E faʻapefea ona fatuina se gaosi Edge

I lenei faigofie faigofie i le auala e fatuina ai se ala uila o le Igilisi Edge i luga o lau komepiuta Windows 10 poʻo le tuu i se isi nofoaga. I lenei tulaga, e mafai foi ona e le faʻaaoga, ae tele auala.

E ui i le mea moni e ono foliga mai o auala masani e faia ai ni gaogao e masani ai faʻamatalaga masani e le fetaui iinei, aua e leʻo iai le faila a le Edge i le faʻailoga, lea e mafai ona faʻaalia i totonu o le "Lisi mea, i le mea moni, O le alalaupapa mo Microsoft Edge o se galuega faigofie lava e mafai ona faia i ni nai laasaga faigofie. Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le faila download i Edge.

Faʻavae tusitusi o se ala pupuu mo Microsoft Edge i luga o le komepiuta Windows 10

O le auala muamua: faʻavae faigofie o se ala pupuu, mea uma e manaʻomia o le iloa po o le fea le nofoaga o le mea e faʻamaonia mo le siakiina Edge.

Matou te kiliki i le ki o le kuki saʻo i soo se avanoa avanoa i luga o le komepiuta, i le lisi autu, filifili "Fatuga" - "Laupepa". Ua tatala le sisiva pupuu masani.

I totonu o le "mea faitino," ulufale i le tau mai le isi laina.

% windir% explorer.exe shell: Appsfolder Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe! MicrosoftEdge

Ma kiliki "Next." I le isi pusa, ia tusia se faʻamatalaga mo le igoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Edge. Ua faia.

O le a faʻapipiʻiina le alalaupapa ma o le a faʻalauiloaina le sailiga o le Microsoft Edge, e ui i lea o lana icon o le a ese mai le tasi e manaʻomia. Ina ia suia, kiliki-i luga o le ala pupuu ma filifili ai "Mea", ona kiliki ai lea o le "Suiga Icon" button.

I le "Saili mo ata i le faila faila", fai le taua o laina nei:

% windir% SystemApps Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe MicrosoftEdge.exe

Ma lolomi Ulufale. O le iʻuga, e mafai ona e filifilia le uluai ata o le Microsoft Edge mo le gafa na faia.

Manatua: o le faila i luga MicrosoftEdge.exe e le tatalaina ai se masini pe ae amataina mai le pusa, e le mafai ona e suʻeina.

O loʻo i ai se isi auala e fatu ai se gaosi Edge i luga o le komepiuta poʻo seisi mea: faʻaaoga le nofoaga o le mea faitino % windir% explorer.exe microsoft-edge: site_address fea site_address - le itulau e tatau ona tatalaina le faʻatautaia (pe afai o le tuatusi o le tuatusi o loʻo totoe, o le a le amataina Microsoft Edge).

E mafai foi ona e fiafia i se aotelega o foliga ma galuega a Microsoft Edge i le Windows 10.