BatteryInfoView 1.23

O loʻo i ai ni polokalame vaʻaia, o lona uiga o loʻo faʻamapulaʻa, ae i le taimi lava lea e lava mo le faʻaaogaina atoa. BatteryInfoView o se tasi o nei. O lona igoa e tautala mo ia lava - ua mamanuina le polokalame e faʻaalia uma faʻamatalaga e uiga i le paʻu o le masini. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Gagana

Aʻo leʻi faʻapipiʻiina le polokalame, faʻalogo i le mea moni e lagolagoina le tele o gagana, e ui i lea, e le mafai ona filifilia i latou e ala i le lisi autu, talu ai ua latou faʻapitoaina mai. I le itulau download, e tatau ona e filifilia le gagana talafeagai, download ma tuu le faila i le root root of BatteryInfoView. Faʻafetai i lenei mea, e mafai e tagata lava ia ona faʻaliliu pe suia faʻasolosolo faaliliu e ala i le teuteuina o le faila. A maeʻa, o mea uma o le a faʻaalia i le gagana faʻapipiʻi, o le faaletonu o le Igilisi.

Faamatalaga o le Battery

I le faamalama autu o loo i ai le tele o faamatalaga e uiga i le masini faapipiʻi. E tele laina, e amata mai i le gaosiga, ma faaiʻu i le vailaʻau. I vaega taitasi, e mafai ona e kiliki ma suesue ia uiga ile auiliiliga.

I le lisi "Vaʻai" fesuiaiga i le va o mamanu o loʻo maua, e mafai ona faʻavasegaina le faʻaalia o laina ma musumusuga. O lenei faamalama e tuufaatasia ai foi se lipoti HTML o mea filifilia po o mea uma. I le itu taumatau o kī vevela ia, o le polokalame e sili atu ona pulea vave.

Mea na tutupu

BatteryInfoView faamaumauga faamaumauga o mea tau pamu. O loʻo i totonu o se isi faamalama ma e mafai ona faamaumauina i le taimi ma i taimi faapitoa faapitoa. O faʻamatalaga uma e vaevaeina i koluma ma faʻaalia i le taimi e tasi, lea e faigofie tele mo le matamataina o suiga i mataupu taʻitasi.

O le faʻaaogaina lava ia e mafai ona faʻataʻitaʻi le pueina o mea na tutupu e faʻaaoga ai le faamalama "Faʻatonu Autu". E i ai aitema e faʻaleleia ai le tulaga faʻaleleia o le tulaga, o se taimi mo le faaopoopoina o mea tutupu i le ogalaau ma isi mea faaopoopo. Afai e tutupu mea na filifilia, o le polokalama o le a faia ai se faʻamaumauga talafeagai.

Faʻalua faalua i luga o le faʻamaumauga o le log, e maua e le tagata faʻapitoa se faʻamatalaga puupuu e uiga i lenei puʻupuʻu. O loʻo faʻaalia foi i totonu o koluma, ae sili atu ona faigofie le matamata i laina patino i auiliiliga.

Faasaoina mea filifilia

Afai e te manaʻo e teu faʻamaumauga e uiga i le pati, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o galuega o le polokalama. Ina ia faia lenei mea, faigofie lava ona filifili nisi o elemene o le a faʻaolaina, ma kiliki le ki talafeagai. E tumau pea e faʻamaonia ai le igoa faila ma filifili lona nofoaga.

Faʻamaumauga i le TXT ma e avanoa mo le matamata i soo se taimi. O faʻamatalaga uma e faʻavasegaina i vaega ma faʻaalia ai faʻamatalaga tutusa lea na mafai ona vaaia i le polokalama. E mafai ona aoga lenei mea mo le faʻatusatusaina o le tele o maʻa poʻo le teuina umi o faʻamatalaga e uiga i se tasi oi latou.

Mama

  • O le polokalama e matuai saoloto lava;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻaalia ai auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le paʻa;
  • Faʻaavanoa e faʻasaoina fuainumera i le fomu tusi.

Faʻafitauli

  • A o suʻeina BatteryInfoView, e leai ni faaletonu.

O lenei polokalame e faʻatagaina ai oe e mauaina faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le masini faʻapipiʻiina, vaʻai i le mea na tutupu ma faʻasaoina faʻamaumauga. Na te faia ma le atoatoa le galuega ma e manino le faatinoina o galuega uma.

Faʻalogo BatteryInfoView mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Prime95 BatteryCare mHotspot Lelei telefoni feaveaʻi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le BatteryInfoView o se polokalama e sili ona faʻamoemoeina mo le mauaina o faʻamatalaga auiliili e uiga i le masini faʻapipiʻiina. E mafai e le tagata faʻaoga ona mulimuli i suiga ma faʻasaoina a latou lava fuainumera faʻamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Nir Sofer
Tau: Faʻatau
Toa: 0.2 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.23