasi ai, e faigofie ona e faia ni mamanu tutusa, e naʻo le tasi afa.

Galulue ma fugalaau

Pe a fatuina se ata, o se matafaioi taua e tofia i le filifilia o lanu. Mo lenei, e 9 (!) Ituaiga eseese o paleti i MyPaint. O loʻo i ai uma se faatulagaga faʻapitoa ma nisi lanu faʻapitoa, ma nisi meafaigaluega mo le filifilia o oe lava lanu tulaga ese. E tatau foi ona e iloa o le i ai o se api e mafai ai ona e faʻafefiloi lanu, e pei o le olaga moni.

Galulue faʻatasi ma laulau

E pei ona e malamalama i ai, e leai se mea e tatau ona faʻatali mo ni fiafia faapitoa iinei. Faʻasologa faʻalua, faʻaopoopoga / tapeina, felauaiga, faʻasalalau, fetuʻunaʻi le manino ma le faʻatinoga - o meafaigaluega uma ia e galue ai ma le papa. Ae peitai, mo ata faigofie ma e le talafeagai. I totonu o se pine, e mafai ona e faʻaaoga isi faatonu.

Le lelei o le polokalama

• Faateleina o pulumu
• Faʻatusaina ata faʻatusa
• Paʻu paʻu
• Faʻaaoga saoloto ma tatala

Le lelei o le polokalama

• Le lava mea faigaluega filifilia
• Le lava le gafatia o laasaga lanu
• Faigata masani

Faaiuga

O le mea lea, MyPaint - mo le taimi nei e le mafai ona faʻaaoga i luga o se faʻaauau faifaipea o se meafaigaluega faigaluega - e tele naua mea leaga ma pusi i totonu. Ae ui i lea, ua vave tele ona vavae ese le polokalame, aua o loʻo i ai pea i le va o le beta, ma i le lumanaʻi, atonu o le a ausia e le poloketi iuga sili ona lelei.

Tikiai MyPaint mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

SkinEdit Autodesk maya ABViewer MODO

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MyPaint o se polokalama sili e mamanuina mo le amataina o tusiata ma tagata masani e fiafia e tusi a latou komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: MyPaint
Tau: Faʻatau
Toa: 37 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.2.1.1