Fofoina o le faafitauli i luga o le Initaneti i le PC

I luga o le Initaneti e tele lava faatonu vitiō eseese. E tuʻuina atu e kamupani taʻitasi se mea faʻapitoa i ana meafaigaluega masani ma galuega e faʻaalia ai a latou oloa mai isi mea uma. E faia e se tasi ni filifiliga e le masani ai, ma e faaopoopo mai e se tagata ni uiga matagofie. O le aso tatou te tilotilo i le polokalama AVS Video Editor.

Fausiaina o se galuega fou

Ua saunia e le au atinaʻe se filifiliga o nisi ituaiga o galuega faatino. O le faʻaulufaleina mai o faila o le aufaasālalau o le tulaga sili lea ona taatele, o le tagata faʻaaoga e na te lafoina faʻamaumauga ma galulue ma i latou O le pueina mai le mea pueata e mafai ai e oe ona maua vave faila faila mai masini tutusa. O le faiga tolu o le pueina o ata, e mafai ai ona e pueina le vitio i soo se tusi talosaga ma vave amata ona faasaʻoina.

Faʻatinoga o galuega

O le faamalama autu e masani lava ona faia mo lenei ituaiga polokalama. Lalo o se taimi faʻatulagaina i laina, e taʻitasi ma taʻutaʻua mo nisi faila o le aufaasālalau. I luga o le agavale tauagavale o loʻo i ai faʻamau e aofia ai meafaigaluega ma galuega mo le galulue i vitio, leo, ata ma tusitusiga. Vaʻaiga muamua ma o le tagata taalo o loo i le itu taumatau, e itiiti lava le puleaina.

Faletusi o faʻasalalauga

O vaega o le poloketi e faʻavasegaina e taʻapa, ituaiga faila taʻitasi eseese. Faʻasalaga i le faletusi e faia i le toso mai, ave mai le mea pueata poʻo le komepiuta komepiuta. E le gata i lea, o loʻo i ai se tufatufa o faʻamaumauga i luga o laupepa, e ala i le faaletonu, e lua, pe a iai le tele o faʻataʻitaʻiga, suiga ma talaʻaga.

Galue faʻatasi ma taimi

Mai le tulaga e le masani ai, ou te fia taʻua le avanoa e valivali ai vaega taitasi i lona lava lanu, o le a fesoasoani lea i le taimi o le galuega ma se galuega faigata, lea e tele elemene. O loʻo iai foʻi galuega faʻamaonia - lipboard, trimming, volume ma playback.

Faʻaopoopoina o aʻafiaga, filiga ma suiga

I faʻamaumauga nei i lalo o le faletusi o isi mea faʻapitoa ia o loʻo maua e oo lava i ē e pulea lomiga o le AVS Video Editor. O loʻo i ai se seti o suiga, o aʻafiaga ma uiga o tusitusiga. E faasoasoa faasolosolo faʻatasi i lautusi. E mafai ona e vaʻaia a latou taga i le faamalama o le faʻamatalaga, lea o loʻo i le itu taumatau.

Faamau leo

Maua vave leo puʻe mai se masini faaleotele leo. Muamua e tatau ona e faia ni nai uluaʻi faʻamuamua, faʻapitoa, ia faʻamaoti mai le punavai, fetuunai le voluma, filifili le faatulagaga ma faʻatulaga. Ina ia amata faamaumauina, kiliki i le ala talafeagai. O le auala o le a faʻapipiʻi vave atu i le taimi faatulagaina i le laina tufatufaina.

Lavea o le poloketi

O le polokalama e mafai ai ona e faʻapolopolo e le gata i faʻalauiloa lauiloa, ae e fesoasoani foi e fatuina mea e maua mo se punaoa faapitoa. Naʻo le filifilia o le masini e manaʻomia, ma o le a filifilia e le Faʻatonu ata le tulaga sili ona lelei. E le gata i lea, o loʻo i ai se galuega e puipui ai vitio i luga o le tele o punaoa lauiloa a le uepisaite.

Afai e te filifilia le tulaga o le DVD, e faaopoopo atu i faatulagaga masani, e fautuaina e seti le faasologa o mea autu. E tele ni sitaili ua uma ona faʻapipiʻiina, e tatau lava ona e filifilia se tasi oi latou, faʻaopoopo i ai upu, musika ma faila faila o le aufaasālalau.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Se fuainumera tele o suiga, aafiaga ma ituaiga tusitusiga;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • E le manaomia e le polokalama le malamalama aoga.

Faʻafitauli

  • Avea le AVS Video Editor mo se totogifuapauina;
  • E le fetaui mo le faatonutonuina o ata vitio.

AVS Video Editor o se polokalama sili ona lelei lea e fesoasoani i le vave faʻasaʻoina o ata. I totonu, e mafai ona e fatuina ata, ata tifaga, faʻataʻitaʻiga, na o le faia o sina fetuutuunaiga o vaega. Matou te fautuaina lenei polokalama i tagata masani.

Faʻalogo faʻasalalauga o le AVS Video Editor

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

VSDC Free Video Editor Movavi Video Editor Videopad Video Editor Faʻafefea ona faʻaaoga le VideoPad Video Editor

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AVS Video Editor - se polokalama mo le faia o tifaga, ata vitio, faʻataʻitaʻiga ata. E le gata i lea, e maua ai meafaigaluega mo le pueina o ata mai le mea pueata, le ofisa ma le pueina o leo mai se masini faaleotele leo.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AMS Software
Tau: $ 40
Toa: 137 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.0.4.305